Valla aklima sizin dediginiz seyden baska birsey gelmedi.
Hakkinizda hayirlisi olsun :/
İnş aklıma gelen başıma gelmez diye umuyorum
siiumarim degildir demekle yetinicem.
gece yarisi gidicek biryeri varmidir esinizin kardesi kuzeni vs. belki biraz kafa dagitiyorlardir..
İnş aklıma gelen başıma gelmez diye umuyorum
Hemen de peşin yargılı olmayın ya.. Çok kısa zamanlarda olmuş anlattıklarınız, hastanede size moral verip ilgi gösteren adam bi kaç haftada nasıl neyle değişsin hemen.. Yani isteyene aldatmak çok kolay da o kadar basit şeylere giren biri olsa şimdiye zaten kaç kere kokusu çıkardı. Belki bir şeye canı sıkılmıştır..
İnsan hamile karısını gece evde yalnız bırakır mı ya. Allah korusun ya bir şey olsa. Çok vicdansız bir eşiniz var bir de tersliyormuş. İnşallah aldatma söz konusu değildir
Belkide canı sıkkın olabilir ama bu bana yaptıklarını gerektirmez.Tmm insan sinirli olur kızar öfkelenir ama beni itmesi gidip salonda uyuaması falan ne kadar mantıklı bilemiyorum.Kafam o kadar karışıkki
Belkide canı sıkkın olabilir ama bu bana yaptıklarını gerektirmez.Tmm insan sinirli olur kızar öfkelenir ama beni itmesi gidip salonda uyuaması falan ne kadar mantıklı bilemiyorum.Kafam o kadar karışıkki
Aldatmiyor olabilir ama sapittigi kesin. Sizi hamile halinizle bu kadar inciten adamin ben derdine s.cayim..
Bunu bende söyledim hadi bana birşey olsa zaten düşük tehlikem var.Onu aradıgımdada telefona bakmıyor bile.Mesela o gece gittiginde kanamam arttı hiç yoksa 10 kere aradım bakmadı bile telefona eve geldigindede oralı bile olmadı ertesi gün o halde kendi başıma gittim hastaneye.Böyle bir anda degişmesine sebep nedir anlamıyorum.Hani bir hatam varsa söylese bende bilsem ona göre davranıcam ama konuşmaya bile tenelzül etmiyor.
İtme mi..:26: Yani aldatan biri hareketlerine de benzemiyor ama pek.. oyle olsa caktirmamaya calisir farkinda olmadan siz kirici bir sey yapmis olmayasiniz//
Aldatmıyor gibime geldi benim. Eşinizi istemeden kırmış olabilir misiniz acaba? Ya da aileniz eşinizi kıracak bir şey söylemiş olabilir mi sizin haberiniz olmadan?
İşiyle ilgili bir sıkıntı olmuş da olabilir. Tabii ki canının bir şeye sıkılması sizi terslemesi anlamına gelmez ama ben de mesela canım bir şeye sıkılınca terslerim çevremdekileri. Karakterle alakalı bu.
Eğer ki hiçbir hatanız olmadığı halde telefonlarınıza vs. bakmıyorsa çıkın karşısına rest çekin bence. Kendinizi ezdirmeyin.
Neden hatayi hemen kendinde arar bizim gariban kadinlarimiz ya offf ! Alkah askina haddini bildirin su adama. Ben ne yaptim acaba diye dertlenmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?