Hem kaliteli hem ucuz mu olsun :)satış durdurulmuştur..

bilemedimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
319
10
118
Sivas
Canlarım zayıfladığım için giyemediğim kıyafetlerimi satıyorum yada dolabımda öylece duranları.. :) Hepsini tek tek koyup açıklamalarınıda yapacağım zorlanmayın sizide yormayayım diye.. :) Herkesi bekliyoruumm :))
Fiyatlar değişmiştir ürünü beğenin fiyatta anlaşırız..

Son düzenleyen: Moderatör:

bedeni s-m. ben bir hevesle aldım bunu ama giyemedim bir türlü çevremdeki herkeste beğenir ama kısmet olmadı işte. öyle bekliyor dolapta giymedim diğerlerinden sıra gelmedi en fazla 5 kez giymişimdir:) soldaki renk ile aynı diğeri makineden dolayı biraz tuhaf çıkmış :) 80 liraya satıyorum..

rengi acı kahve 34 36 beden resimlerde rengi tam belli olmamış ama acı kahve arkadaşlar. 15 tlye satıyorum..

ne oluyorsa resimler ters çıkıyor sinir oldum :) bunuda severek aldım rengi lacivert koyu lacivert resimde siyah gibi durmuş bununda bedeni L. 25 tl..

kotondan almıştım bunuda ama sadece 1 kez giydim çünkü geniş paça giyemediğimi anladm :) siyah rengi. fiyatı 20 tl bedeni 25 (normalde 26 giyiyorum ama bu oluyor)

canım ucuz demişsin ama fiyatlar ikinci ele göre hiç ucuz değil..80 falan çok fazla değilmi?
hayırlı satışlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…