ah canım benim ağlama sen yaradana sığın.. bak ben sana son tedavimi anlatayım anlatırken içim şişiyor benim.. iğnelere başladık 3. gün kontrol tık yok yumoşlarda 7. gün kontrol tık yok doktor iğneleri kestirdi ama dediğin gibi 5 gün sonra gel de bakalım belki kendiliğinden hareket olur o zaman devam ederiz dedi. gittik tık yok.. hormon testi istedi 5 gün daha bekledik yine gelişme yok. her seferinde artık bırakalım desin istiyorum bırakmıyor da.. 5 gün gel protokol değiştirelim dedi femara diye bir ilaç verdi 5 gün kullandım kontrol tık yooook adet de olmuyorum patlamak üzereyim.. 5 gün daha femara bu sefer büyümüşleeeer hem de sayıları artmış Allahıııım havalara uçtum.. muayene bitti odasına geçtik doktorun tamam dedi vücudunun direncini kırdık ama demez mi çok zorladık artık bırakalım sen şimdi git adet olunca gel
doktoru boğasım geldi... çaresiz gittim eve.. adetim geldiii geçtiii tık yok doktora gittim tamam dedi söktürücü veririm ama her ihtimale karşı test yapmadan vermeyelim, içimden güldüm hem de küfrettim ama kanı da verdim.. ertesi gün aradı..Ayşe hamilesin diyen sesi kulağımdan hiç gitmiyor..
gerçekten bu mucizenin ta kendisiydi çünkü tüm bu saçmalıkların arasında eşim mide ameliyatı oldu biz koca ayda sadece bir kere beraber olduk :))) güler misiiiin ağlar mısın?
ettiğim dualara bu kadar net bu kadar somut bir cevap almak düşündükçe tüylerimi diken diken yapıyor.. sen de dua et bol bol meryem suresini oku.. şimdi kızımı bekliyorum 1,5 ay kaldı kısmetse kavuşmamıza Allah ömür verirse adı meryem olacak :)))