Doğuma Hazırlık Hem oğlu hem kızı olanlar lütfen lütfennn bana yorum yazin.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cimcimekizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2017
90
28
88
37
Kızlar tecrübeli anneler 12 haftalık hamileyim cinsiyet bilmiyirim. Iki cinsiyeti tadanlar. 12 13 bu haftalarda gobek şekli ikisinde farklı mi oluyor yoksa aynını? Ya da şu sivri yayvan olmadi 5 atdan sonra falanmı oluşuyor. Lütfen cvp yazarsanız

Benim oğlum var. Gebelikte hep sivriydi karnım. Şimdiki de kız ama gören erkek diyor ... Vücut şeklim ikisinde de aynıydı.

Benim için en belirgin farklılık tansiyon du. Oglumda hep yüksekti kızımda ise düşük.

Bir arkadaşım iki hamileliğindede çok farklı belirtiler yaşadı ama ikiside aynı cinsiyet oldu..

Bence de vücuttaki değişikliğin cinsiyetle alakası yok.Oğlumda karnım sivriydi herkes erkek diyordu aaa tuttu bu eskiler biliyor desim.Şimdi kızıma hamileyim karnım yine sivri yine herkes erkek diyor ama kız.İki hamileliğimde hemen hemen aynı şekilde heçiyor.Sadece kızımda daha bir halsiz ve iştahsızım o kadar ama bunun da cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum.

Bebisiniz dogdumu cinsiyeti ne oldu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…