Hemanjiom

Alaraa53

Meleğimi bekliyorum
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2017
2.342
1.570
133
41
2C1D70EA-5E4F-4F85-A1B3-A2C3A3F6E6EA.webp
Kızlar bebegim 3.5 aylık gözünün altında 2. Ayında hemanjiom çıktı çok hızlı bir şekilde büyüyor doktor endişe etmemem gerektiğini 2 yasından Sonra gerileyeceğini söyledi ben çok tedirginim basına böyle birşey gelen varmı resmini de ekliyorum

evet benim bi tanıdığımın kızındada vardı yanağında başta küçüktü daha sonra baya büyüdü...yaşı ilerledikçede küçüldü tamamen yok olmazsa ameliyatla alırız demiş doktor...

Benim kızımın başındada var ama bizimki daha büyük 10 kuruş büyüklüğünde. Hep gezdiğimiz illerin en iyi hastanelerine götürdük bütün doktorlar korkmayın zamanla geçer dedi özellikle 1 yaşından sonra yakında yaşına girecek biraz küçülme var ama kontrol halindeyiz sürekli doğduktan 2-3 gün sonra çıkmıştı bizdede çok korkmayın bence

Arkadaşımın bebeğinde de var oda Fransa’dan bir ilaç getirttigini bir yıl boyunca kullanacaklarını belirtmişti baya büyüktü son olarak resmini gördüğümde küçülmüştü geçmiş olsun Rabbim şifa versin

Canim cok gecmis olsun öncelikle. Benim kizimda da cikti bir bucuk aylikken ve aynen gözünün kenarindaydi. Bizim doktorda birsey olmaz dedi ama öyle hizla büyüdüki kafayi yiyecektim. Bir ay boyunca doktordan doktara gittim. Sonra tesadüfen esim, kbb dokturuna anlatmis durumu ve kadin bizi bi kalp ve damar hastaliklari doktoruna yönlendirdi.ben isvicre basel sehrinde yasiyorum ve ünivetsite hastanesi burda cok büyük ve organizeli. Göz doktoru falan derken. Iki gün gözetim altinda , yukardaki arkadasin bahsettigi ilaci verdiler ve aninda etki ediyor . Ben bunu yapmak zorunda kaldim cünkü gözünde oldugu ve gelisme evresinde oldugu icin göze zarar verebilir dediler. Yaklasik bir yil günde ückere verdim cok sükür iyi simdi . Yok denecek kadar az bi izi var o kadar. Cok uzattim yani demem o ki göz oldugu icin sakin bekleme. Doktorunuda degistir bence. Benim doktorda tve aynen böyle demisti. Onu dinleseydim belki gec olabilirdi.

Canim cok gecmis olsun öncelikle. Benim kizimda da cikti bir bucuk aylikken ve aynen gözünün kenarindaydi. Bizim doktorda birsey olmaz dedi ama öyle hizla büyüdüki kafayi yiyecektim. Bir ay boyunca doktordan doktara gittim. Sonra tesadüfen esim, kbb dokturuna anlatmis durumu ve kadin bizi bi kalp ve damar hastaliklari doktoruna yönlendirdi.ben isvicre basel sehrinde yasiyorum ve ünivetsite hastanesi burda cok büyük ve organizeli. Göz doktoru falan derken. Iki gün gözetim altinda , yukardaki arkadasin bahsettigi ilaci verdiler ve aninda etki ediyor . Ben bunu yapmak zorunda kaldim cünkü gözünde oldugu ve gelisme evresinde oldugu icin göze zarar verebilir dediler. Yaklasik bir yil günde ückere verdim cok sükür iyi simdi . Yok denecek kadar az bi izi var o kadar. Cok uzattim yani demem o ki göz oldugu icin sakin bekleme. Doktorunuda degistir bence. Benim doktorda tve aynen böyle demisti. Onu dinleseydim belki gec olabilirdi.
Canom çok sağol kalp damara randevu aldım bende pazartesi götüreceğim sen yurt dışındasın sanırım acaba o ilaç Türkiye de de varmı

Canom çok sağol kalp damara randevu aldım bende pazartesi götüreceğim sen yurt dışındasın sanırım acaba o ilaç Türkiye de de varmı
Ya ben aslinda internet cok arastirdim ve türkiyede de oldugunu biliyorum ama korkmustum o zaman üzerinde durmadim . Cünku yanlis bilmiyorsam tansiyon ilaci bu. Zarari yokmus ama insan tefirgin oluyor. Doktor tavsiye etmeyseydi vermezdim galiba. Ve burda hazir satilmiyor eczaneden hazirlayip vetiyorlar. Iki haftada bir ve kesinlikle buzdolabinda saklaniyor.

Benim kızımda vardı ve hemen ilaç tedavisine başladık Adana Seyhan hastanesinde Faik Sarıalioğlu onda tedaviyi gördük .Doktorların geçecek demesine bakmayın geçmiyor ve büyüyordu bizimkisi çok basit bir tedavi zaten

Yarın kalp damara gidiyoruz bakalım kızlar insallah bir ilaç verirler gözünde olduğu için tedirgin oluyorum ben

Back
X