ilgisi bebeğe olur da nedemek..fenamı ?
sizin bebeğiniz....hatta bebekle ilgilendikçe hoşuna gidicek senin..
kızlar çok kafama takılıyor..çocuk evliliği öldürüyor mu?
ben daha yeni evliyim,eşim çocuk olsa hayır demez..ben 1 yıl sonra düşünüyorum
çevremdekiler hep öyle söyler.buda beni ürkütüyor..annemde dahil buna! ben doğduktan sonra babam annemden ilgisini tamamen çekmiş!!
acaba 3 yıl falan çocuk olmasa mı diye düşünmeye başladım :26:
beni azıcık rahatsız eden diğer konuda;
eşim ev temizliğinde yardımı sanki fazla abartıyor..beni her yormak istemez biliyorum..tamam bu çok iyi bişey ama süpürme, silme, toz alma hepsini o yapıyor..hani tozlarıda sen al sen sil dese eyv.hoş daha çok yeni olduğumuz için böyledir
siz olsanız fazlasndan rahatsız olmazmısınız?
çevremdekiler hep öyle söyler.buda beni ürkütüyor..annemde dahil buna! ben doğduktan sonra babam annemden ilgisini tamamen çekmiş!!
eşim ev temizliğinde yardımı sanki fazla abartıyor..beni her yormak istemez biliyorum..tamam bu çok iyi bişey ama süpürme, silme, toz alma hepsini o yapıyor..hani tozlarıda sen al sen sil dese eyv.hoş daha çok yeni olduğumuz için böyledir
çocuk evliliği öldürür mü henüz bilmiyorum ama hamilelik cinselliği öldürüyor onu biliyorum
Hamilelik cinselliği neden öldürüyor?
Bunu da burada bir kaç ay önce yine bir kaç üyenin yazmasıyla ögrenmiştim,
açıkçası şaşırmıştım da...
Evet riskli hamileliklerde doktor zaten gerekli uyarıyı yapıyor,
ama risk yoksa cinsellik neden ölsün?
yeni evliymissin
yasin kac acaba?
bence evlendikten sonra 3 sene sonra cocuk düsünülmeli
evlilik iyice rayina otursun
kari koca birbirine alissin
konuyu okuyunca kendimi gördüm bir nebze
benim eşimde her işi yapıyor bence bize kıyamıyorlar böle düşünelim. hatta şu anda bildiğin bahar temizxliği gibi evde temizlik yapıyor ben de işteyim bir gariplik var sankihatta yemek yaparken bile kendi yapmaya kalkışır... veeeee çocuk istiyor ben de kendimi hiç hazır hissetmiyorum bir yanımda istiyor çocuğu.. yani kafam çok karışık anlayacağınn:18: biz de çok yeni evliyiz kimi diyor bekleyin kimi diyor olsun hani çevredeki söylennelerden faydalanayım desem o bile karışık.. umarım ikimiz içinde hayırlısı neyse o olur.. şimdilik bunu diyerek akışına bıraktım ben herşeyi. daha iyi oluyor sen de dene istersen..
ben cocugun evliligi ve aradaki tutkuyu bozduguna inanlardanim ve o yüzden ya hic yada uzun bi süre cocuk istemiyorum.
cocuk cok tatli, cok sirin evet ama onun hersey güllük gülistanlik degil hayatta.
aglayacak, uyuyamayacaksin günlerce gecelerde, cinsellik arka plana atilacak baslarda, sinirler bozulacak uykusuzluktan ve yorgunluktan...
daha oturmamis ve temeli saglam olusmamis bi evliligin bunlarla yipranacagini düsünüyorum
o yüzden cok erken cocuk yapmak dogru gelmiyor.
bu benim kisisel fikrim, erken cocuk yapanlar mutluysa ne güzel, ama bir derdim var bölümünde acilan basliklardaki üyelerin
yüzde 70i ya hamile, yada yeni cocugu olmus...bu bi tesadüf olamaz...
çocuk evliliği öldürür mü henüz bilmiyorum ama hamilelik cinselliği öldürüyor onu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?