- Konu Sahibi fataldanger
Ben yalnız bir insanım,ama gerçekten yalnız.Hani bir ortama girdiğimde,bir yerde sırf muhabbet etmek istediğimde tanıştığım insanlar genellikle erkekler oluyor.Çünkü erkekler zaten dünden tanışmaya,iletişim kurmaya razı içlerindeki cinsel açlıktan dolayı.O yüzden bugüne dek yanlış insanlarla tanıştım,sosyallik yapmak istediğimde sosyalliğim sadece erkeklerle sınırlı kaldı.Erkeklerle tanışmak için çaba sarfetmeye gerek kalmıyor, ama kızlarla arkadaşlık kurmak için sende bir girişkenlik olması gerekiyor.Bu yüzden hiç dertleşeceğim,birşeyleri paylaşabileceğim bir kız arkadaş edinemiyorum.Çünkü bir insanla nasıl iletişim kurulur,nasıl yaklaşılır bilmiyorum, kızlarla iletişim kurmak için bu gerekiyor.Erkekler direk cumburlop geliyor zaten insanın çevresine, bu benim girişkenliğimle olmuyor, o yüzden seçmiyorum seçiliyorum.Ama ben hemcinslerimle,kızlarla arkadaşlık kurmak istiyorum.İşte bunu beceremiyorum.Hani beni tersleyecekmiş gibi veya yanlış anlayacakmış gibi geliyor.
Rehberimde otuz tane erkek varsa,bir tane kız arkadaşım var.Bu kadar erkek arkadaşım var ama yalnızım,çünkü insan arkadaşlık olarak kendi cinsinden biriyle arkadaş olabiliyor tam anlamıyla bence.Bunu nasıl yaparım,hemcinslerime nasıl yaklaşabilirim?
Rehberimde otuz tane erkek varsa,bir tane kız arkadaşım var.Bu kadar erkek arkadaşım var ama yalnızım,çünkü insan arkadaşlık olarak kendi cinsinden biriyle arkadaş olabiliyor tam anlamıyla bence.Bunu nasıl yaparım,hemcinslerime nasıl yaklaşabilirim?