Hem Söz Hem Nişan Fotolarım :)

ncakir89

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
1.126
3
358
Bursa
bu nişan fotoğraflarım

Eklentiler

• $Resim 032.webp
    $Resim 032.webp
    41 KB · Görüntüleme: 184
  • $Resim 033.webp
    $Resim 033.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 216
  • $Resim 077.webp
    $Resim 077.webp
    37 KB · Görüntüleme: 181
  • $Resim 042.webp
    $Resim 042.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 189
ya tercih meselesi herkesin zevki farklıdır diye düşünüyorum ama dayanamıcam.sen gerçekten bunu beğendin gyidn ve siz yukarda yorum yapanlar gerçekten beğendiniz mi???kusura bakma ama gerçekten çok kötü..

Allah tamamına erdirsin..Mutluluklar dilerim..Çok hoş bir bayansın..

Madem foto koydun, herkese açık bir topic ve her fikre açık bir topic, beğenen de olacak beğenmeyen de..

çok güzel bir kızsın saç modelin de çok güzel ama kıyafetinin rengine, üst ve alt modelllerinin karmaşıklığına, alakasızlığına ve bu kadar karnaval havasında bir model seçme cesaretine hayran kaldım..

Sen beğenmiş giymişsin Allah mesut etsin ama ilk gördüğüm an Aysel Gürel geldi aklıma..

Kırdıysam kusurabakma , amacım bu değil ama madem topic açmışsın, söylemeden edemedim..:))))

Son düzenleme:
Öncelikle mutluluklar dilerim.Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Kıyafetin rengini de modelini de hiç beğenmedim.
Zaten olan olmuş,siz beğenip giymişsiniz...Benim beğenip beğenmememin bir önemi yok ama içimde kalmasın :)

canım öncelikle hayırlı olsun ama ben hiç beğendmedim banu alkanın kıyafetlerine benzemiş bu bnm kişisel fikrim

Merhaba Canım,

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.
Çok güzel bir hatunsun maşaallah..
Eğer saten kumaşın rengi fotoğrafta böyle çıktıysa ve normalde kostümün diğer parçalarıyla rengi birebir uyumluysa bence hoş bir nişanlık arkadaşım..
Çünkü bir arkadaşımında böyle tüylü tüylüydü gelinliği ve kırık beyazdı. Saten kumaş normalde birebir uyumlu olmasına rağmen fotoğraflarda ışığın yansıması vs ile çok farklı bir renkte çıkmış ve kötü görünmüştü..Seninkinde de aynı problem var gibi görünüyor tatlım, yanılıyor muyum?

Bi ömür mutluluklar dilerim canım
Giydiğine gelince sen beğendin mi beğendin, giyen sensin başkalarının beğenip beğenmemesinin hiç bi önemi yok sengözlerimebaksanab

çok değişik,yani tanışmıyoruz ama yanlış anlama iyi bişey diyeceğim:) bana verseler giymem ama yakışmış.hani böyle bişey vardır ya başkasında güzel görünür.gerçekten yakışmış..mutluluklar..

çok iddaalı bi elbise olmuş fazlasıyla gösterişli..pamuş şekerini andırmışsın:))
mutluluklar dilerim her şey gönlünüzce olsun..

herkese teşekkürler beğenenlerede beğenmeyenlerede opuyorumnanaktan renkler fotoda çok canlı çıkmış ben çok beğenerek giydim bu kıyafeti.evet çok abartı oldu ama ben çok beğendim.normalde böle şeyler giymem ama ne bilim buna çok içim sindi yinede teşekkür ederim canlarımmmmm

bana banu alkanı anımsattı bu kıyafet kaydirigubbakcemile3
bi ömür mutluluklar canım

canım ömür boyu mutluluklar sacının modelı yuzune cok guzel olmuss ama kıyafetını kusura bakma ama begenmedım ama sen begenıp gıydıysen ne deneır ki :)

mutluluklar,saçınız gzl olmuş ama bende beğenmedim nişanlığınızın modelini.rengi gbi hayatınız toz pembe olmasını dilerim:)

Back
X