hem yumuşak hem parlak hem de mis gibi kokan...

kubadabad

15.07.2012 İNŞallah
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
141
0
46
Antalya
Yeni evlenecek olan arkadaşlar ve ya evli olanlar ilk gece :17:duştan sonra vücudunuza kullandığınız ve memnun kaldığınız ,duyduğunuz,bildiğiniz nemlendiriciler var mı?

Kızlar nasıl bir bakım yapacaksınız? Paylaşalım mı?:1:

Yeni evlenecek olan arkadaşlar ve ya evli olanlar ilk gece :17:duştan sonra vücudunuza kullandığınız ve memnun kaldığınız ,duyduğunuz,bildiğiniz nemlendiriciler var mı?

Kızlar nasıl bir bakım yapacaksınız? Paylaşalım mı?:1:

belki komik ama bebe yağı :16::16::16:

Son düzenleme:
bırara ben orıflame ın sılk and casmıre serısınden pembe vucut losyonu kullandım.. nışanlım sevıyordu..

JOHNSON'S Baby Oil i tavsiye edebilirim, eğer benim gibi her markanın ürünlerine güvenemiyorsan

Son düzenleme:
Avon'un 2 çeşit yeni çıkan scrubu var.
Onları tavsiye edebilirim, ben bunu kullanacağım.
Benim nişanlım çilek kokusunu çok sever :17:
Ben her ikisini de denedim, losyon değiller vücut arındırıcı banyoda kullanılan scrublardan.
Ölü deri atmaya, cildi temizlemeye ve aynı zamanda da yumuşacık yapmaya yarıyor.
İnanılmaz koku bırakıyor tende, şimdilik 2 farklı kokusu var sadece, fakat ilerde çıkartırlarmı farklı bir koku daha bilmiyorum.
İlk gördüğümde hemen almıştım, severim bu tarz ürünleri, kullandıktan sonra çeyizime de koydum 1 tüp :)

Ürünler:
Resim+101.jpg

Ben genelde önce cildimi güzelce bir sabunlarım, kirleri arındırmak için.
Sonra bu tarz bir scrub uygularım, o zaman hem kokusu daha kalıcı oluyor, hemde etkisi daha iyi oluyor.
:16::16:

Avon'un 2 çeşit yeni çıkan scrubu var.
Onları tavsiye edebilirim, ben bunu kullanacağım.
Benim nişanlım çilek kokusunu çok sever :17:
Ben her ikisini de denedim, losyon değiller vücut arındırıcı banyoda kullanılan scrublardan.
Ölü deri atmaya, cildi temizlemeye ve aynı zamanda da yumuşacık yapmaya yarıyor.
İnanılmaz koku bırakıyor tende, şimdilik 2 farklı kokusu var sadece, fakat ilerde çıkartırlarmı farklı bir koku daha bilmiyorum.
İlk gördüğümde hemen almıştım, severim bu tarz ürünleri, kullandıktan sonra çeyizime de koydum 1 tüp :)

Ürünler:
Resim+101.jpg

Ben genelde önce cildimi güzelce bir sabunlarım, kirleri arındırmak için.
Sonra bu tarz bir scrub uygularım, o zaman hem kokusu daha kalıcı oluyor, hemde etkisi daha iyi oluyor.
:16::16:

bende vanilyalı bir şeyler almak istiyorum doğal afrodizyak:17:mış:17::21:

ben de vanilya yağını yeni keşfettim.. önceleri banyodan sonra johnsons baby yağı kullanıyordum, hala da vazgeçmiş değilim :) yumuşacık yapıyor, hatta popodaki portakal kabuğu hissini oldukça kaybediyor. vanilya yağını ise yeni keşfettim. nişanlım bayıldıı :)) hem yumuşacık hem de hafif kaygan yapıyor. ayrıca kokusu çok hoş ve oldukça da kalıcı. yağı sürüp misafirliğe gittim ve arkadaşım parfüm sandı :)) sabah uyandığımda bile hala kokuyordu:) ayrıca afrodizyak olarak da bilinir. daha sürerken bile ısınma hissi yaratıyor ;))

ben de vanilya yağını yeni keşfettim.. önceleri banyodan sonra johnsons baby yağı kullanıyordum, hala da vazgeçmiş değilim :) yumuşacık yapıyor, hatta popodaki portakal kabuğu hissini oldukça kaybediyor. vanilya yağını ise yeni keşfettim. nişanlım bayıldıı :)) hem yumuşacık hem de hafif kaygan yapıyor. ayrıca kokusu çok hoş ve oldukça da kalıcı. yağı sürüp misafirliğe gittim ve arkadaşım parfüm sandı :)) sabah uyandığımda bile hala kokuyordu:) ayrıca afrodizyak olarak da bilinir. daha sürerken bile ısınma hissi yaratıyor ;))

Canım aktardan falan mı aldın var mı bi markası tipi,şekli:1:

kızlar araştıralım bari şu krem falan olayını vanilyayı sadece yağ olarak kullanmak istemiyorum ben bi markanın krem şeklinde olanlarından güzel kokanlarından alalım bari o akşam çok önemli iyi konuya değinmiş arkadaş birbirimize danışalım bari güzellik bakım alanı yapalım bu konuyu balayındada kullanırız kızlar çok iyi olur denizden havuzdan sonraki duştu mis gibi kokarızzzzzz:23::23:

Back
X