• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem suçlu hem güçlü

Bence esin arkadaslariyla nikaha gitmeyecekti baska bir kadinla gece gecirecekti sen de geleceğim diye tutturunca plani bozuldu, gitmicem dedi.
Zaten basindan beri bu adamin surekli boyle isler pesinde koştuğunu dusunuyorum, sana guven vermediği gibi bana da vermiyor. senin de bu guvensizliginin ve suphelerinin cok haklı nedenleri var. bosan kurtul bu adamdan.

Kızmasın diye yazmadım ama B... olayı hiç yenilir yutulur şey değildi zaten.

Düğüne erkek erkeğe gitme nedir ya? Oturak alemi mi bu karısıyla gidemesin. Bence bu, erkek arkadaş çevresinde dalga geçilecek değil imrenilecek bir şey.
Nikah kadınların katılamayacağı bir organizasyon değil ve eğer eşlerden birinin gitmesine engel yoksa ben çift olarak gidilmesinin uygun olduğunu düşünüyorum. Yalnız gidilmesi kıskançlık sebebi değildir ama eşe değer verilmediğinin, arkadaş ortamından ve muhabbetinden uzak tutulmasının istendiğinin göstergesidir bence ve illa sen gelme denmesi gayet de gocunulacak bir şey.

Düğüne erkek erkeğe gitme nedir ya? Oturak alemi mi bu karısıyla gidemesin. Bence bu, erkek arkadaş çevresinde dalga geçilecek değil imrenilecek bir şey.
Nikah kadınların katılamayacağı bir organizasyon değil ve eğer eşlerden birinin gitmesine engel yoksa ben çift olarak gidilmesinin uygun olduğunu düşünüyorum. Yalnız gidilmesi kıskançlık sebebi değildir ama eşe değer verilmediğinin, arkadaş ortamından ve muhabbetinden uzak tutulmasının istendiğinin göstergesidir bence ve illa sen gelme denmesi gayet de gocunulacak bir şey.
Aynen öyle erkek düğünü mü bu ya sonuçta orada bayanlar da olacak olmasa tamam dediği doğru olurdu
Tartışıcsk kadar götürmek istememesini anlayamam

Düğüne , bayrama eşler birlikte gitmeli. Bunun göbek bağıyla ilgisi yok.
Konu sahibinin öncesini bilmiyorum ama kadın doğru söylüyor.
Plan yapmadan once karısına danışmalı.
Hayat arkadaşlığı bu , elbette beraber gidecekler. Bunun "adamı rahat bırak nefes alsın " demekle ne ilgisi var yahu.
Arkadaşları başka araçla gitsin, o da hanımıyla gitsin.
Akşam olduğunda da gidip otelde kalsınlar. Sonra arkadaşlarıyla sabah nereye gitmek istiyorsa gitsin.

Ben buradaki hatunlari anlamiyorum. Adamin nefes alacağı yer dugun degil.
Eline sağlık tam ifade etmek istediğim şeyleri yamışsın
Altına imzamı atarım

Kızmasın diye yazmadım ama B... olayı hiç yenilir yutulur şey değildi zaten.

Kesinlikle...
Zaten kadınların bu kadar ciddi suphelerini altinin bos olduguna hic denk gelmedim. nerde gözleri fel fecir bakan bir adam varsa onlarin esleri boyle supheci gibi algilaniyor.
Halbuki paranoyak degil bu kadınlar, icten ice biliyorlar karsilarindakinin ne mal oldugunu, sadece kacinilmaz sonu gecikirmeye calisiyorlar.

Yenilir yutulur birşey değilmiydi
Bin kere söyledim emin olsam ayrılırdım diye bari burda dedikodu yapmayın

eşimin istanbulda samimi bir arkadaşı var bende tanıyorum yarın nikahı var
Bugün dedi ki biz hoca arkadaşlarla anlaştık bu alşam gider pazar akşamı döneriz ben tepki gösterdim tabi neden beraber gitmiyoruz diye
Onların eşi gelmiyo filan dedi(sanki bi kural var kimse eşimi getirmesin diye)..
Tartıştık tamam gitmiyorum dedi şu an küsüz ama haksızmıyım,
Benimle gitmemek uğruna gitmekten vazgeçebiliyo ben böyle rezillik görmedim ne biçim insan bu ya bana değer verse bu kadar istiyorum diye beraber giderdik bence.

Hem adamı göndermemişsin hem küsmüşsün.Buradaki mantık yanlış.Sana rağmen gitseydi asıl o zaman küsecektin.Senin istediğin olduğu halde neden sen küsüyorsun ?
Bu erkek erkeğe gitmeler bazen gerekli olabiliyor.Hepsi bir arabaya sığacaktır,düğünde erkek masası olacaktır,sen gidersen eşin ayrı masada oturmak zorunda kalacaktır vs...
Burada tek sorun sana geç söylemesi olabilir.Düğün bu yani 1 gün önceden belli olan bir şey değil.

Hem adamı göndermemişsin hem küsmüşsün.Buradaki mantık yanlış.Sana rağmen gitseydi asıl o zaman küsecektin.Senin istediğin olduğu halde neden sen küsüyorsun ?
Bu erkek erkeğe gitmeler bazen gerekli olabiliyor.Hepsi bir arabaya sığacaktır,düğünde erkek masası olacaktır,sen gidersen eşin ayrı masada oturmak zorunda kalacaktır vs...
Burada tek sorun sana geç söylemesi olabilir.Düğün bu yani 1 gün önceden belli olan bir şey değil.
O küstü ben değil zaten o yüzden hem suçlu hem güçlü diye başlık yazdım

Uygun bir dille kendi kurallarınız olduğunu belirtin. Evliliğin sizin için ne ifade ettiğini bu tarz davetlerde yalnız başına gitmek istemesinin size neler hissettirdiğini.. Yalnız kalacaksam evlenmezdim diyebilirsiniz hatta sen her fırsatta benden uzaklaşacaksan beni yalnız bırakacaksan sen neden evlenmek istedin diye sor. Bağırıp çağırmak bir işe yaramaz. Ciddi bir şekilde konuşmalısın.

Bence bu tür konularda uzlaşı sağlanmalı. Elif de eşi de birer adım atmalı. Kimi hanım için eşinin düğüne yalnız gitmesi önemsizdir kimisi için önemli. Eğer bu önemli bir konuysa oturup konuşulmalı. İki taraf da anlayışla yaklaşmalı. Sonuçta evlilikler fedakarlıkla yürüyor. Ancak bu fedakarlık 2 taraflı olmalı.

Evlendiniz diye gobekleriniz bir mi kesildi? Bazi kadinlar evlenmeden once ne yapiyorlardi cok merak ediyorum.

yalnız Elif seni şu konuda tebrik ediyorum,
burada onca insandan ters tepki aldığın, zıt senin fikrine ultra ters yorumlar almana rağmen kimseye ters cevap vermiyor, kötü birşey söylemiyor alınıp kırılmıyorsun. insanların haklı olup olmaması hiç önemli değil. elbette senin fikrinde olanlarda oluyor. ama her zaman eleştiriye açık olmanı taktir ediyorum..

Back
X