Evet, derdim biziz arkadaşlarım.
Bende evlendim, ayrıldım , tek çocuğum , yalnızlık korkularım var vs vs ama nedir bu ya?
İki ilgiye iki manipülasyona kanıp neden bu adamların elinde kendimize oyuncak ediyoruz ?
Sebebi çoğumuzda çocukluktan gelen değersizlik korkusu evet ama yeter !
Arkadaşlar iki ilgiye kanmayalım, günün sonunda çok ilgili gösteren adam zaten sizle yetinmeyip başkasına da ilgi gösteriyor, öküz olan da zaten yine öküz. Aklımızı başımıza alalım. Varsa psikolojik problemlerimiz yanlış şemalarımız onlara çalışalım. Değersizlik, sorumluluk alma vs gidelim kendimizi çözelim nolur.
Sorumluluk ala ala erkekleri biz prenses yaptık, biz buldumcuk yaptık onları. Bir kadın olduğumuzu hatırlayalım artık, kimsenin bize değer vermesine gerek yok biz kendimize değer verelim. Bunların üzerine çalışalım. Bakın erkek düşmanlığı yapalım demiyorum ama diyoruz ya adam kalmadı diye e niye kalsın? Biz her problemlerini çözüyoruz iki lafa kanıyoruz her şeye katlanıyoruz adam adam olarak kalacak yer bulamıyor ki. Çok üzülüyorum artık burada okuduklarıma kendimize gelelim. Yaşadıklarımıza destek olalım bi sıyrılalım artık şu düşüncelerden nolur.