• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem lohusa hem bebek giyimi

sailor_moon29

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2024
93
17
8
34
İlk hamileliğimde yazın giyeceğim için ona göre aldığım kısa kollu lohusa takımımı Ocak ayındaki doğumda giyebilir miyim sizce? İlk sezeryan yazın olmasına rağmen çok üşüyerek ameliyattan çıkmıştım ki bir de bu doğum kışa denk geliyor. O takımı da hiç giyemedim bu arada.

ben ocakta doğurdum ve hep askılı giyindim. vajinal doğum yaptım zaten terliyordum sürekli doğumdan sonra. evimiz de çok güneş alıyordu ve sıcaktı.

İlk hamileliğimde yazın giyeceğim için ona göre aldığım kısa kollu lohusa takımımı Ocak ayındaki doğumda giyebilir miyim sizce? İlk sezeryan yazın olmasına rağmen çok üşüyerek ameliyattan çıkmıştım ki bir de bu doğum kışa denk geliyor. O takımı da hiç giyemedim bu arada.
Benimkide ocağa denk geliyor ben mantık olarak düşündüm 2 tane sabahlık li olanlar dan aldım bir tanede yanıma kalın hırka almayı düşünüyorum üşüme ihtimaline karşı öyle yapabilirsin 💙

Back
X