Hem KPSS çalışıp hemde paraya ihtiyacı olanlar nasıl yapıyorsunuz lütfen yardım 🙏

selametle66

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
1.378
2.222
78
Merhaba.hem kpss ye çalışıp hemde paraya ihtiyacı olanlar napıyor?
Bir iş de çalışsam desem bugün kapı kapı baktım resmen sizi köle gibi sabahtan akşama kadar çalıştıriyorlar tam 12 saat.
Ve çalışsanız eve gidince 9 oluyor sonra dinlensen çalışacak saat kalkmıyor.
Lütfen benim gibi olanlar napıyor?
Elimden kıyafet dikmek geliyor özellikle tesettür kıyafetleri...ama satın alan yok kafam çok karışık

Part time işlere bakabilirsin. İnstagramdan ördüğün kıyafetleri satıp para kazanabilirsin. Dene şansını. En kötü hem iş hem kpss beraber götürürsün zor olsa da

Part time işlere bakabilirsin. İnstagramdan ördüğün kıyafetleri satıp para kazanabilirsin. Dene şansını. En kötü hem iş hem kpss beraber götürürsün zor olsa da
İşe girmek ders çalışma verimini çok düşünüyor canım ben ondan hiç emin olamıyorum
Instagram işini bende düşündüm ama işte satış filan yapabilmek ayları alır belki de hiç satış bile olmaz yani..
Düşüncelerin için çok sağol canım benim

Rica ederim. Arkadaşımın biri el işi satıyor. Bu riskli diyorsan da ya direkt işe gireceksin ya da sınava kadar bekleyeceksin. Ama motivasyon da biraz bizim elimizde bence. Çok ağır bir olmadığı sürece idare edilebilir

Canım el işi ni nerede satiyodu
Bide satışını nereden yapıyordu
Evet işte ağır olmadığı sürece ama bı yönden de ben Kütüphanede çalışıyorum.
Bu süreçler gerçekten zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…