• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem suclu hem guclu

Ebiricik

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
168
26
13
37
Konuma baslamadan once okudugunuz icin tesekkurederim selamlar konum esim esim cakma facesinden eski kizarkasi eski kiz arkadasinin kardeslerine surekli bakiyordu ses cikarmadim en sonunda patladim soyleyim yine dun bi tartisma yasadik ve ben ona baktigini yuzune vurdum inkar etti bende faceyi actim gosterdim tabiki yinede inkar etti bi insan neden surekli eski sevgilisine bakarki o bakinca insanda bi suphe uyaniyo tabiki mesela arada arkadaslariyla icer insan acaba diye dusunuyo ben nerde yanlis yaptimki

Aranız nasıl,severek isteyerek mi evlendiniz?

Aranız nasıl,severek isteyerek mi evlendiniz?
EVet severek isteyerek evlendik ama hic evli gibi degiliz evliligimiz temizlik yemek hizmetten ibaret hic konusmayiz o surekli telefonla vakit gecirir hatta isten cikinca bile aramaz aklina gelmem yani

EVet severek isteyerek evlendik ama hic evli gibi degiliz evliligimiz temizlik yemek hizmetten ibaret hic konusmayiz o surekli telefonla vakit gecirir hatta isten cikinca bile aramaz aklina gelmem yani
Bosanmayı düşünüyormusunuz?
Tek bu eski sevgili mevzusundan degil,genel olarak mutsuzsunuz.
Cocugunuz var mı?
Kendinizi gecindirecek geliriniz var mı?
Cok sordum galiba.

Siz sevmissiniz ama o cok da sevmemis maalesef. Akli diger sevgilisinde kalmis.

Bosanmayı düşünüyormusunuz?
Tek bu eski sevgili mevzusundan degil,genel olarak mutsuzsunuz.
Cocugunuz var mı?
Kendinizi gecindirecek geliriniz var mı?
Cok sordum galiba.
Suan belli bi isi yok cocuk yok kendimi mutsuz ve yanliz hissediyorum

Eski sevgililere duyulan merakı ben pek anlamıyorum . Ne yaptı , şimdi kiminle , mutlu mu mutsuz mu , en son nerede hangi fotosunu paylaşmış ... Neden merak edilir ki ?

Eski erkek arkadaşınızın hesabını takip etmeniz eşinizi ne denli rahatsız ederse , bu durumunda sizi rahatsız etmesi normal .

Rahatsızlığınızı dile getirince inkar etmesini duymamazlıktan gelin , ben sana yaptın mı ? baktın mı diye sormuyorum ; yaptın , baktın ... bunu neden yapıyorsun onu açıkla diye net sorun .

Ve hiç bir zaman için ona , ne yaparsa yapsın zaten bitirmeyecek kadın imajı çizmeyin . Genelde bu yüzden rahat oluyorlar çünkü.

Sürekli eski sevgilisinin face ine bakıyosa hala onu seviyo demektir.
Yada takıntılıdır hala kafayı ona takmış durumdadır.
Unutamamış belli ve sana olan ilgisizliği, inkar etmesi vs. herşey ortada..

Eski sevgililere duyulan merakı ben pek anlamıyorum . Ne yaptı , şimdi kiminle , mutlu mu mutsuz mu , en son nerede hangi fotosunu paylaşmış ... Neden merak edilir ki ?

Eski erkek arkadaşınızın hesabını takip etmeniz eşinizi ne denli rahatsız ederse , bu durumunda sizi rahatsız etmesi normal .

Rahatsızlığınızı dile getirince inkar etmesini duymamazlıktan gelin , ben sana yaptın mı ? baktın mı diye sormuyorum ; yaptın , baktın ... bunu neden yapıyorsun onu açıkla diye net sorun .

Ve hiç bir zaman için ona , ne yaparsa yapsın zaten bitirmeyecek kadın imajı çizmeyin . Genelde bu yüzden rahat oluyorlar çünkü.
Evet haklisin o pek aldiris etmiyo yapmadim diyip uste cikiyo bide kusuyo

Sürekli eski sevgilisinin face ine bakıyosa hala onu seviyo demektir.
Yada takıntılıdır hala kafayı ona takmış durumdadır.
Unutamamış belli ve sana olan ilgisizliği, inkar etmesi vs. herşey ortada..
Zaten bi insanin seni sevip sevmedigini cok kisa surede anlarsin bi insan nasil uyaninca ilk telefonu aklina geliyorsa seni gormezlikten geldigi gibi bisey bu

Akli eski sevgilisinde kalmis belli ki. Ne kadar sure zarfında evlendiniz?

Suan belli bi isi yok cocuk yok kendimi mutsuz ve yanliz hissediyorum
Beni sadece hizmetcisi,aşcısı olarak gören,yüzüme bakıp iki kelam etmeyen üstüne bir de eski sevgili olaylarına giren adamı 10 cocugum olsada bosardım, ki senin yok, rahat rahat vur kıcına tekmeyi.

Beni sadece hizmetcisi,aşcısı olarak gören,yüzüme bakıp iki kelam etmeyen üstüne bir de eski sevgili olaylarına giren adamı 10 cocugum olsada bosardım, ki senin yok, rahat rahat vur kıcına tekmeyi.
Allahim bide sana iyilik yaramiyo bundan sonra sen gorursun demesi yokmu beni sinr ediyo kendinden soguttuyo haberi yok sanki ben ona mecburmusum gibi

Seni sevmediğini düşünüyorsun çocuk yok eski sevgili + eski sevgilinin kardeşlerine bakıyor bunlara nasıl susuyorsun mutsuzsun yalnızsın üzüldüm senin için düzelme ihtimali yoksa kendini yıpratma önce güzelce bi konuş mutsuzluğunu dile getir baktın olmuyo gerisi sana kalmış böyle çekerim dersen kolay gelsin sana...

Ailenle aran nasıl sana destekler mi?

Back
X