- 25 Temmuz 2017
- 120
- 32
- 13
- 35
- Konu Sahibi Muhammedim0
-
Nereden anlıyorum 60 ml veriyorum bitiyor biberonu ağzından çekiyorum ağlamaya başlıyor saniyesinde hemen göğsümu veriyorum biraz sakinlesiyor gazını çıkarıyorumNereden biliyorsunuz acliktan agladigini? Bebek bu ağlar. Hicbir sey olmasa da ağlayabilir. Ciğerleri açılıyor gelişiyor. Size ihtiyac duyabilir. Bol bol kucaginiza alin sevginizi gösterin. Kontrollerini yaptirin. Bezini surekli kontrol edin. Hava cok sıcak olduğu için belki susayabilir. Biraz su verebilirsiniz. Ama sütünüz geliyorsa , en fazla bir zeytin kadar midesi olan bir bebek hayli hayli doyar. Mama vermeyin..
Doymadigini düşünmüyorum yine de.. benim bebegimde öyleydi doysada aglardi doymasa da.. cok kucuk henüz. Midesi ne kadar ki onların doymasinlar ? Ki benim sütüm cok fazlaydi. Emerdi de. Ama yine de ağlardı. Kolik olabilir belki bebeginiz.. ? Simdiki bir cok bebekte bu durum var.Nereden anlıyorum 60 ml veriyorum bitiyor biberonu ağzından çekiyorum ağlamaya başlıyor saniyesinde hemen göğsümu veriyorum biraz sakinlesiyor gazını çıkarıyorum
Sadece meme verdiğim gündüzler de oluyor yani gündüz mama bir iki kere veriyorum ama gece sık uyanıyor 2 saatte bir emziriyorum koyuyorum 1 saat sonra tekrar uyaniyor ne zaman mama versem 3 saat falan uyuyor kafam çok karışık bende istiyorum sadece meme emsin ama napicam bilmiyorum tamamen bıraksam olur mukiDoymadigini düşünmüyorum yine de.. benim bebegimde öyleydi doysada aglardi doymasa da.. cok kucuk henüz. Midesi ne kadar ki onların doymasinlar ? Ki benim sütüm cok fazlaydi. Emerdi de. Ama yine de ağlardı. Kolik olabilir belki bebeginiz.. ? Simdiki bir cok bebekte bu durum var.
Hangi mamayı veriyorsun canım sağmak için pompa almam lazım çok pahalilar elektrikli olanlar manuel olanlarda bı işe yaramıyor elektrikli gibi değil diyorlar nasıl sagicam bilmiyorumsütünü bi sağ bakalım ne kadar gelecek. benim sütüm de çok az. gün geçtikçe de azalmaya başladı. ama sağıyorum hep. bende mama veriyorum. 41 günlük şuan. 90cc veriyorum.
bebegin doymuyor mama ya devam etSadece meme verdiğim gündüzler de oluyor yani gündüz mama bir iki kere veriyorum ama gece sık uyanıyor 2 saatte bir emziriyorum koyuyorum 1 saat sonra tekrar uyaniyor ne zaman mama versem 3 saat falan uyuyor kafam çok karışık bende istiyorum sadece meme emsin ama napicam bilmiyorum tamamen bıraksam olur muki
Agzina saglik. Resmen mama teroru yasatiyorlar. Ben boyle olsun ister miydim. Bi umut bi care diye herseyi yedim ictim, emzirme kampina yakin uygulama yaptim. Bana Kilo aldirmaktan baska cok az faydasini gordum.Ben mama verme başka şeyden ağlıyordur diyenleri anlamıyorum /: Bir bebek altı temizse gazı yoksa ki şimdiki gaz gidericiler harika biraz da masaj yap yeter, karnı da toksa neden ağlar ki.., Eskiler tecrübedir hep söyler karnı tok altı temiz gazı yoksa uyur ağlamaz diye.. Benim kızım 80 günlük iki ay emzirdim ama 4-5 saat emzirdiğimi bilirim bazı kadınların ne yaparsa yapsın sütü artmıyor artmıyor.. İncirler mi yeşillikler mi helva mı malt içecekleri mi rezene mi kompostolar günde en az 2 lt su mu denemediğim kalmadı sütüm hep aynı,
çocuk emiyor bırakınca basıyor çığlığı... yalancı emzikle en fazla 10 dk Yarım saatte bir emzirmeye de razıyım ki günlerim öyle geçti.. yok ağlıyor... Özel doktorumuzda anne sütü mama asla asla asla verme dedi çocuk sürekli emzirmeme rağmen 3 kg dan 2600 e düştü...Sütümü sağıyorum gün içinde 60-80 cc yi geçmiyor bu arada... doktorda sonunda kabul etti bebek doymuyor aç dedi şimdi her iki saatte bir emziriyorum gün 2/3 tame 80-90 cc mama veriyorum ne ağlıyor ne sızlıyor uykusu da yerinde maşallah Çocuğun neşeli güleç bir bebek oluverdi.
Sütünüz varsa emzirin doymuyorsa mama verin ama önce emzirin anne sütünü açken alsın. Herkes sadece anne sütüyle doyurmak ister olmayınca takıntı yapmanın anlamı yok bebeği de agresifleştirmeyin. Eskidenmiş o kadınların bol bol anne sütü...Sağlıkla
Agzina saglik. Resmen mama teroru yasatiyorlar. Ben boyle olsun ister miydim. Bi umut bi care diye herseyi yedim ictim, emzirme kampina yakin uygulama yaptim. Bana Kilo aldirmaktan baska cok az faydasini gordum.
Ek olarak mama verdigmi duyan herkes bir kucumser bakislar, bi 'ah vah tuh yetmiyo mu yazik' havasindalar. Doktor tavsiyesiyle kullaniyorum kilo alamiyor diyorum, anne sutune ek diyorum. Yine de suratlar bi garip. Herkes doktordan daha doktor. Artik ben de takmiyorum aciklama da yapmiyorum. Ihtiyaci var ki veriyorum.
Sadece anne sutu verebilen anneleri cok kiskaniyorum. Mamaya zorunlu olan anneler de hallerinden emin olun memnun degil. En azindan ben degilim. Umarim azicik olan sutum de kesilmez de o guzel anlari yasamaya devam edebilirim.
Agzina saglik. Resmen mama teroru yasatiyorlar. Ben boyle olsun ister miydim. Bi umut bi care diye herseyi yedim ictim, emzirme kampina yakin uygulama yaptim. Bana Kilo aldirmaktan baska cok az faydasini gordum.
Ek olarak mama verdigmi duyan herkes bir kucumser bakislar, bi 'ah vah tuh yetmiyo mu yazik' havasindalar. Doktor tavsiyesiyle kullaniyorum kilo alamiyor diyorum, anne sutune ek diyorum. Yine de suratlar bi garip. Herkes doktordan daha doktor. Artik ben de takmiyorum aciklama da yapmiyorum. Ihtiyaci var ki veriyorum.
Sadece anne sutu verebilen anneleri cok kiskaniyorum. Mamaya zorunlu olan anneler de hallerinden emin olun memnun degil. En azindan ben degilim. Umarim azicik olan sutum de kesilmez de o guzel anlari yasamaya devam edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?