- 18 Aralık 2008
- 3.806
- 696
- 698
benim de 1 oğlum var. ilk hmileliğimde 6+2 de başladı bulantılar ve yedirmedi hiç bir şey. hatırlıyorum, eşimle dışarı çıkardık ben bulantımdan sokaklarda gezemezdim, yemek kokularından tiksinirdim ama hiç kusmadım yine de yiyemedim de. o zamanlar çok fazla et tavuk balık tükettim. çorba içerdim. aslında bulantılardan önce rahattım. öyle hamilelik belirtileri pek yoktu. gögüslerim çok şişmedi ağrımadı.Yok canım bende öyle düşünüyorum farklı olunca cinsiyetin de farklı olabileceğini düşünüyorum zaten eti ben oncekindede şimdide sevemedim normalde de pek sevmem ama sende bi belirti olabilir belki de ama tavuk canım istiyor bu hamileligimde
şimdi 2.ye hamileyim. daha hamileliğimi duyar duymaz çok ağır hastalandım. resmen bağışıklık sistemim çöktü. kulak,boğaz,idrar yolu enf. oldum. et tavuk balık görmek istemiyorum. sadede tost yiyorum ve arada bir de et olsun diye lahmacun ama 1 adet bol limonlu. akıntım var hamileliğimin ilk gününden beri. oğlumda yoktu. bulantılarım pek yok yani en azından yiyebiliyorum, oğlumda ağzıma lokma sokamazdım. bakalım bunun cinsiyet, farklı olucak mı?