• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemcinslerimle arkadaşlık kurmak

Bnde 20 yasndayim :)

ekledıgın için tesekurler cnm ama bana arkadaşlık istegi gelmedi bide benım 50 msj hakım olması gerekıyormus o yuzden ozele cevap vermedım kusura bakma
Siz beni sevmediniz :(

Senin dediğin gibi bir şey söylemeye korkuyorsun yanlış anlarlarsa diye ama öyle olmuyor ilk önce kendine güvenmelisin ki bu işin üstesinden gelebilesin daha sonra söylediğin yada söyleyeceğin şeylerden korkma çünkü karşındaki de bir kız ve sen de bir kızsın yani senin düşündüğünün aynısını karşındaki insan da düşünebilir senin dediğin gibi o senin hemcinsin yani söyleyeceğin şeylerden korkarsan asla düzgün bir iletişimin olmaz bunu ben de yaşadım ve gerçekten kendime güvendim ve şimdi benim de kız arkadaşlarım var hem de bir sürü

Bos bos msj at yap 50 msj guzelim :)

Senin dediğin gibi bir şey söylemeye korkuyorsun yanlış anlarlarsa diye ama öyle olmuyor ilk önce kendine güvenmelisin ki bu işin üstesinden gelebilesin daha sonra söylediğin yada söyleyeceğin şeylerden korkma çünkü karşındaki de bir kız ve sen de bir kızsın yani senin düşündüğünün aynısını karşındaki insan da düşünebilir senin dediğin gibi o senin hemcinsin yani söyleyeceğin şeylerden korkarsan asla düzgün bir iletişimin olmaz bunu ben de yaşadım ve gerçekten kendime güvendim ve şimdi benim de kız arkadaşlarım var hem de bir sürü

ben nedense erkeklerden çekinmiyorum,kızlardan çekiniyorum işte tuhaf tuhaf huylarım var insani ilişkilerde.mesela özellikle de bir kız grubu oldu mu çok çekinirim,hep alay edeceklermiş gibi gelir.

ben nedense erkeklerden çekinmiyorum,kızlardan çekiniyorum işte tuhaf tuhaf huylarım var insani ilişkilerde.mesela özellikle de bir kız grubu oldu mu çok çekinirim,hep alay edeceklermiş gibi gelir.

al benden de o kadar :) ama cidden bazi kizlarin simarikligi dayanilir gibi degil... bos bos konusmalari yapmacik sahte samimiyetleri de hazmedemiyorum arkadas :/ bende mi kabahat?

bende çok girişken biri değilim biraz da seçiciyimdir öyle boş konuşan patavatsız samimiyetsiz insanlarla arkadaş olmak istemem direkt uzaklaşırım ama bu halimden çok da şikayetçi değilim:19: maalesef günümüzde insanlar çok dedikoducu bencil ve iki yüzlü omuşlar kimseye güvenemiyorsun en güzeli az ve öz arkadaşın olacak:31:

Back
X