Hem kıran hem umursamayan erkek

sevgili değilsiniz bişey değilsiniz. özel bi ilgi göstermiyor haklı olarak.

Biraz kendine de bu durumdan ders cikarmalisin. Bir erkek cevap vermeyip "yorgunum" diye gecistiriyorsa, acaba ben cok mu üstüne düstüm diye kendine sor. Birbirinize gösterdiginiz ilgi orantili olmali. Haftanin 5 günü sen yaziyorsan, sen bulusmak istiyorsan, muhabbeti sen ayakta tutuyorsan, burada bir dengesizlik olusur, iki tarafi da yorar. Sana tavsiyem: Erkek'ten fazla yük tasima. Ha, bu sefer iliski cok yavas ilerliyor diyorsan, kendine daha cok ilgi gösteren, sürekli seninle konusmak isteyen birini bul.

Malesef senin ondan etkilendigin kadar senden etkilenmemiş
Birde tabi senin üstüne gitmen senin yazman sorman vs iyice uzaklastırmış

"Kıran ve umursamayan"
Tamda kızlarımızın sevdiği erkek tipi. Adam kıza ne kadar ızdırap çektirir kırar yakar yıkarsa saf kızımız o derece bağlanır. Gizemli bir yanı var ouuvvvv falan diye üstüne üstüne gider...
oysaki efendi saygılı terbiyeli bir tip olsa kızımız adamı ezik olarak görecekti...

Bu yüzden güzel kardeşim sen bu akıl yoksunlarından olma.
Ha elbette ilgi manyağı piremseslerdende olma. Zira en az yukarıda bahsettiklerim kadar herkes bana ilgi göstetmeli herkes beni istemeli mantığında olan yaşam formlarıda var.
Hakkında hayırlısı olsun :)

size ilgi gösterdi diye hemen ona bağlanmayın. ne bu ya çok üzüldümler falan filan. zaten çok yenişmiş. ee yol ver gitsin.
Elin herifin tutarsızlığıyla mı uğraşacaksınız

Ben sana bir şey diyeyim kulağına küpe olsun. Evli değilsin ne takıyorsun adamı bu kadar ? Burda aç bir iki konu oku da dert neymiş gör derim.

Ben çok üstüne düşmedim ki.iki görüşmeyi de isteyen planlayan o.her gün olmasa da o yazıyordu.sonra doğumgünüydü derken ister istemez ilgili davrandım.her gün de görüşmüyorduk.benim üzüntüm çok ilgi görememek değil ki, bu kadar söz verip sevgili gibi davranıp bu şekilde davranması.

Çok klişe olacak ama kaçan kovalanır maalesef. Yazmayın aramayın saf sarışın ne diyorsa yani. Bırakın o kovalasın.

Amaaan salla

bana da biraz akıl verseniz çok iyi olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…