- Konu Sahibi fataldanger
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm sen 21 yasnda dgil msin :)siz gonderın ben ekliyim ozman![]()
siz gonderın ben ekliyim ozman[/QUOTE
Ekledimmmmmm![]()
siz gonderın ben ekliyim ozman[/QUOTE
Ekledimmmmmm![]()
kabul ettim evet 21 yasındayım niye ki ?
ben bendur arkadaşlık isteği de yollayım:)
Siz beni sevmedinizekledıgın için tesekurler cnm ama bana arkadaşlık istegi gelmedi bide benım 50 msj hakım olması gerekıyormus o yuzden ozele cevap vermedım kusura bakma
Siz beni sevmediniz![]()
Siz beni sevmediniz![]()
Senin dediğin gibi bir şey söylemeye korkuyorsun yanlış anlarlarsa diye ama öyle olmuyor ilk önce kendine güvenmelisin ki bu işin üstesinden gelebilesin daha sonra söylediğin yada söyleyeceğin şeylerden korkma çünkü karşındaki de bir kız ve sen de bir kızsın yani senin düşündüğünün aynısını karşındaki insan da düşünebilir senin dediğin gibi o senin hemcinsin yani söyleyeceğin şeylerden korkarsan asla düzgün bir iletişimin olmaz bunu ben de yaşadım ve gerçekten kendime güvendim ve şimdi benim de kız arkadaşlarım var hem de bir sürü
arkadasiz ya kiz :)ben sana arkadaşlık isteği yollamıştım ama?
ben nedense erkeklerden çekinmiyorum,kızlardan çekiniyorum işte tuhaf tuhaf huylarım var insani ilişkilerde.mesela özellikle de bir kız grubu oldu mu çok çekinirim,hep alay edeceklermiş gibi gelir.
Bos bos msj at yap 50 msj guzelim :)
Her sayfaya bisyler yazsn oldu bu is :)atıyım atmasına da nereye bos mj atıyım sayfalara yazıyım hepsı topa tutsunlar beni :)
Her sayfaya bisyler yazsn oldu bu is :)
Her sayfaya bisyler yazsn oldu bu is :)
geldin iste geldin :)askzor 5 msj hakkım kaldı az daha sabret gelıcem ozelden yazıyorsun ama yazmıyorum aayyyyy bos msj bırakıcam sayfalara sınır oldum![]()