- 20 Temmuz 2012
- 802
- 38
Arkadaşlar bir iki gün içinde tekrar diyete ve spora başlayacağım. Ama aklıma takılan yerler var. Ben hem yağ yakıp hemde aynı zaman da sıkılaşmak istiyorum. Çünkü şuan gögüs karın falan sarkmaya başladı bile. Yaşım daha 21 olacak 2 ay sonra. Daha bu yaşta böyle olmak çok kötü. Yardım edin lütfen. Demek istediğim şu. Kardiyo olsun diye leslie yapacağım mutlaka. Yanında callanetics ve pilates te yapmak istiyorum. Hem sıkılaşmak için hem de aşırı duruş bozukluğu var boyum kısaldı 2 cm. Zayıflarken bunları da düzeltmem lazım. Aşırı bel sırt ağrım var. 98 kilo falanım sanırım tartılmadım daha. Boyum 166y dı 164-165 oldu dedi doktor. 164 diyelim tekrar 2-3 cm uzamaya çalışacağım. 6 gün spor yapıp 1 gün dinlenmek istiyorum. Bir gün içinde leslie callanetics pilates ve 1 saat kadar bölgesel çalışmak çok mu ağır gelir. ? Seneye kaldım bu yıl tercih yapmayacağım. 1 yıl içinde bu 40 kiloyu verip hafif kaslı sıkı bir kız olabilir miyim ? :) Bana da egzersiz programı hazırlamam da yardımcı olabilecek biri var mı :) ?
Üst beden daha kilolu alta göre ve nefret ediyorum bu durumdan. Bunu sporla düzeltebilir miyim ? Yani alt geniş biraz üst ince olsun istiyorum .
Üst beden daha kilolu alta göre ve nefret ediyorum bu durumdan. Bunu sporla düzeltebilir miyim ? Yani alt geniş biraz üst ince olsun istiyorum .