• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem suçlu hem güçlü

ben de olsam götürmem. azıcık kafa dinlesin adam. götürse kavga dövüş.
en çok merak ettiğim şeyse bu adamın sabrının ne zaman biteceği.
çok sağlam beddua almış birilerinden.

Elif ne seni ne de eşini tanıyoruz ama biz bile öğrendik eşinin ve senin huyunu. İkiniz de iktidar savaşındasınız. Hadi bakalım kimin inadı kırılacak. Kalp kırmaktan başka bir şey değil sizinkisi. Evlendiniz diye birbirlerinize özel alanlar bırakmıyorsunuz. Sürekli mıcmıc beraber olmak olmaz. insanın bazen yalnız da kalması gerekir ya da eşi olmadan arkadaşlarıyla da takılması gerekir. Evlilik zor olan hayatın yüklerini paylaşmaktır. Oysa siz hayatı birbirinize zorlaştırıyorsunuz. Gitmek istiyorsa gitsin. İpleri bazen salmak gerekir. Sürekli ipleri elinde tutarsan o da kaçma ihtiyacı duyar ve bunu gizli gizli de yapar. İkiniz de özel alan bırakın birbirinize. Böyle giderse bu evlilik yorar sizi. Sen de arkadaşlarınla takıl, o da. Arasıra yapın bunu. Sürekli birbirinizi kontrol altında tutmaktan vazgeçin.

Esinizin de sizin de durumunuzu bilmiyorm eski konularini bilmiyorm ama sanirim kiskanc birisin. kiskanclik kendi kendine gelisen bisey degil bence,karsidakinin guven vermesi gerekir. GUVEN ALINMAZ,VERILIR. ha sonuca bakalim,guveninizi kiracak seyler YAPTIYSA guvenmemekte haklisiniz,sizi suclayamaz. bu tarz durumlari onceden sizinle istisare yapmaliydi. sizinle gidecek olsa,4erkek 1 kadin bi arabaya binmek zorunda degilsiniz,siz kendi arabanizla giderdiniz. benim asil takildigim yer,sizinle gitmektense gitmemeyi dusunmesi! bence zorlamayin,olmuyorsa olmuyordr bazi seyler.

foruma yeni üye oldum daha önceden hep dışarıdan okuyordum dikkat ettim çok konu açıyorsunuz hepside incir çekirdeğini doldurmayacak cinsten küçük şeyleri sorun etmekten vazgeçip evliliğinizin keyfini sürmenizi tavsiye ederim.
Erkeklerin bazı şeylerden çok çabuk sıkılıp bunaldığını biliyoruz sonra pişman olmayın derim size.
Çok basit bir konu bu hatta buraya konu açılmayacak kadarda gereksiz. Abartmayın, eşinizide bunaltmayın.
Bence haksızsınız en azından bu benim düşüncem.

eşimin istanbulda samimi bir arkadaşı var bende tanıyorum yarın nikahı var
Bugün dedi ki biz hoca arkadaşlarla anlaştık bu alşam gider pazar akşamı döneriz ben tepki gösterdim tabi neden beraber gitmiyoruz diye
Onların eşi gelmiyo filan dedi(sanki bi kural var kimse eşimi getirmesin diye)..
Tartıştık tamam gitmiyorum dedi şu an küsüz ama haksızmıyım,
Benimle gitmemek uğruna gitmekten vazgeçebiliyo ben böyle rezillik görmedim ne biçim insan bu ya bana değer verse bu kadar istiyorum diye beraber giderdik bence.
Bırak gitsin. Dönerse senindir. Dönmez ise zaten hiç senin olmamıştır.

Tabi öğle ama şu an sorunum ettiğim nokta şu: neden benim be istediğimi umursamıyo yani görüyo üzüldüğümü ve çok istediğimi buna rağmen tamam gel demiyo?

Elif senin uzuldugun felan yok. Gidesinde yok. " sehir temposundan yoruldum, az biraz tatil yapalim dedim ama esim benle gitmek istemiyor " desen anlarim. Gitmek istiyor derim. Ama sen sirf "kocam orda kimle goz goze gelicek acaba, aman Allahim " dusuncesiyle gidiceksin. Buda uzuldugunu gormekten ziyade, nasil bayici ve inatci oldugunu gosterir.

eşimin istanbulda samimi bir arkadaşı var bende tanıyorum yarın nikahı var
Bugün dedi ki biz hoca arkadaşlarla anlaştık bu alşam gider pazar akşamı döneriz ben tepki gösterdim tabi neden beraber gitmiyoruz diye
Onların eşi gelmiyo filan dedi(sanki bi kural var kimse eşimi getirmesin diye)..
Tartıştık tamam gitmiyorum dedi şu an küsüz ama haksızmıyım,
Benimle gitmemek uğruna gitmekten vazgeçebiliyo ben böyle rezillik görmedim ne biçim insan bu ya bana değer verse bu kadar istiyorum diye beraber giderdik bence.
kimsenin eşi gitmiyorsa bende gitmezdim açıkcası sonuçta benimde tek gittiğim yerler oluyor bu kadar abartmamak lazım.

eski konularindan bazılarını okudum da ,fazla abartiyosun ufak şeylere takiliyosun gibi geldi bana . Yada esine guvenmiyormusun anlamadım.

önceki konularınızdan olan takıntılarınızdan bıkıp aklınız başınıza gelsin diye konuşuyor olabilirler mi
önceden düzgün yazılmış anlamamışsınız demek ki
Anlamamam hakarete varan şeyler yazmalarını asla haklı kılmaz
neden son derece üzülüp istyosun bu saçma işte evet bende götürmezdim nden üzülecek eşim ne işi var kız arkadaşlarımın yanında
İşte o böyle yapınca daha çk istiyorum
ben de olsam götürmem. azıcık kafa dinlesin adam. götürse kavga dövüş.
en çok merak ettiğim şeyse bu adamın sabrının ne zaman biteceği.
çok sağlam beddua almış birilerinden.
çne alakası var beddua ile ya
Gel şimdi bu yorumda iyi niyet ara!

Elif ne seni ne de eşini tanıyoruz ama biz bile öğrendik eşinin ve senin huyunu. İkiniz de iktidar savaşındasınız. Hadi bakalım kimin inadı kırılacak. Kalp kırmaktan başka bir şey değil sizinkisi. Evlendiniz diye birbirlerinize özel alanlar bırakmıyorsunuz. Sürekli mıcmıc beraber olmak olmaz. insanın bazen yalnız da kalması gerekir ya da eşi olmadan arkadaşlarıyla da takılması gerekir. Evlilik zor olan hayatın yüklerini paylaşmaktır. Oysa siz hayatı birbirinize zorlaştırıyorsunuz. Gitmek istiyorsa gitsin. İpleri bazen salmak gerekir. Sürekli ipleri elinde tutarsan o da kaçma ihtiyacı duyar ve bunu gizli gizli de yapar. İkiniz de özel alan bırakın birbirinize. Böyle giderse bu evlilik yorar sizi. Sen de arkadaşlarınla takıl, o da. Arasıra yapın bunu. Sürekli birbirinizi kontrol altında tutmaktan vazgeçin.

Tabiki birbirimize özel an bırakıyoruz
Haftada bi kaç kez zamanını arkadaşlarıyla geçiriyo zaten aynı şekilde bende
Hatta bazı haftalar oluyo ben cmrtesi annmlere gidiyorum o tüm günü arkadaşlaryla geçiriyo bu konuda kısıtlamadım ki hiç
Oda bi zahmet uzakta ki bir düğüne benimle gitsin
Esinizin de sizin de durumunuzu bilmiyorm eski konularini bilmiyorm ama sanirim kiskanc birisin. kiskanclik kendi kendine gelisen bisey degil bence,karsidakinin guven vermesi gerekir. GUVEN ALINMAZ,VERILIR. ha sonuca bakalim,guveninizi kiracak seyler YAPTIYSA guvenmemekte haklisiniz,sizi suclayamaz. bu tarz durumlari onceden sizinle istisare yapmaliydi. sizinle gidecek olsa,4erkek 1 kadin bi arabaya binmek zorunda degilsiniz,siz kendi arabanizla giderdiniz. benim asil takildigim yer,sizinle gitmektense gitmemeyi dusunmesi! bence zorlamayin,olmuyorsa olmuyordr bazi seyler.
Kesinlikle katılıyorum
Karşıdakinin sana verdiği kadar güvene sahip olursun
Benide düşündüren o zaten yani benmle gitmektense vazgeçmesi
Elif senin uzuldugun felan yok. Gidesinde yok. " sehir temposundan yoruldum, az biraz tatil yapalim dedim ama esim benle gitmek istemiyor " desen anlarim. Gitmek istiyor derim. Ama sen sirf "kocam orda kimle goz goze gelicek acaba, aman Allahim " dusuncesiyle gidiceksin. Buda uzuldugunu gormekten ziyade, nasil bayici ve inatci oldugunu gosterir.
Gidesim yoktu zaten o bana deseydi ki sana bırakıyorum gelmek ister misin vs
Ben gitmezdim heralde
Ama o ısrarla yalnz gitmek isteyince ben altında birşey arıyorum

Eşiniz artık sizinle bir şey yapmak istemiyor, siz hala "kızlarla muhatap olacak ondan"dasınız.

Eşiniz sizinle sosyal ortama girmek istemiyor. Sizinle gitmektense hiç gitmemeyi tercih ediyor.

Siz ise bunun ciddiyetinin farkında bile değilsiniz.

Katiliyorum. Belkide ben elif olsam bende su durumda " acaba neden yanliz gitmek istedi?"derdim. Hak verirdim elife.
Ama bu sorulari sorma hakki doldu elifin. Esinin tum ilgisiz ve duyarsizliginin sebebini tek kendinde arasin elif. Bundan snra is ciddiye bindi. Eger esi artik elifi takmiyosa bunu sebebini donup kendinde arasin.

Kocasi tek basina gidiyor diye kimse desteklemiyor kocasini burda. Ama elifi bildigimiz icin altinda yatan sebeplerden dolayi adama kizamiyoruz. Ogrencisine kalem verdi diye kocasinin canina okuyan eliften bahsediyoruz.

Yani elif. Adin cikti 9a inmez oldu 8e, bunun sebebide tam olrak sensin kkda.

Back
X