- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
- 198
- Konu Sahibi fataldanger
ben de senin gibiyim. yani pampa kız muhabbetlerinden uzak. hiç muhabbetleri sarmıyor beni ya. deli oluyorum.ya karşıma kafa dengi insan çıkmadı ya da benim osursa kankisine anlatan insanlardan olmamam ötürü. arkadaş her şeyi anlatıyor her şeyi ya. ne espri anlayışı ne geyik anlayışı ne bir hayat görüşü. anca sevgilisini, özelini, eşini, şuyunu buyunu konuşur. ben sıkılıyorum o kadar dinlemekten ve anlatmaktan. muhabbet demek her şeyi anlat demek değil. sohbet etmek özelini anlatmak olmuş. dıdımın dıdısı geldi bana şunu dedi bana şunu yaptı şuraya gittik şunu yaptık bunu yaptık şunu gördük selam söyledi x şunu yapmış şunu demiş şuraya gitmiş y zden ayrılmış t boşanmış k aldatılmış şuna şu olmuş buna bu olmuş ayyyy. hımm tamam ben kaçtım optum kib bye muck.
![]()
aslında sen ihtiyaç hissediyorum diyorsun, o yüzden iletişim kurman zor olmasa gerek. bir erkek arkadaş mevzusu açsan başında 3 tane kız toplanır. malum tarzda sohbet ettikten sonra adam çooook. o yüzden çok çaba sarfetmene gerek yok. özelini anlat gerisi gelir.
Katiliyorum sana hic bir zaman bir cicisim olmadi