Hem kıran hem umursamayan erkek

enfal86

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
513
132
303
İstanbul
Geçen günlerde de açmıştım konu.ne yaptığını bilmeyen bir erkekle karşı karşıyayım.görüşmüştük her şey güzeldi ama birden ilgisini kesti.geçen gece konuştuk bugün için haber vericekti şehirdışına çıkmadan görüşür müyüz diye.bugün saat dört oldu hiç ses seda yok ben de yazdım.facede de görüyorum ç.içi vs.”yeni uyandım canım ben de sana yazıcaktım sen yazdın.” Dedi
Basbayağı yalan söylüyo.ben de “tamam ben anladım anlayacağımı” dedim.üstüne sadece “ çok yorgunum” yazmış.Ağladım gücüme gitti,umursamazlığı hala girmiş beğeni yapıyo sosyal medyada. Bitirdi her şeyi bende...

Daha çok yeni ne arkadaş ne sevgili.ama yazdıkları söyledikleri..her şeyi başlatan oydu.bir haftadır böyle ilgisiz.ama çok gücüme gitti.istemiyosan söyle.

Siz de ilgi göstermeyin bir süre.Bir iki gün içinde alır o mesajı.

benimde başıma geldi bu tip şeyler bu erkeklerin çoğu böyle hiç umursama senin güzel canından kıymetli değil sil her yerden kendini bi halt sanmasına izin verme
Teşekkür ederim moral verdiğin için.fazla değer böyle yapıyo demek ki..sanalda eğlensin kendi çapında.insan ben kırdım sanırım deyip bari sonradan bişey yazar.

Teşekkür ederim moral verdiğin için.fazla değer böyle yapıyo demek ki..sanalda eğlensin kendi çapında.insan ben kırdım sanırım deyip bari sonradan bişey yazar.
rica ederim...çok üzgünüm ama umursamadığı için yazmadı aklına eser canı isterse yazar gereksiz bi tip yani ama biz bu gereksizleri değerli yapiyoruz malesef yazarsa cvp verme

"Ben anladım anlıcağımı" yazmasaydınız keşke.Birine sitem etmek bile ona önem vermek demektir.Uğraşmayın hiç.İsteyen adam böyle tavırlar içinde olmaz.Bence yazarsa da ararsa da cevap vermeyin.Ne kadar kabul etmek istemesek de "Kaçan kovalanır." Maalesef böyle.Gönül ister ki açık açık söylesin etsin ama şimdinin erkekleri hep böyle kaçak güreşiyor.

Kırıldığımı anlasın istedim..ama o cümleye bile cevabı çok yorgunum oldu..çok saçma değil mi..soğuttu kendinden.inşallah iyice soğurum..malesef bu devirde neredeyse güvenilecek erkek kalmadı..

Kırıldığımı anlasın istedim..ama o cümleye bile cevabı çok yorgunum oldu..çok saçma değil mi..soğuttu kendinden.inşallah iyice soğurum..malesef bu devirde neredeyse güvenilecek erkek kalmadı..
Aynısı başıma geldi ve etkilenebiliyosun yada hoslanabiliyosun ama biz ilk bulusmadan sonra muhabbeti bitirdik aslında kafa dengide biriydi eğlenceli uyuşmuştuk sadece onunla olan o şen şakrak muhabbetimi bile özlüyorum ama kendini tepede gören bi erkek yakışıklıydı ve bununda farkındaydı her fırsatta dile getiren bi görgüsüzdü yani yok sosyal medyada fake hesaptan yazıyorlarmış kızlar bilmem ne o senmisn dediği bile oldu sonra daha aramızda bi ilişki bile olmadan adını koyabildiğimiz başka türlü şeyler yaşamak istedi benimle ben kabul etmeyincede görüşmek üzere dedi ben bunu yüzüne vurdum bunun içinmi geldin yanıma diye bunu istesem sana mı gelirdim bile dedi yani aradada şakasına gözlerim bozuk sana baktığıma göre diyen kalleş bi tipti ondan sonrası malum bana nikah masasına oturturum seni diyen biriydi yani diceğim o ki kanmayın kızlar bunlara prim vermeyin çünkü her istedikleri oldukça kendilerini vazgeçilmez sanıyorlar unutmayın kadın olan bizleriz onların bizim için uğraşması gerekiyor bir ağırlığımız olmalı yüreği olmayanda yaklaşmaya bile korkmalı

Kırılmanı umursayan erkek seni kırmazdı zaten daha en başından.Anlasa da fark etmezdi bişey yani.Öyle düşünme.Güzel insanlar var az da olsa var.İnşallah öyle birine denk gelirsin ama bundan ümidi kes.Yazarsa da seni yedekte tuttuğu için yazar.

Ne yaptigini bilmeyen degil gayet bilen bir erkek bu. Bir suru kiza yazar kafasi uyanla devam eder. Sanirim sizinle ciddi dusunmuyor ve bu yonde de adimi olmayacak.

Kız sana kıyamam beeeeen
Neden boyle yapiyorsun yuz verme şuna
Geçen ki ki konunu hatırladım
Bu iyice seni cepte görüyor belli ki
Onu bu kadar düşünme kontrol etme bakma cevrimici mi degilmi foto koymus mu nerede ne zaman.girmis whatsaba yapma bunu
Kendini yeme
Lütfen
Neden mi sen biraktiğin an o sana gelecek
Bak gorursun cok tecrubem var bana guven
Birseyi ne kadar cok düşünürsen onun enerjisini büyütüyorsun. Soyle ki surekli borcunu düşün dun diyelim.Her dakika borcum var borcum var param yok diyorsun
Borcun katlanarak çoğalıyor bi turlu de parayi bulamiyorsun
Yani iyi dusun iyi olsun.
Düşünülen in enerjisi yüksektir
O seni düşünsün
Umursama
Aldiris etme
Bak mesajlasma da en buyuk hata nedir biliyor musun o sana 1 cumle yazarken senin ona 3 cumle yazman
Bak simdi,
O sana yaziyor ..
Naber?
Iyiyim sen?
Iyidir napiyorsun
Oturuyorum bende ne yapayim iste film izlemistim simdi bitti.sen?
Hic evdeyim.
Bak yukarida 10 kelime yazdın. Ve adam sıkıldı. Sana hic evdeyim yazdı yani 2 kelime ile cevap verdi.
Bu defa sen onu dürtmeye basliyorsun
Ee napiosun evde bugun ne yaptin vs ??

Anladin mi ne demek istediğimi
Deger ver ama belli etme
Ayrıca beklentiye girme yazmasin
Mesela atiyorum o sana mesaj cekti
Hemen elinde telefon pat pat pat cevap yazma bekle sonra yaz meraklansin yazan bir daha yazar arayan bir daha arar kaybetmekten korkma kaybetmezsin kendi degerinin farkina var sen ozelsin Allah seni ozel yaratti tek yaratti sac telinin aynisi baskasinda yok. Parmak izin bile kimsede yok.

Sana gel bulusalim dediginde hemen elinde cantan hazir tamam geliyorum deme

Bahane bul mesela bugun baska programım var uzgunum gibisinden
Bunu yap
Hayir demesini bil
Senin konularini görüyorum,az cokta durumunu anlıyorum.
Sana simdilik verebileceğim akillar bunlar.

Öyle güzel yazmışsın ki moral verdin çok teşekkür ederim.yavaş yavaş soğuyorum sanki.o kadar kırılmışım ki..şimdi yüzüne bakınca hiç de yakışıklı gelmiyo.ne hikayesine ne diğer paylaşımlarına bile bakmıyorum.kendisi bilir.tekrar tekrar teşekkür ederim kiŞimdi bu yazdığının ekran fotosunu alıp kaydedicem kulağıma da küpe olsun

Ilgisi olan erkek ne kadar yorgun olursa olsun yazar. Esim 24 saat nöbetlerinden sonra en azindan "ben yatiyorum uyaninca seni ararim" diye yazardi. Yani yorgunluk bir mesaj atamayacak kadar bahane degildir. Sohbeti kesin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…