Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canom çok sağol kalp damara randevu aldım bende pazartesi götüreceğim sen yurt dışındasın sanırım acaba o ilaç Türkiye de de varmıCanim cok gecmis olsun öncelikle. Benim kizimda da cikti bir bucuk aylikken ve aynen gözünün kenarindaydi. Bizim doktorda birsey olmaz dedi ama öyle hizla büyüdüki kafayi yiyecektim. Bir ay boyunca doktordan doktara gittim. Sonra tesadüfen esim, kbb dokturuna anlatmis durumu ve kadin bizi bi kalp ve damar hastaliklari doktoruna yönlendirdi.ben isvicre basel sehrinde yasiyorum ve ünivetsite hastanesi burda cok büyük ve organizeli. Göz doktoru falan derken. Iki gün gözetim altinda , yukardaki arkadasin bahsettigi ilaci verdiler ve aninda etki ediyor . Ben bunu yapmak zorunda kaldim cünkü gözünde oldugu ve gelisme evresinde oldugu icin göze zarar verebilir dediler. Yaklasik bir yil günde ückere verdim cok sükür iyi simdi . Yok denecek kadar az bi izi var o kadar. Cok uzattim yani demem o ki göz oldugu icin sakin bekleme. Doktorunuda degistir bence. Benim doktorda tve aynen böyle demisti. Onu dinleseydim belki gec olabilirdi.
Ya ben aslinda internet cok arastirdim ve türkiyede de oldugunu biliyorum ama korkmustum o zaman üzerinde durmadim . Cünku yanlis bilmiyorsam tansiyon ilaci bu. Zarari yokmus ama insan tefirgin oluyor. Doktor tavsiye etmeyseydi vermezdim galiba. Ve burda hazir satilmiyor eczaneden hazirlayip vetiyorlar. Iki haftada bir ve kesinlikle buzdolabinda saklaniyor.Canom çok sağol kalp damara randevu aldım bende pazartesi götüreceğim sen yurt dışındasın sanırım acaba o ilaç Türkiye de de varmı
Yani ilacin adi yok canim ki vereyim sanaCanom çok sağol kalp damara randevu aldım bende pazartesi götüreceğim sen yurt dışındasın sanırım acaba o ilaç Türkiye de de varmı
Benim kızımda vardı ve hemen ilaç tedavisine başladık Adana Seyhan hastanesinde Faik Sarıalioğlu onda tedaviyi gördük .Doktorların geçecek demesine bakmayın geçmiyor ve büyüyordu bizimkisi çok basit bir tedavi zatenCanom çok sağol kalp damara randevu aldım bende pazartesi götüreceğim sen yurt dışındasın sanırım acaba o ilaç Türkiye de de varmı