Anne aynı mahallede yaşıyor ve bakmıyormus.Çok üzücü bi durum Anneyle bi iletişime geçilse anneanne dede bişey yokmuymuş acaba
Yuva şartlarını az çok biliyoruz. Koruyucu aile olur ins. Önemli olan ayrilmamak onlar ıçin.Merhaba.
Yasal olarak su anda kimse 4une birden sahip cikamaz. Yuvaya verildikten sonra yapilabilir o islemler. Koruyucu aile en mantiklisi gorunuyor zira kimse 4 cocugu birden evlatlik alamaz
Anne tarafi hiç ilgilenmemiş ki zaten.anneanne dede teyze falan yokmu onlara ulaşmaya çalışsalar.
Koruyucu aile de olsa bu cocuklar ayrilirlar mutlaka. Cunku yurtta kalacaklar. Belki aralarindan evlatlik verilen de olacak. Koruyucu aile cocuklarin hepsine birden koruyucu aile olursa ancak belirli gunleri bir arada gecirebilirler.Yuva şartlarını az çok biliyoruz. Koruyucu aile olur ins. Önemli olan ayrilmamak onlar ıçin.
Bunun farkındayım zaten. Demek istediğim böyle mağdur 4 çocuk için prosedür ne ise koruyucu aile olmak için onu yapmak isteyen birilerini haberdar etmek.Kedi yavrusu mu alıyoruz bu ne böyle?
Kimse elini kolunu sallayarak "ben bakarım" deyip alamaz. Yasal değil çünkü.
O çocuklar devlet yurduna alınmalı öncelikle, sonrasında koruyucu aile olarak sahiplenilirse olabilir ama bunun için bir sürü prosedür gerekli.
Kardeşleri ayırmak nasıl bir kanun anlamadım gerçekten.Koruyucu aile de olsa bu cocuklar ayrilirlar mutlaka. Cunku yurtta kalacaklar. Belki aralarindan evlatlik verilen de olacak. Koruyucu aile cocuklarin hepsine birden koruyucu aile olursa ancak belirli gunleri bir arada gecirebilirler.
Yurtta yer olup olmama durumuyla alakali tamamen. Yer varsa ayni yurda koyarlar. Ama evlatlik verilen olur iclerinde. Yasal prosedurde kimse 4 cocugu birden evlatlik alamaz. Koruyucu aile olmak icin de benzer sekilde sinirlamalar var diye biliyorumDevlet neden 4unu ayni yurda yerlestirmiyor acaba? Bir bilgim yok ama cok uzuldum. Zaten ana baba yok, o 4u bir arada olabilseydi.
Ama mantiken oyle olmak zorunda. Ben gideyim 4 cocuk evlatlik alayim,baska 3 aile alamasin seklinde olmamasi icin. Koruyucu aile olmak kolay ama onlar da 4 cocuk alamazlar kanunenKardeşleri ayırmak nasıl bir kanun anlamadım gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?