Selam kızlar,
2008'de evlendim, Vajinismus nedeniyle 2014'e kadar çocuğum olmadı. 2014 Mayıs'ta aşılama yaptırdım tutmadı. Dediğim gibi vajinismus sıkıntısıyla çocuk sahibi olamadım. Vajinismus'u aşar aşmaz 2014 sonlarında doğal yollarla hamile kaldım.
Geçen sene Temmuz ayında doktor ihmali sebebiyle anne karnında bebeğimi kaybettim. Daha sonrasında 6 ay dinlenip tekrardan bebek sahibi olmak istedim. Fakat hali hazırda yaşayanlar bu psikolojiyi bilirsiniz. Hormonlarım moral bozukluğuyla altüst oldu tabii ki.
Tedavi ile çocuk sahibi olmaya çalıştık. Son 3 aydır yapılan kontrollerde FSH önce 23, sonra 21, sonra 19 çıktı. E2 de 5 bu arada. Bu dönemden sonra doktor ben sizin için birşey yapamam erken menopoz belirtileri var, yumurtalık rezervin az siz
tüp bebek deneyin bir an önce dedi. Bu arada yaşım 29...
Tabi bu biraz masraflı bir dönem. Biz biraz kafa olarak kendimizi toparlamak ve bu sıkıntılı dönemi aşmak için biraz işi akışına bırakmaya karar verdik.
Bu dönemde Saraçoğlu erken menopoz kürü satın aldık ve kullanmaya başladım.
Normal şartlarda 13 Mayıs'ta adet olacakken 13 gün olmasına rağmen adet olmadım.
Hiçbir adet belirtisi yok. Adet günü tarihi içine girdiğimizden beri devam eden beyaz yapışkan akıntım var.
Uyku hali var bol bol.
Ara ara kasık ve karın ağrım var fakat geldiği gibi kısa sürede geçiyor.
En son 25 Mayıs'ta yaptırdığımız BHCG test değeri 1.6
Şimdi şunu düşünüyoruz. Acaba geç döllenmemi oldu, veya kürün başlangıcında kullandığımız soğan kürü mi adeti geciktiriyor?
Bu konuda bilgisi, tecrübesi olanlardan tecrübelerini benimle paylaşmalarını rica ediyorum.
İnşallah hepimiz bir an önce hamile kalabiliriz.