• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem suçlu hem güçlü

Sende ortadan ayrılsanda yorumların canımı sıkamayacak

Sonra buraya gelip evliligindeki ic huzursuzlugunla anca iste boyle bize yukselip desarj olmaya calisacaksin ama nafile....Ertesi gun bilemedin hafta yine ayni senaryo.Esin 294572. kez senin istemedigin birsey yapacak,sen yine kuşkular,supheler,ben haksiz miyim kizlarrr yaaa'larla kendini yiyeceksin.Ben bu kisirdongunun 3 senesine sahidim sadece.Sen ne dersen de valla.

Eşiniz artık sizinle bir şey yapmak istemiyor, siz hala "kızlarla muhatap olacak ondan"dasınız.

Eşiniz sizinle sosyal ortama girmek istemiyor. Sizinle gitmektense hiç gitmemeyi tercih ediyor.

Siz ise bunun ciddiyetinin farkında bile değilsiniz.

Sonra buraya gelip evliligindeki ic huzursuzlugunla anca iste boyle bize yukselip desarj olmaya calisacaksin ama nafile....Ertesi gun bilemedin hafta yine ayni senaryo.Esin 294572. kez senin istemedigin birsey yapacak,sen yine kuşkular,supheler,ben haksiz miyim kizlarrr yaaa'larla kendini yiyeceksin.Ben bu kisirdongunun 3 senesine sahidim sadece.Sen ne dersen de valla.
Kimseye değil sana farkındaysan sana yükseliyorum çünkü amacın farklı gerçekten ciddiye almıyorum

eşimin istanbulda samimi bir arkadaşı var bende tanıyorum yarın nikahı var
Bugün dedi ki biz hoca arkadaşlarla anlaştık bu alşam gider pazar akşamı döneriz ben tepki gösterdim tabi neden beraber gitmiyoruz diye
Onların eşi gelmiyo filan dedi(sanki bi kural var kimse eşimi getirmesin diye)..
Tartıştık tamam gitmiyorum dedi şu an küsüz ama haksızmıyım,
Benimle gitmemek uğruna gitmekten vazgeçebiliyo ben böyle rezillik görmedim ne biçim insan bu ya bana değer verse bu kadar istiyorum diye beraber giderdik bence.
eşin seninle vakit geçirmek istemiyor elif.
pek çok kez yazdım pek çok konunda.
başka düşünülecek birşey yok.
napıyor ediyor seni planların dışına itiyor veya birilerini plana dahil ediyor.
sen böyle hissetmiyormusun merak ediyorum?

Sız sanırım ne kendınız bır yere gıdebılıyorsunuz cıft olarak , ne de ayrı ayrı

eşin seninle vakit geçirmek istemiyor elif.
pek çok kez yazdım pek çok konunda.
başka düşünülecek birşey yok.
napıyor ediyor seni planların dışına itiyor veya birilerini plana dahil ediyor.
sen böyle hissetmiyormusun merak ediyorum?

Sız sanırım ne kendınız bır yere gıdebılıyorsunuz cıft olarak , ne de ayrı ayrı

Hissetmiyorum çünkü beraber vakit geçiriyoruz dışarda bir kaç ayda bir şehir dışına çıkıyoruz
Ama bu şekilde plan yapması çok çirkin

elıf kız akrep burcu musun...bende kıskancım ama ıcımde yasarım..sen cok belli edıyosun

burda herkes sizin iyiliğiniz için yazıyo farkında mısınız?
çok takıntılısınız adamı da çok boğuyorsunuz demek ki
Nasıl emin olabiliyosunuz bundan ?
Tabi ki iyiliğim için yazan arkadaşlar var sağolsunlar
Ama beni kırmak için yazanlar da var bu bir gerçek!

Nasıl emin olabiliyosunuz bundan ?
Tabi ki iyiliğim için yazan arkadaşlar var sağolsunlar
Ama beni kırmak için yazanlar da var bu bir gerçek!
önceki konularınızdan olan takıntılarınızdan bıkıp aklınız başınıza gelsin diye konuşuyor olabilirler mi
önceden düzgün yazılmış anlamamışsınız demek ki

elifcim senin eşinin huyu böyle ben bile öğrendim benim eşimde şehir dışında düğün olunca akrabalarıyla erkek erkeğe gider gelirler ben napayım gdıpte sende şu adama güven. kız arkadaşlarımın birlikte toplanıp katıldığı düğüne bende eşimle katılmak istemezdim bu eşimi sevmiyo istemiyo anlamına gelmezzzz

Ya işte emin olamıyorum erkk arkadaşlaryla gerçekten anlaştığına bide ben kz arkadaşlarmla anlaşsam ve eşimin bu derece istediğini üzüldüğünü görsem gel derim inan
neden son derece üzülüp istyosun bu saçma işte evet bende götürmezdim nden üzülecek eşim ne işi var kız arkadaşlarımın yanında

Bugun kahvaltı hazırlarken aklıma geldin dedim bu kadın nerelerde konu açmıyor ne zamandır :70:
Konu için birşey diyemicem silgi için kavga eden bir kadın başka şehire göndermez heralde eşini

Back
X