Hemcinse duyulan aşk..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konuyu kapatmakta ısrarcısınız size dinle ilgili fikrinizi sorduğumu hatırlamıyorum düşüncelerime saygı duyan arkadaşlar bununla ilgili yorum yapabilir onun dışında konuyu saptırmaya çalışmaktan bir zahmet bıkın artık hepiniz dört dörtlük müslümansınız zaten

yani demem o ki eşcinsel ilişkiyi ama dini inancı ama kişisel görüşüyle yanlış iğrenç gören insanıda "vay bağnaz örümcek beyinli" demeyelim (siz öyle diyorsunuz demiyorum)
Bir şeyi yanlış bulabilirsiniz. Kendinizce iğrenç de bulabilirsiniz. Bunların ikisi de sizin fikrinizdir.
Başkalarını kendi fikriniz doğrultusunda yaftalayıp hakarete varan söylemlerde, nefret söylemlerinde bulunma hakkınız yok. Bunların arasında ince bir çizgi var (ben de sizin şahsınızla ilgili konuşmuyorum).

Kişisel görüşüm kuzen evlilikleri yanlış ve iğrenç. Bu benim fikrim.
Ben kalkıp burada kuzeniyle evlenen veya anne-babası kuzen olan üyelere burada lgbtler için yapılan söylemlerde bulunsam ne olur sizce?
Hepiniz iğrençsiniz, anormalsiniz, helak olacaksınız desem mesela?
Olmaz, değil mi?

Belki o sizi arkadaş olarak seviyordu. Sizin bu durumunuzu hissedince de sizden uzaklaşmak istedi. Direk sen lezbiyen misin diye de soramadi muhtemelen. O yüzden sudan sebeplerden kavga çıkarıp sizden uzaklasma yolunu seçti. Konusarak aradaki ilişkiyi bitirmek en iyisi ama lezbiyen olmayan birinin sizin bu duygularınızı hissedip sizden uzaklaşmak istemesi de gayet doğal.

eşcinselliğin Allah vergisi olduguna inanan kafasızlar!
Kuranı kerimde bir müennes bir müzekker ifadeler vardır. Üçüncüsü yoktur. Cinsiyetiniz belli değilse ibadet dahi edemezsiniz!
Ölünce bile nereye gömüleceğiniz meçhul
Sizi kefenleyen erkek mi olacak kadın mı?
Sizin istediğiniz gibi yaşansa ve siz normal karşılansanız ne olur farkında bile değilsiniz.
Bütün herşey alt üst.
Kaos.

Efenim bilim insanlarınca bu bir hastalık değilmişmiş ..
O bilim insanları dün onayladıgını bugün yalanlayanlardır.... Bigün yeni bişey bulurlar aaa neymiş o aslında öyle değilmiş... Cok da güvenmeyin yani psikologmuş biyologmuş bilmem ne....
Kafa yok ki adamlarda... Akıl başka yerlerde sürününce tabi..!

Ha bu arada
Burada erkek üye yasak ya
Bu cinsler ne oluyor???

Ne halt ettiğiniz umrumda değil ama islamı oraya buraya çekip durmayın artık!

Gece gece çıldırtıyosunuz insanı ya

Öncelikle haddinizi bilin. Gelip buraya hiç kimseye hakaret etme hakkınız yok. Bilimden, ilimden önce konuşmayı öğrenin daha onu öğrenememişsiniz. Psikologlarda, biyologlarda, bilim insanlarında kafa yok sadece sizde mi kafa var? Homofobi bir hastalıktır bu konuda doktora gitmenizi önerirdim ama pardon doktorlara da güvenmemek lazımdı size göre. İnsanların ne halt ettiği umurunuzda olmasaydı gece gece delirip yorum yazmazdınız buraya. Hiç kimseyi yargılama hakkınız yok madem çok dini bütünsünüz önce buna dikkat edin. Konuyu islama ve dine çeken burda ne konu sahibi ne de onun arkasında olanlar. Önce bi okuyun

Sizin istediğiniz gibi yaşansa ve siz normal karşılansanız ne olur farkında bile değilsiniz.
Yoo çoğu yerde istedikleri gibi yaşıyorlar zaten.
Bugün birçok ülkede evlenme hatta evlat edinme, çocuk sahibi olma hakları var. Yasal olarak heteroseksüel çiftlerle aynı statüdeler.

burada bir erkekle birlikte olduğumu sonra da aşk acısı çektiğimi anlatsam hiçbiriniz tepki gösterip günah deyip dışlamazdınız, zina demezdiniz görmezden gelirdiniz gençtir yapmıştır bir cahillik derdiniz en fazla ki ben burada cinselliğin c sinden bile bahsetmemişken sadece duyduğum aşk acısından bahsetmişken şu yorumlara bakıyorumda yazık gerçekten

burada bir erkekle birlikte olduğumu sonra da aşk acısı çektiğimi anlatsam hiçbiriniz tepki gösterip günah deyip dışlamazdınız, zina demezdiniz görmezden gelirdiniz gençtir yapmıştır bir cahillik derdiniz en fazla ki ben burada cinselliğin c sinden bile bahsetmemişken sadece duyduğum aşk acısından bahsetmişken şu yorumlara bakıyorumda yazık gerçekten
Bu konu bizim için çok erken 20 yıl sonra açmalıydın

Ya aynı odada bulunup çalışmak zorunda olmak çok zor geliyordur. Çalıştığınız yeri yeni değiştirmişsiniz sanırım tekrar değiştirmeden önce bir süre beklemeniz gerekir. Bence sürekli görseniz de bu acıyı atlatabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak çok yardımcı olur diye düşünüyorum. Kendinizi kapatmayın sürekli bu konuyu düşünmeyin. Çıkın gezin yeni insanlar alın hayatınıza. Dengesizin tekiymiş zaten ona mı kaldınız amaaan diyerek gaz vereyim. İşe yarar umarım.

Yok derlerdi
Diyorlar
Dediler
O zaman da "helalin değil" diyorlar
O yüzden bence çok da şey yapma ya naparsan yap laf eden oluyor

Yasamadigim için neler hissettiğini anlayamam. Günah mı diye sormussunuz Lut kavmini okumanızı tavsiye ederim. Başka şeylere odaklanin spora,doğaya herşeye ama lütfen kendin cinsinizden uzak durun. Bir topluluğun helak olmasına sebep bu konu. Allah yardımcınız olsun,içimizdeki hissettiğiniz duygulardan eser kalmasın inşallah.(konu sahibi dışındaki alintilara cevap vermiciimm)
İnşaallah ban yemem ama Lut kavminin helak olmasının asıl sebebi günümüz tabiri ile pedofilidir. İyi ve sağlam kaynaklardan araştırın lütfen. Ayrıca belirtmek isterim ki onların durumunun homoseksüel olmakla ilgisi yoktu, tamamen sapkınlıktı. Tüyü bitmemiş gençler diye geçer kaynaklarda, özellikle buluğ çağındaki genç erkeklere tecavüz ederlerdi. Kavim olarak sapıtmışlardı kısacası.

Konu sahibi karşındaki arkadaş, hetero ise senin ilginin farklı olduğunu fark edip korkmuş ve kendini geri çekmiş olabilir. Sana karşı çok ilgili olması homo olduğunu göstermez. Tabii biseksüel değilse. Benim de çok samimi olduğum, sarılıp oturduğum bir kız arkadaşım var ama ikimizde net heteroyuz.

eşcinselliğin Allah vergisi olduguna inanan kafasızlar!
Kuranı kerimde bir müennes bir müzekker ifadeler vardır. Üçüncüsü yoktur. Cinsiyetiniz belli değilse ibadet dahi edemezsiniz!
Ölünce bile nereye gömüleceğiniz meçhul
Sizi kefenleyen erkek mi olacak kadın mı?
Bütün herşey alt üst.
Kaos.

Efenim bilim insanlarınca bu bir hastalık değilmişmiş ..
O bilim insanları dün onayladıgını bugün yalanlayanlardır.... Bigün yeni bişey bulurlar aaa neymiş o aslında öyle değilmiş... Cok da güvenmeyin yani psikologmuş biyologmuş bilmem ne....
Kafa yok ki adamlarda... Akıl başka yerlerde sürününce tabi..!

Ha bu arada
Burada erkek üye yasak ya
Bu cinsler ne oluyor???

Ne halt ettiğiniz umrumda değil ama islamı oraya buraya çekip durmayın artık!

Gece gece çıldırtıyosunuz insanı ya
:kusmuk:

Güzel bir çocukluk gecirmediginizden bahsetmissiniz şimdi bu duygular güzel gelebilir bilemiyorum ama çocuğunuz olsun eşiniz olsun mutlu bir yaşam sürmek istemez misiniz yani bilmiyorum şimdi ki durumla mutlu olunabilir mi yani çok karışık ama bı destek alsaniz en azından cabalasaniz bı gay vardı mesela yıllarca gay olduğunu sanmış ama aslında sorun psikolojikmis ve çözülmüş bu gibi bir durum olabilir.
Ayrıca bu durumu savunanlar var saygıdan falan bahsediyorlar sizde bu duruma karşıt insanlara saygısızlık yapıyorsunuz ama farkında değilsiniz bı gün kızınız bı kıza aşık olursa evlendirirsiniz herhalde normal ya sonuçta bu durum..

Güzel bir çocukluk gecirmediginizden bahsetmissiniz şimdi bu duygular güzel gelebilir bilemiyorum ama çocuğunuz olsun eşiniz olsun mutlu bir yaşam sürmek istemez misiniz yani bilmiyorum şimdi ki durumla mutlu olunabilir mi yani çok karışık ama bı destek alsaniz en azından cabalasaniz bı gay vardı mesela yıllarca gay olduğunu sanmış ama aslında sorun psikolojikmis ve çözülmüş bu gibi bir durum olabilir.
Ayrıca bu durumu savunanlar var saygıdan falan bahsediyorlar sizde bu duruma karşıt insanlara saygısızlık yapıyorsunuz ama farkında değilsiniz bı gün kızınız bı kıza aşık olursa evlendirirsiniz herhalde normal ya sonuçta bu durum..

Altın bile takarım düğününde.

Kızım homoseksüelse napayım, sokağa mı atayım?

Sevmeye devam ederim annesi olarak.

yav kardesler lt kavmının ıcınde es cınsellık vardı evet ama ıslam tarıhını ıyıce okuyup anlarsanız bugune kadar butunhelak olan kavımlerın asıl problemının şirk kosmak oldugunu gorursunuz neyı tartısıyorsunuz konu sahıbı sıze ben ne yapmalıyım dıyo bana fetva verın demıyor. kaldı kı ılıskıye gırmek ıstıyorum da demıyor tamamen hıslerden bahsetmıs

Dini konular açmak nasıl yasaksa bu tür polemiğe çok açık konularda yasaklanmalı diye düşünüyorum.
Herkesin tercihi kendine ama gelip burda böyle bir konuda fikir istemek. Bilemiyorum...
Merhaba MorAnka,
Dini konu ve içerikler yasaktır kuralı tüm dinleri ve mezhepleri kapsar, tek bir inancı kriter alan bir kural değildir.
Neden yasak derseniz inanç insanların kutsalıdır, sizin için Müslümanlık, başka bir üye için Yahudilik, bir diğeri için Hıristiyanlık, aramızda Budist üyelerimiz de var onlar için Budizm kutsaldır, bazı arkadaşlarımız da kimi deist, kimi ateist.
Müslüman olup Alevi olanımız da var, Şafii, Hanefi olanımız da, velhasıl herkes kendi inancının kutsallığına inanır, bizlere düşen insanların kutsalına yani inancına saygısızlık yapılmasını engellemektir, maalesef sitede kimse kimsenin inancına, inanma şekline saygı duymadığından yasak olması gerekmektedir.
Eğer burada herhangi bir inanca saygısızlık maksadıyla yazılmış bir yorum varsa rica ediyorum gören fark eden üyeler rapor etsin.

Bu konu için yazacak olursam üye eğer ben hemcinslerimden hoşlanıyorum kendime partner arıyorum deseydi amenna, ki bu tip girişimlerde bulunanların üyelikleri iptal ediliyor, lakin üye yaşadığı duygu durumunu anlatan bir konu açmış, toplumda herkes tarafından kabul görmese de, yaşadığı bu durumu gayri ahlaki bulsanız da çevresinde kimseye anlatamadığı için de anonim bir üyelik alarak burada sizlere anlatmak istemiş, anlatımında site kurallarını zorlayıcı bir şey yok üstelik, sizlere aykırı gelebilir saygı duyarım konu din girmeden de konuşulabilir zira LGBT bu ülkenin de gerçeklerinden biri, ayrıca şunu da belirteyim bu konuyla doğrudan olmasa da bağlantılı, her insanda testesteron ve östrojen hormonu bulunur, bir tanesi ağır basarsa dış görünüşünüz kadın olsa bile erkek gibi kıllanırsınız, beyninizin kimyası değişir ya da tam tersi erkek gibi görünür kadın gibi olursunuz.
Hermafrodit vakalarını araştırmanızı öneririm, kimse kadın veyahutta erkek bedeninde karşı cins gibi hissetmek istemez.

Sonuç itibariyle konuyu açan üye bedenen kadın ve pembe nüfus kağıdına sahip olduğuna ve kanunlar kendisini kadın diye tanımladığına göre sitede üye olmasında bir sakınca yoktur.

yav kardesler lt kavmının ıcınde es cınsellık vardı evet ama ıslam tarıhını ıyıce okuyup anlarsanız bugune kadar butunhelak olan kavımlerın asıl problemının şirk kosmak oldugunu gorursunuz neyı tartısıyorsunuz konu sahıbı sıze ben ne yapmalıyım dıyo bana fetva verın demıyor. kaldı kı ılıskıye gırmek ıstıyorum da demıyor tamamen hıslerden bahsetmıs
Hislerinde yanılmış olabilir dedik her sevgi aşk değildir dedik Dogustan boyleyım dedi çıktı kapalıydı yorumlara tabi igrenç olarak görenlere hak vermiyorum kendi bilir psıkolojık te olabilir zaten şuan ki durumu psıkolojık takıntı yapmış kadına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X