Hemcinse duyulan aşk..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kardeşim doğuştan gelen şey nedir dürtü hormon değil mi ben mı yanlış biliyorum neyse ben anlamam burda herkes cahil iyi geceler yardımcı olmaya çalışıyoruz onuda kabul etmiyorsunuz yasa bilim diyorsunuz da şimdiki yasada 18 yaşından küçük olanlarla ilişki yaşarsa pedofili sapık deniliyor bundan 60 sene önce 12 yaşında kız cocukla evlenen dedelerimiz de sapık pedofili

hormon testi yaptır nedir arkadaşım hormon bozukluğunun birisine aşık olmakla ne alakası var vücudumda tuhaf bir durum olsa zaten giderdim doktora.kalbimi mi çekip çıkaracaklar ?

hayır almazdı, kendi cinsimdeki birinide almazdı buda beni homofobik yada yobaz mı yapar ?
İşte bu senin tercihin
Eşcinsellik bir hastalık değildir,bir dürtüdür
Ama ensest öyle değil,adam gidip kendi kardeşiyle ilişkiye giriyor ve bu bana kesinlikle normal gelmiyor.
Homofobik demek de eşcinsellerden hoşlanmayanlara değil,onları aşağılayanlara deniliyor.

Dogustan gelen şey ne acaba onu soylermisiniz beyin sinyallerimi
Araştırıp bulabilirsiniz,biz cahiliz ya siz çok (!!!) bilgilisiniz.
Bir hastalık değildir,doğuştan gelen bir dürtüdür. Hormon bozukluğu da değildir.

" eşcinsellik normaldir çünkü ilişkiye yatkın olduğun, arzuladığın türü belirlersin. ensest ise normal değildir çünkü türe yatkınlık değil bir "bireye" meyil söz konusudur. eşcinsel biri hemcinsinden hoşlanırken, ensest bir ilişkide karşı cinsten hoşlanan biri olarak, karşı cins akrabalarına meyledersin. burada farklı bir hormon salgılamaksızın bardaki hatuna yaklaşır gibi kan bağın bulunana yaklaşman söz konusudur ki bunun adı salt uçkura düşkünlük, iradesizliktir.
hayatı boyunca cinsel dürtülerini bir kere bile yoklama şansı bulmadan ailesi tarafından zorla evlendirilip, evlendikten sonra kocasıyla cinsel ilişkiye giremeyince hayatı mahvolan insanlara sorarsınız eşcinsellik nedir ne değildir diye. "

haklı bulduğum bir yorum

Kendimiz gibi görünmeyen düşünmeyen hiç bir şeye tahammülümüz yok bu nedir yahu konu sahibi ben kendi cinsimden hoşlandığım için rahatsızım dememiş zamanında duygu beslediğim ama bu duygularımı kötüye kullanan beni üzen karaktersiz kişiyle aynı ortama denk geldim davranışları hala beni üzüyor atlatamıyorum diyor hormonlarından girip ensestten çıkıldı

Bu ülkede kendi ya da çevresinde bu tür durumlarla karşılaşmadığı için yargılayan, ötekileştiren, empati yapamayan o kadar çok ki. Kendi çocuklarının başlarına gelse, neler yapacaklardır düşünmek bile korkutucu.

Ayrıca konu sahibini hemcinsini seviyor diye yargılayanlar, (sizin deyiminizle) dinde günah olan bir şeyi siz hiç yapmıyor musunuz acaba hepiniz pirupaksınızdır zaten ona ne şüphe,

Ne demişler "Kimse sınanmadığı günahın, masumu değildir"

Bir de şu sözü severim ve hiç unutmam, insan kınadığını yaşamadan ölmez(miş).

Araştırın öğrenin yahu,anlatamıyorum sanırım
Eşcinseller kendileri isteyen eşcinsel olmuyor
Onlar da meraklı değil homofobik insanların bulunduğu bir toplumda yaşamaya
Benim için sıkıntı yok istediği kadına aşık olsun istediği kadınla cinsellık yaşasın yardımcı olmaya çalıştım sadece ama konu sahibi bu kafayla giderse daha çok aşk acısı çeker

sizin hastalık diye tabir ettiğiniz şey eğer gerçekten bir hastalık olsaydı bu tanıyı ilk olarak sizden önce bir eşcinsel koyar ve ilacını da o yapardı ve böylelikle bu ensestlikten pedofiliye kadar bir tutup uzattığınız o iğrenç durumlara karşı kendimizi bu kadar savunmak zorunda kalmazdık

eşcinselliğin Allah vergisi olduguna inanan kafasızlar!
Kuranı kerimde bir müennes bir müzekker ifadeler vardır. Üçüncüsü yoktur. Cinsiyetiniz belli değilse ibadet dahi edemezsiniz!
Ölünce bile nereye gömüleceğiniz meçhul
Sizi kefenleyen erkek mi olacak kadın mı?
Sizin istediğiniz gibi yaşansa ve siz normal karşılansanız ne olur farkında bile değilsiniz.
Bütün herşey alt üst.
Kaos.

Efenim bilim insanlarınca bu bir hastalık değilmişmiş ..
O bilim insanları dün onayladıgını bugün yalanlayanlardır.... Bigün yeni bişey bulurlar aaa neymiş o aslında öyle değilmiş... Cok da güvenmeyin yani psikologmuş biyologmuş bilmem ne....
Kafa yok ki adamlarda... Akıl başka yerlerde sürününce tabi..!

Ha bu arada
Burada erkek üye yasak ya
Bu cinsler ne oluyor???

Ne halt ettiğiniz umrumda değil ama islamı oraya buraya çekip durmayın artık!

Gece gece çıldırtıyosunuz insanı ya

O bilim insanları dün onayladıgını bugün yalanlayanlardır.... Bigün yeni bişey bulurlar aaa neymiş o aslında öyle değilmiş... Cok da güvenmeyin yani psikologmuş biyologmuş bilmem ne....
Kafa yok ki adamlarda... Akıl başka yerlerde sürününce tabi..!

1. isim Evrenin veya olayların bir bölümünü konu olarak seçen, deneye dayanan yöntemler ve gerçeklikten yararlanarak sonuç çıkarmaya çalışan düzenli bilgi, ilim
2. Genel geçerlik ve kesinlik nitelikleri gösteren yöntemli ve dizgesel bilgi
3. Belli bir konuyu bilme isteğinden yola çıkan, belli bir amaca yönelen bir bilgi edinme ve yöntemli araştırma süreci

Bilimin tanımı budur. Tanımdan da anlaşılabileceği gibi dogmatik değildir.
Bence tanımı sindirip ondan sonra bilim insanlarına "kafasız" deyin. İnsanların iş tanımı kafasızlıksa demek :olamaz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X