• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemcinslerimle arkadaşlık kurmak

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.734
1.137
698
Ankara
Ben yalnız bir insanım,ama gerçekten yalnız.Hani bir ortama girdiğimde,bir yerde sırf muhabbet etmek istediğimde tanıştığım insanlar genellikle erkekler oluyor.Çünkü erkekler zaten dünden tanışmaya,iletişim kurmaya razı içlerindeki cinsel açlıktan dolayı.O yüzden bugüne dek yanlış insanlarla tanıştım,sosyallik yapmak istediğimde sosyalliğim sadece erkeklerle sınırlı kaldı.Erkeklerle tanışmak için çaba sarfetmeye gerek kalmıyor, ama kızlarla arkadaşlık kurmak için sende bir girişkenlik olması gerekiyor.Bu yüzden hiç dertleşeceğim,birşeyleri paylaşabileceğim bir kız arkadaş edinemiyorum.Çünkü bir insanla nasıl iletişim kurulur,nasıl yaklaşılır bilmiyorum, kızlarla iletişim kurmak için bu gerekiyor.Erkekler direk cumburlop geliyor zaten insanın çevresine, bu benim girişkenliğimle olmuyor, o yüzden seçmiyorum seçiliyorum.Ama ben hemcinslerimle,kızlarla arkadaşlık kurmak istiyorum.İşte bunu beceremiyorum.Hani beni tersleyecekmiş gibi veya yanlış anlayacakmış gibi geliyor.

Rehberimde otuz tane erkek varsa,bir tane kız arkadaşım var.Bu kadar erkek arkadaşım var ama yalnızım,çünkü insan arkadaşlık olarak kendi cinsinden biriyle arkadaş olabiliyor tam anlamıyla bence.Bunu nasıl yaparım,hemcinslerime nasıl yaklaşabilirim?

aynı beni anlatmışsın..

bende girişken değilim ....bu konularda...

assosiyaliğin dibindeyim yıllardır....

hiç bir zaman çok geniş kız arkadaş yelpazesine sahip olamadım...

aynı beni anlatmışsın..

bende girişken değilim ....bu konularda...

assosiyaliğin dibindeyim yıllardır....

hiç bir zaman çok geniş kız arkadaş yelpazesine sahip olamadım...

Ben de tam tersine erkeklerle arkadaş olamazdım. Sadece merhaba merhaba o kadar. Onu bile yapmazdım çoğu zaman. Sanırım ikimizde uçtayız :) Fakat ben bu durumdan muzdarip değildim. Zira erkekler geçici oluyor onlarla dost kalınmıyor. Sayısız kız arkadaşım vardır. Onlarca dostum var hepsi de bayan ve yıllardır görüşüyoruz. Doğrusu yaşlarınızı merak ettim? İlerde illaki bayanlarla arkadaşlık kurmak zorunda olacaksınız. Özellikle de evlendiğinizde buna şimdiden kendinizi alıştırmalısınız...

beniim de hayatımda belli bir yaşa kadar erkekler çoğunluktaydı. sonra dedim gezecek kız arkadaşım yokmuhabbet edecek bişeyler paylaşacak bi kız ark yok. ama kafama uygun birileri de olmuyordu.
sonra kendi halime takılmaya başladım. çevredeki kızlar nasılsa ben de onlar gibi olmaya başladım. herhangi bir girişkenlik gerekmeden kız arkadaşlarım arttı.
somut bi şekilde anlatamıyorum çünkü şöyle yaptım böyle davrandım diyemicem. kendi haline bıraktım sadece.

Kizlar ben hepinize yeterim :) konusmak isterseniz ark olabiliriz.

Ben de tam tersine erkeklerle arkadaş olamazdım. Sadece merhaba merhaba o kadar. Onu bile yapmazdım çoğu zaman. Sanırım ikimizde uçtayız :) Fakat ben bu durumdan muzdarip değildim. Zira erkekler geçici oluyor onlarla dost kalınmıyor. Sayısız kız arkadaşım vardır. Onlarca dostum var hepsi de bayan ve yıllardır görüşüyoruz. Doğrusu yaşlarınızı merak ettim? İlerde illaki bayanlarla arkadaşlık kurmak zorunda olacaksınız. Özellikle de evlendiğinizde buna şimdiden kendinizi alıştırmalısınız...

aslında benim 2 tane kız arkadaşım vardı zamanında iyidik baya ama sonra herkes kendi yoluna gitti ...hiç nerelerdeler bilmiyorum ...

6 yıldır tek bir arkadaşım bilene yok...
24 yaşındayım evliyim 2 yıldır...

seneye çalışmayı düşünuyorum ve sağlam kız arkadaş bulacağıma dair ümitliyim:27:

Bende aksine erkeklere yabaniyim,Yani bana göre değil erkek kanki felan.

kızlarla konuşmak içinde girişken olmaya gerek kalmıyor,zaten kendiliğinden gelişiyor bunlar.Kızı ,erkeğide yok aslında bu olayın.Kendini sınırlama bu yüzden,önyargılarını kırman gerek,bırak terslesinler yahu kendini yücelt karşındakini değil:) Bende tın vallahi,ben öyle cabalamam:D Benle konuşmak için onlar ugraşsın,ben zaten konusabileceğin insanalrı görünce anlıyorum,lakin uzun yıllardan sahip oldugum kardeş gibi kız arkadaşlarım var.

arkadaş da bir yere kadar,zamanında edindiğim sınırlı kız ve erkek arkadaştan kim kaldı ki geriye... üniversite bitince herkes dağıldı, kendi derdine düştü,çoğu evlendi,bekar yaşıtım kafa dengi kimse kalmadı çevremde açıkçası...

Kızlarla iletişim kurmak için girişken olmak gerekiyor gibi bir düşünce ile ilk kez karşılaşıyorum. :44:
Benim tanıdığım çok kız var sessiz sakin, girişken olmayan fakat yakın kız arkadaşlara sahip...
Şöyle olmalıyım, böyle olmalıyımlarla ilerlemez bunlar bence.
Biriyle kimyan uymuşsa konuşma, görüşme kendiliğinden gelişir zaten.
Ben hiçbir zaman ekstra çaba sarfetmedim arkadaşlık kurmak için.
Soğuk bir tipimdir ama kendime güvenim var.
Bir şey konuşmak istersem gider konuşurum. Bu kadar basit.
Arkadaşlığa doğru yol almak başka bir şey ama... Bazısıyla tek kelime edemezsin, bir başkasıyla laf lafı açabilir.
Sen de doğru insanla karşılaştığında anlarsın bence bunu.
Sorun olarak görme.

Benim de erkekler için geçerli bu durum..ben kızlar yönünden çok şanslıyım çünkü aynı mahallede oturduğum 2 tane birbirinden mükemmel dostum var ve kendimi bildim bileli ayrılmadık ama büyüdükçe doğal olarak arkadaş sayımda arttı ama şunu bu sene farkettimki kimse benimle ilk başta arkadaş olmak istemiyor sanırım soğuk duruyorum eğlencesiz vs.ama tanıdıkdan sonra o kadar seviyorlar ki şuan dostum dediğim 12 tane kız arkadaşım var Allah'a şükür hepside çok iyilerdir ama bu arkadaşlıkları nasıl kazandım bide o var arkadaşlarımın sosyal olmasından dolayı tamamen..tanımadığım kızlarla arkadaşım konuşurken bende muhabbetin içine giriyordum muhabbet ede ede ya sen ne komik kızmışsın tam benim kafadansın derlerdi öylelikle başladı çoğu arkadaşlığım :) sonra herkesden daha iyi benle dost oldular :) yani mutlaka seninde 1 tane bile olsa kız arkadaşın vardır onların üstünden oyna muhabbetin içine gir saçmada olsa bişeyler söyle eminim kafa kızsındır senin gibiler hep öyle oluyor çünkü :))

sitenin en alt orta kısmında mobil gibi bir seçenek var sanırım,oraya tıklayınca görebilirsiniz...
nerden bakilacagini buldm ama kimsr bna istek yollamamis :)
sagol tatlim gnede

Ciddi bir ilişkiye başla,ister istemez kızlarla arkadaşlık kurmaya başlıyorsun,hele sevgilin aşırı kıskanç olursa yandın:10:

Kızlarla da kolay muhabbet kurabilirsin,burç-fal-kuaför muhabbetlerinden birinden gir sonra sohbet akar gider zaten.

Back
X