Doğuma Hazırlık hem oglu hem kizi olanlar hamileliginizde farklar varmiydi?r

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

beseye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
335
489
103
39
Arkadaşlar benim bir oğlum var ,şimdide 17 haftam bitmek üzere hamileyim ama cinsiyeti hala belli değil ve ilk hamileligimden farklı geçiyor ,özellikle bulantılarım çok farklıydı oğlumda bulantim vardı ama özellikle aksam çok olurdu ama bunda bütün gün suren yatıran bulantilarim vardı.tiksinmelerimde hala geçmedi oğlumda bulantim gecince onlarda geçmişti .hem oğlu hem kızı olanlar bu konuda bize yardımcı olabilirseniz seviniriz

Canim tam benim konum bu. Ben ikinci hamileligimi yasiyorum. 7ci haftadayim su an. Ilk cocuk kiz. Kizimda gebeligimi ogtendiyimden Hemen kusmalar bulantilar tiksinmeler basladi. Çok kotu gecirdim. Et tavuk balikdan tiksindim. Ama simdi kusma hic yok sukur. Bulanti da Sadece hafif sabahlar olur her turlu et turunude sev3 seve yerim. Simdi Bende çok merak ediyorum acaba cinsiyeti farklimi ki degisik bu hamilelik. Ama bence sende kiz canım. Tipki kiz hamileligine benziyor. Sağlıcakla kucagina al.

Sagolasin canım inşallah bi kızım olur bu hamileliğin farklı geçiyor ve çok merak ediyorum ve bunla ilgili pek birşey bulamıyorum birden fazla çocuğu olanlar bize yardımcı olabilirler olurlarsa çok mutlu olucam sende sağlıkla kucağına al canım inşallah allah gönlüne gore versin

Sagolasin canım inşallah bi kızım olur bu hamileliğin farklı geçiyor ve çok merak ediyorum ve bunla ilgili pek birşey bulamıyorum birden fazla çocuğu olanlar bize yardımcı olabilirler olurlarsa çok mutlu olucam sende sağlıkla kucağına al canım inşallah allah gönlüne gore versin
Amin canim. Sence benim ki bir erkek gebeligine Benziyormu? Fikrini ala bilirmiyim

Benim oglumda 6. Haftada başlamıştı canım bulantim hafif başlamıştı sabah çok az olurdu,aksam daha coktu,gündüz isime engel olacak kadar olmazdı yani bunda nobetlerime bile gitmek istemedim gece uykuda bulanmadi tek,ben eti oldum olası pek sevmem o yüzden ete hic düşkün olmadım oğlumda da simdi de

Benim oglumda 6. Haftada başlamıştı canım bulantim hafif başlamıştı sabah çok az olurdu,aksam daha coktu,gündüz isime engel olacak kadar olmazdı yani bunda nobetlerime bile gitmek istemedim gece uykuda bulanmadi tek,ben eti oldum olası pek sevmem o yüzden ete hic düşkün olmadım oğlumda da simdi de
hmm cok garip..ama bi cok insandan duydum eyer farkli gebelik geciriyorsan demek farkli cinsiyyet ..benimde kafam karisti.hayr olsun bakalim

Yok canım bende öyle düşünüyorum farklı olunca cinsiyetin de farklı olabileceğini düşünüyorum zaten eti ben oncekindede şimdide sevemedim normalde de pek sevmem ama sende bi belirti olabilir belki de ama tavuk canım istiyor bu hamileligimde

hadi bakalim hayirlisi. cinsiyyeti ne zamana ogreneceksin canim?ogrenince yazarsin buraya

ben de bulantıar çok olursa kız,bulantı az ve olmazsa erkek diye duydum.Bir de kesenin şekli şekilsiz olursa erkek top gibi olursa kız diye duydum.Yengem ebe ona sordum hurafe bunlar dedi alakası yok dedi.O yüzden bende beklemedeyim :KK73:

ben de bulantıar çok olursa kız,bulantı az ve olmazsa erkek diye duydum.Bir de kesenin şekli şekilsiz olursa erkek top gibi olursa kız diye duydum.Yengem ebe ona sordum hurafe bunlar dedi alakası yok dedi.O yüzden bende beklemedeyim :KK73:
bende oyle duydum hadi hayirlisi bilecegiz elbetde inseallah

Simdi 17+5 im 2 gün önce gittim göstermedi çok hareketliydi Dr göremedi radyologa gittim.2 hafta sonra kendi doktoruma gidicem mutlaka yazarım

Simdi 17+5 im 2 gün önce gittim göstermedi çok hareketliydi Dr göremedi radyologa gittim.2 hafta sonra kendi doktoruma gidicem mutlaka yazarım
Ooo kizdir Kesin. Bu haftada gostermiyorsa kesin kiz. Çünki erkek pipisini bu kadar buyuk haftada gizletemez.hadi Hayirli olsun.

Hadi hayırlısı bakalım sağlıklı sıhhatli olsun da

Ben kizimda 3 kere kustum. Psikolojik olarak hormonlardan dolayi biraz skntili gecirdim. Acligimda kotu oluyordum.

Simde erkege hamileyim. Bu gayet rahat cok sukur hic bi skntim yok. Etraf diyordu belki cimsiyeti farklidir diye ama cinsiyet ayni olsa bile hamilelikler farkli olabilirmis. Kendimi umutlandirmak istemedim ama bu erkekmis.

Yani cinsiyet farkli olabilir ama yinede umutlandirmayin kendinizi..

Ben kizimda 3 kere kustum. Psikolojik olarak hormonlardan dolayi biraz skntili gecirdim. Acligimda kotu oluyordum.

Simde erkege hamileyim. Bu gayet rahat cok sukur hic bi skntim yok. Etraf diyordu belki cimsiyeti farklidir diye ama cinsiyet ayni olsa bile hamilelikler farkli olabilirmis. Kendimi umutlandirmak istemedim ama bu erkekmis.

Yani cinsiyet farkli olabilir ama yinede umutlandirmayin kendinizi..
Ne güzel. Sağlıcakla kucagina al canım. Darisi basima))) Bende su an çok farkli Bakalım nedir bu

Ilk gebeligimde 3 kere kustum biri balık yüzünden diğer 2 si sabah kalkınca oldu. Balık hiç yiyemedim . Peynir ve kırmızı et istedim ve yedim hep. Şuan ikinciye hamileyim 3 haftalikken öğrendim aşırı kusmadan ve 17. Haftaya kadar kustum . Canım turşu istedi salatalık. Et istedi . Doktor ilk erkek dedi sonra Kız dedi yani ikinci kızım geliyor nasip olursa.

Hadi hayırlısı bakalım sağlıklı sıhhatli olsun da
benim ikiz gebelikti ttlım, herkesin kızı göstermez ya özelini, benim oğlum göstermedi, 17 haftalıktı öğrendiğimizde kızımı öğrendik 12 haftalıkken % 100 kız dediler, kemik yapısına göre diğeride kıza benziyor ama göstermiyor dedi doktor:)
bulantım 19 hafta südü şiddetli kusmalar vs, aşermeye gelince bazen çok şiddetli tatlı bazen çok şiddetli ekşi istedim, daha ikiz olduğunu bilmiyorken anlam veremiyordum meğerse ondanmış :)

Bende ilk gebeliğimde 20 haftalık olana kadar kustum üstelik 5 kilo vermiştim et ve tavuktan feci halde tiksinmiştim biseye aşerdiğimide hatırlamıyorum doğrusu kusmaktan zaman kalmamıştı :)))) ve erkekti. Şuanda 17 haftalık hamileyim nerdeyse her sabah kusuyorum gün boyu ara ara mide bulantım var acayip derecede turşu ve meyve aşeriyorum doktor kesin olmamakla beraber yine erkek dedi :) gerçi içimden hep kız geçti rüyalar vede oğlumun büyük etkisi var kız olmasıni çok istiyordu :) Rabbim herkese hayırlı evlat versin.

Çok sağolun kızlar bu şekilde en azından başımızdan gecen hamilelik deneyimlerimizi paylaşarak fikirler elde edebiliyoruz.allahım hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin insallah:nazar::KK46::nazar:

Back
X