slm tatlım bende 3 sene önce felan sampuanımn içine sarımsak ezip atmıstım.dolu bi kutu sampuana 5 diş sarımsak. yanlız bi sıkıntı var sampuanlanırken sampuanı vücuduna degdirmemeni tavsiye ederim ben yanlıslık kaslarıma degdirdim orman misali oldu :)) ama cok faydalı sacım cogaldı ve uzadı.yıkanırken iğrenc kokuo ama dustan cıkıp sac kurudugundan koku kalmıo
kızlar ya sarımsak özlü bir şampuan kullanmaya başladım 3-4 gündür.vücutta kıllanma falan yapar mı?
Hemen yapicagini sanmiyorum canim ben aylardir ugrasiyorum ondan yapti herhalde.
Sarimsaktan ote cam terebentin daha da etkili o yapti diye dusunuyorum
Saclarini yikarken onune al oyle yika
slm tatlım bende 3 sene önce felan sampuanımn içine sarımsak ezip atmıstım.dolu bi kutu sampuana 5 diş sarımsak. yanlız bi sıkıntı var sampuanlanırken sampuanı vücuduna degdirmemeni tavsiye ederim ben yanlıslık kaslarıma degdirdim orman misali oldu :)) ama cok faydalı sacım cogaldı ve uzadı.yıkanırken iğrenc kokuo ama dustan cıkıp sac kurudugundan koku kalmıo[/QUOT
saç kuruduktan sonra koku kesin kalmıyor dimi..kötü bir kokuyla ortalıkta dolaşmak istemem..birde şampuan kaç ml'lik..şampuanın boyutu fark eder mi?...(tavsiye için..teşekkürler...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?