Hem hamileyim hemde aldatılıyormuyum ?

drkbrke

Prensnin&Prnsesnin Annsi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
741
106
38
Mrb kızlar öncelikle hepinize iyi hafta sonları.Benim sıkıntım şu .Malum 12+3 günlük hamileyim ayın 6 da düşük tehlikesi ve kanama sebebiyle 10 gün hastanede yattım.Fakat hastaneden çıktıgım günden beri eşim bana karşı çok soguk davranıyor.Hani tamam ilişki yasagımız var ama sonuçta ben onun karısıyım insan karısına bir sarılıp öpmezmi ki hastanede yatarken her akşam gelirdi yanıma orda bile sarılıp öper üzülme bitanem bunuda atlatıcaz sanada bebegimizede birşey olmayacak diye teselli verİRDİ şimdi benimle konuşmak bile istemiyor.Acaba diyorum hani iş yerinde fazlamı yoruluyor canını sıkan birşeymi var falan diye ama bilmiyorum ya zaten sabah 11 de gidiyor gece 11 gibi geliyor.2 gece önce beni aradı gece 11 de ben eve geç gelicem sen uyu diye.Bende nedenini sordum arkadaşa direksiyon dersi vericeez dedi.Gecenin bu saatinde ne kadar mantıklı gelirki bu insana.Eve gece 12:30 da geldi.Hiç konuşmadı bile duş alıp uyudu.Dün gece dayanamadım artık aldım karşıma bitanem bi sıkıntınmı var ne oluyor neden bana böyle soguk davranıyorsun seni kırıp üzecek birşeymi yaptım diye sordum cevap bile vermedi bana biraz üsteleyincede offf tuba uyuycam bi rahat bırak beni diyerek yattı.Ben hiçbirşey anlamıyorum elimden geldigince onu anlamaya çalışıyorum ben ona bu kadar yakın davranırken o neden benden kaçıyor.Artık aklıma aldatıldıgımdan başka hiçbrşey gelmiyor.Bu gecede eve geç gelecekmiş.İyide ben zaten bütün gün seni göremiyorum o saate kadar seni bekliyorum bitanem gecenin bu saatinde ne dersi yapma lütfen diyincede bagırıp çagırıyor.Kızlar bi akıl verin bana ben napıcamı şaşırdım.Birde bana diyorki bütün gün çalışan ben saat daha 12 kıçını devirip yatıyorsun.İyide konuşmaya çalışıorum cevap vermyor sarılıyorum uzaklaşıyr öpüyorum tepki bile vermiyor napıcamı şaşırdım ben ya.
 
Son düzenleme:
umarim degildir demekle yetinicem.
gece yarisi gidicek biryeri varmidir esinizin kardesi kuzeni vs. belki biraz kafa dagitiyorlardir..
sii
Akrabaları burda degil abisi askerde ablasıda izmirde oturuyor zaten.Hani dediginiz gibi olsa bana söylerdi çünkü daha öncede çok kafa dagıtmaya gitti arkadaşlarıyla bn herhangi bi sınırlama getirmedim ona sonuçta onunda hakkı ama bu yaptıkları bilmiyorum ya
 
İnş aklıma gelen başıma gelmez diye umuyorum

Hemen de peşin yargılı olmayın ya.. Çok kısa zamanlarda olmuş anlattıklarınız, hastanede size moral verip ilgi gösteren adam bi kaç haftada nasıl neyle değişsin hemen.. Yani isteyene aldatmak çok kolay da o kadar basit şeylere giren biri olsa şimdiye zaten kaç kere kokusu çıkardı. Belki bir şeye canı sıkılmıştır..
 
İnsan hamile karısını gece evde yalnız bırakır mı ya. Allah korusun ya bir şey olsa. Çok vicdansız bir eşiniz var bir de tersliyormuş. İnşallah aldatma söz konusu değildir
 

Belkide canı sıkkın olabilir ama bu bana yaptıklarını gerektirmez.Tmm insan sinirli olur kızar öfkelenir ama beni itmesi gidip salonda uyuaması falan ne kadar mantıklı bilemiyorum.Kafam o kadar karışıkki
 
İnsan hamile karısını gece evde yalnız bırakır mı ya. Allah korusun ya bir şey olsa. Çok vicdansız bir eşiniz var bir de tersliyormuş. İnşallah aldatma söz konusu değildir

Bunu bende söyledim hadi bana birşey olsa zaten düşük tehlikem var.Onu aradıgımdada telefona bakmıyor bile.Mesela o gece gittiginde kanamam arttı hiç yoksa 10 kere aradım bakmadı bile telefona eve geldigindede oralı bile olmadı ertesi gün o halde kendi başıma gittim hastaneye.Böyle bir anda degişmesine sebep nedir anlamıyorum.Hani bir hatam varsa söylese bende bilsem ona göre davranıcam ama konuşmaya bile tenelzül etmiyor.
 
Belkide canı sıkkın olabilir ama bu bana yaptıklarını gerektirmez.Tmm insan sinirli olur kızar öfkelenir ama beni itmesi gidip salonda uyuaması falan ne kadar mantıklı bilemiyorum.Kafam o kadar karışıkki

Aldatmiyor olabilir ama sapittigi kesin. Sizi hamile halinizle bu kadar inciten adamin ben derdine s.cayim..
 
Belkide canı sıkkın olabilir ama bu bana yaptıklarını gerektirmez.Tmm insan sinirli olur kızar öfkelenir ama beni itmesi gidip salonda uyuaması falan ne kadar mantıklı bilemiyorum.Kafam o kadar karışıkki

İtme mi..:26: Yani aldatan biri hareketlerine de benzemiyor ama pek.. oyle olsa caktirmamaya calisir farkinda olmadan siz kirici bir sey yapmis olmayasiniz//
 

Neden hatayi hemen kendinde arar bizim gariban kadinlarimiz ya offf ! Alkah askina haddini bildirin su adama. Ben ne yaptim acaba diye dertlenmeyin.
 
Aldatmıyor gibime geldi benim. Eşinizi istemeden kırmış olabilir misiniz acaba? Ya da aileniz eşinizi kıracak bir şey söylemiş olabilir mi sizin haberiniz olmadan?
İşiyle ilgili bir sıkıntı olmuş da olabilir. Tabii ki canının bir şeye sıkılması sizi terslemesi anlamına gelmez ama ben de mesela canım bir şeye sıkılınca terslerim çevremdekileri. Karakterle alakalı bu.

Eğer ki hiçbir hatanız olmadığı halde telefonlarınıza vs. bakmıyorsa çıkın karşısına rest çekin bence. Kendinizi ezdirmeyin.
 
Son düzenleme:
İtme mi..:26: Yani aldatan biri hareketlerine de benzemiyor ama pek.. oyle olsa caktirmamaya calisir farkinda olmadan siz kirici bir sey yapmis olmayasiniz//

Bilemiyorum düşünüyorum hani hastaneden çıktıgım gece ne oldu ne bitti diye yada daha öncesinde bir tartışmamız birşeyimiz oldumu diye ama yok hani ufacık bir ses yükselmesi bile olmamıştı aramızda.Sadece hastaneden çıktıgımızda bana nazındanda geçilmiyor senin dedi.Bende hiç seslenmedim önce üsteleyince doktor babamın oglumuda keyfime yatırcak beni diye kızdım.Ama bu sebep olamaz bence çünkü burda kırılması gereken kişi benim o degil.
 
aldatıyor mu aldatmıyor mu bilemiyorum ama sizin adınıza üzüldüm. Erkeklere boşuna odun demiyorlar umarım en yakın zaman da normale döner. Sizde hamilesniz böyle şeyler düşünüp daha da üzülmeyin.
 

Benim ailem o çalıştıgı için sadece hafta sonları arar zaten ona birşey söylemiş olsalar hemn gelir söyler bana bagırır çagırırki annem 3 gün önceye kadar burdaydı ben hastanede yatarken o bakıyordu ogluma.Aralarıda gayt iyidi yani hatta kendi anne sen gitme ya falan diyordu.Bir haftadır böyle can sıkkınlıgı bu kadar uzun sürermi. Adam beni dinlemiyorki giriyor odaya ben kendi kendime bagırıp duruyorum.Umrunda bile degil.
 
Tehlikeli bir hamilelik geçiriyorsunuz anladığım kadarıyla. Aldatıyor mu bilemem. Umarım öyle bir şey değildir o en kötü ihtimal. Ama arkadaşlarıyla bile olsa gecenin yarısı eve gelmesi sizi bu halde yalnız bırakması kötü.. Bu şekilde yaklaşsanız. Yalnız kalmak istemiyorum bir şey olacak diye korkuyorum panikliyorum çarpıntım başlıyor yalnızlıktan gibi gibi gibii..

Çok kısa bir zaman dilimde gerçekleşmiş bunlar. Aldatan insan ne biliyim böyle aniden yapar mı aniden başlar mı... Ama benim de aklıma başka bir şey gelmiyor. Biraz takip edin çaktırmadan. Ama sakın şüphelerinizden bahsetmeyin..
 
Neden hatayi hemen kendinde arar bizim gariban kadinlarimiz ya offf ! Alkah askina haddini bildirin su adama. Ben ne yaptim acaba diye dertlenmeyin.

Kendini ezdirmek degil ben sadece biranda neyin degiştigini anlamaya çalışıyorum
 
bebeğinizi beklerken ve sıkıntılı dönemler geçirirken eşinizin böyle yapması sizi gerçekten çok üzer inşallah düşündüğünüz gibi değildir. bazı erkekler konuşmak istemez derdini anlatmaz ama zamanı gelince açılır kabak çiçeği gibi. bence biraz daha sabredin, bebeğinize odaklanın daha doğrusu kendinize odaklanın. eşinizin de aklı başına gelir inşallah bir an önce.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…