hem mutlu hem üzgünüm...

ComeOnBaby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
800
6
0
Balıkesir
Bugün aylardır otobüs beklediğim kedi köpekten eser olmayan bir yerde 7-8 aylık bir yavru kedi yanıma geldi...Ayağımın dibinde durdu ve deli gibi hapşurmaya başladı....Otobüs gelene kadar seyrettim onu...Acaba geçici mi kalıcı mı hapşuruğu diye...Maalesef kalıcıydı...Çok derinden hapşuruydu kusacak gibi...Tabi aldım kucağıma bi şekilde otobüse bindik...Sessiz sakin oturdu kucağımda...Aman da ne akıllıymış bu diyorum kafayı kaldırıyor suratıma bakıyor...2 vasıta değiştirip eve geldik şimdi...Birşeyler verdim yiyecek arada şipidikleniyor...Haline üzülüyorum ama bi yandan da seviniyorum...Ne zamandır hasta çocuk çıkarmamıştı Allah karşıma...Şimdi bebişlerim 2ydi 3 oldu...Gerçi babaları görmesin hepimizi atacak evden...

yavrum yaaaa
ne iyisiniz çok şanslı yavrucuk sizin gibi birisine denk gelmiş hapşurması geçmi mi şimdi nasıl?

hava değişiminden öyle olmuştur o,eminim çok iyi bakarsın bişiciği kalmaz ^^

gönlüne sağlık canım....benimde bugünüm pisicik ve köpeciklerle geçti.kızı okula bıraktıktan sonra biraz gezineyim dedim bir bayan dükkanını açarken patisi kopuk pisicik nasıl sırnaşıyordu hergün onu bekler sevdirirmiş kendini.camekandada çenesi kırılıp yamuk kaynamış pisicik bu değerli hanımefendiyi bekliyormuş.çok memnun oldum biraz lafladık.o hayvanlara sahip çıkmış bakıyormuş dükkanında işin gücün rastgelsin deyip ayrıldım.börekçi arkadaşıma uğradım yarım saat kadar kaldım bir poşet artan börekleri topladım kızımada 3 poğaca aldım eve gelene kadar gördüğüm tüm kedilere ikram ettim.çok az böreğim kalmıştı tam apartmana girecekken iki köpecik geldi o börekte onlara ikram edildi tabi doymadılar ablalarına alınan 3 poğcayıda afiyetle yuttular...evde iki canavar var(pisilerim)onlar rahatlar....arkadaşlar diyeceğim odur ki ben her markete gittiğimde kırıntı alırım kilosu 1 lira onları kaynatır bayat ekmekleri doğrarım.konu komşudanda toplarım çöp atmaya gittiğimde konteynırın yanına bırakırım garipçikler yer karınlarını doyururlar .lütfen sizlerde yapın artan yemeklerinizi çöpe atmayın inanın bu bambaşka bir huzur mutluluk.herkes çeocukların çevresine örnek olsun.onlarında yaşama hakkı var onlarda bu dünyaya ait. herkes elinden geleni yaparsa mağduriyet çok çok azalır.yaz geliyor lütfen kapınıza bir tas su koymayıda unutmayın.yüce rabbim sizleri mükafatsız bırakmayacaktır lütfen duyarlı olun....

Sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım...Yabancının ettiği dua çok önemliymiş o bayandan da senden de Allah razı olsun...Bu arada patates kızartması balık kızartmasında kullandığınız yağları da lütfen lavabolara atmayın...İçine ekmek doğrayıp çöpün kenarına koyun lütfen...Hem yağın kanalizasyonları doldurmasını önlemiş olursunuz hem de canların karnı doyar

nasıl yani???
atık yağlar hayvanlara iyi mi geliyor?Hiç duymamıştım böyle birşey,bizim bile bağırsaklarımızı mahvediyo o yağlar...
Ama lavobo meselesine katılıyorum,ufak şehir bile olsa hemen hemen her belediyenin atık yağ toplama hizmetleri oluyo;ufak bi bidonda biriktirip dolunca onları arayabiliriz...Herşeyini sömürdüğümüz dünya için en azından onu yapabiliriz..

gençlik hastalığı olabilir, bi veterinere gösterin isterseniz.. çok mutlu oldum o küçük bebek adına :)

kar yağışının çok olduğu bi gün bana geldi böyle bi bebiş, o da çok hapşırıyordu, ağzı burnu akıyordu.. bende de dört tane kedi var mecbur onlara geçmesin diye kendi odamda baktım. ve hastalığı bana geçti, 1 hafta hastanede yattım, vardır her şeyde bi hayır. şimdi beşinci bebişimiz olarak koşturuyor evin içinde, iyileşti ama alıştım ya, bırakamadım dışarı :)

kedinin hastalığının geçtiğine emin misiniz???şimdiye kadar çok hasta kedi köpek baktım ama hiç birinden birşey geçmedi...en azından hemen tepki verecek bir hastalık olmadı içimde ne var ne yok bilmiyorum...

Kokusunun sinmesi açısından söyledim... sürekli bulamayacakları için zararlı olacağını düşünmüyorum...bizden daha dayanıklılar sağlık konusunda...

doktorun dediğine göre öyleymiş, ben de kendimi bildim bileli evde kedi vardır, hastalıklarına da çok şahit oldum ama böyle bişey yaşamamıştım. bu minik hep benimle yattı ve yüzüme yüzüme hapşırdığı çok oldu, gençlik hastalığı da biliyorsunuzdur enfeksiyona bağlı.. ben de çok şiddetli grip benzeri bi etki yaptı, vucut direncim de düşükmüş ondan sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…