Amfide bana baktigini hissettigim biri var ama bana oyle geliyordur diyorum. Toplam birkac kere konusmuslugumuz var. Birkac ay önce otobuse bindigimde otobus fren yaptiginda yan tarafima bakinca onu gordum, bakislarimi kacirdim. Yanima geldi nasilsin dedi sohbet etmeye calisti konustum ama cok degil cunku utandim normalde konusmadigindan sanirim. Otobusten inince yine yanimdaydi sonra gorusuruz diyip gitti. Ama normalde konusmuyor mecbur kalmadıkca oysa sınıftaki diger kızlarla konusuyor, sohbet ediyor. Ama yakınlarimda oluyordu ki gecende ben twitterda paylastigi normal bir tweeti begenenince degisti bu durum. Oysa kendisi twitterdan beni takip etmisti. Hatta amfiden takip ettigi tek kiz benim. Tweetimi begenmisti. Ama ben yapinca bu davranis niye? Benden uzakta oturmaya basladı ve yuzuk taktigini farkettim. Birarada yuzuk takıp cikartmisti. Kafamı bir yone cevirdigimde oradaysa gozgoze geliyoruz. Hatta yeni bir olay hoca derste bir seyi ornek vermek icin onu tahta onune cikardiginda ona bakmam gerekiyordu. Ama hemen gozgoze geldik gozlerimi kacirmak zorunda kaldim. Allah askina napmaya calisiyor bu ?