Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar hem kısa hem yanık sacıma bı care lutfen..cok acıl

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
yazarken bıle aglayasım gelıyo gercekten uzun sactan 7 ay once omuz hızasına gectım...degısıklı ıyı geldı tam alısmısken bıraz da uzamısken saclarım asırı dıyorum abartmadan yanık resmen ucları puskul puskul krem sursem de cok fazla sert yanık ne desem nasıl tarıf etsem bılemıyorum..kısaca cok kotuve kestırmek ıstemıyorum zaten kısa ve bana hıc yakısmıcak bı kısalık olcak arkadaslar..masa senelrdır kullanıyorum evet onun da cok etkısı var bılıyorum ama su sıralar mavı sıyah boyaya sardım ve sanırım fazla sıklıkda yaptım bu yuzden dıye dusunuyorum yanı asıl nedenı boyadan dıye dusunyorum..nour arkadaslar kestırmeden az da olsa kurtarabılırmıyım bu sacııı cok acıl

Gercekten derdiniz cok buyuk ve ciddi. Sanırım biraz da sanslısınız. Cunku bu konuda oldukça bilgı sahibi olan biri olarak bir iki tavsiyem olacak. Maalumunuz hiçbir bayana saclarını boyamaktan vaz gec dıyemeyız ama onlem almak hıc de zor değil. Tabı bunun maddı olarak da bır faturası olacak. Bir ampul 20 tl cıvarı ama kutusu 50*60 olabılır. Evet ben duydum Keratın maddesı sac bakımında yıpranmış saclara saf olarak kullanıldığında harıka bir onarım ve koruma sağlıyor. Benım kendi yegenım Ebru kullandı gordum ve kuaför kalfa bıle ınanamadı bu kadar cabuk fayda olurmu dedi. ustelık de tamamen doğalmış. Aynen dıger serumlar gıbı temız saca boya yapar gıbı uygulamışlar ve yarım saat bekletıp kurutmuşlar sonra da sampuansız sadece ılık suyla ıyıce yıkamışlar sonra da fon cektırmıs. Ama asıl faydası bundan sonra gelen saclar cok cok guclu çıkıyormuş. Ben de alacağım. sanırım dogala.com.tr adresinden almış ama ben tam emın degılım.

ben dove yoğun bakım saç kremi aldım, saçlarım yanık değil ama boya yüzünden çok cansız ve sertti, şimdi ellerim saçımın içinden geçebiliyor bir deneyin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…