• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemcinslerimle arkadaşlık kurmak

ben de senin gibiyim. yani pampa kız muhabbetlerinden uzak. hiç muhabbetleri sarmıyor beni ya. deli oluyorum. :37: ya karşıma kafa dengi insan çıkmadı ya da benim osursa kankisine anlatan insanlardan olmamam ötürü. arkadaş her şeyi anlatıyor her şeyi ya. ne espri anlayışı ne geyik anlayışı ne bir hayat görüşü. anca sevgilisini, özelini, eşini, şuyunu buyunu konuşur. ben sıkılıyorum o kadar dinlemekten ve anlatmaktan. muhabbet demek her şeyi anlat demek değil. sohbet etmek özelini anlatmak olmuş. dıdımın dıdısı geldi bana şunu dedi bana şunu yaptı şuraya gittik şunu yaptık bunu yaptık şunu gördük selam söyledi x şunu yapmış şunu demiş şuraya gitmiş y zden ayrılmış t boşanmış k aldatılmış şuna şu olmuş buna bu olmuş ayyyy. hımm tamam ben kaçtım optum kib bye muck. :3: :27:

aslında sen ihtiyaç hissediyorum diyorsun, o yüzden iletişim kurman zor olmasa gerek. bir erkek arkadaş mevzusu açsan başında 3 tane kız toplanır. malum tarzda sohbet ettikten sonra adam çooook. o yüzden çok çaba sarfetmene gerek yok. özelini anlat gerisi gelir.

Katiliyorum sana hic bir zaman bir cicisim olmadi :-) oyle olanlarda bunaltiyorlar be (!) Beni anlayan takintili bilgili oyle fazla sosyal mesaj verme kaygisi olmayan ama muhabbeti biraz seviyeli bir arkadasa ihtiyacim var :-) takintili olsun ki beni anlasin bosss verrrr yhaa demesin

İyiyim canim ne olsun :-). Aslinda oglene kadar uyurum bu gun assa da gurultu coktu uyutmadilar dudagim seyiriyordu korktum hastalik hastasimiyim neyim :-) neti actim yuz felci filan olur diye gecti cok sukur stresten oluyor sanirim, havadan nem kapan biri olarak bu durumu degistirmessem ota pusuruge kahrimdan olup tarihe gecicm

Amaan :) stres yapcek neyin cmvarFx

Ben de dışardan soğuk görünürüm,arkadaşlık konusunda girişken değilim bu yüzden girişken olanlar bulur beni,kafa dengi çıkarsa ne ala =) ben çevremi gözlemlerim ona göre mesafemi koyarım,arkadaş olabilir miyim anlarım =) yok mu gözüne kestirdiğin birileri? facebook twitter falan ordan burdan nelerden hoşlandığını görürsün ve bunlarla ilgili muhabbete girersin,sonra onun arkadaşlarıyla tanışırsın vs.uzar gider =) onların senden üstün bir tarafı yok utanma muhabbet etmeye =)

Ben de dışardan soğuk görünürüm,arkadaşlık konusunda girişken değilim bu yüzden girişken olanlar bulur beni,kafa dengi çıkarsa ne ala =) ben çevremi gözlemlerim ona göre mesafemi koyarım,arkadaş olabilir miyim anlarım =) yok mu gözüne kestirdiğin birileri? facebook twitter falan ordan burdan nelerden hoşlandığını görürsün ve bunlarla ilgili muhabbete girersin,sonra onun arkadaşlarıyla tanışırsın vs.uzar gider =) onların senden üstün bir tarafı yok utanma muhabbet etmeye =)

facebook ve twitter kullanmadığım için ordan kaybediyorum belki de.ama ben yine de burda herkesin yazdığı yorumların da verdiği cesaretle dışarda,sınıfta,veya başka mekanlarda diğer kızlarla iletişime geçme cesareti bulduğumu düşünüyorum

ben de senin gibiyim. yani pampa kız muhabbetlerinden uzak. hiç muhabbetleri sarmıyor beni ya. deli oluyorum. :37: ya karşıma kafa dengi insan çıkmadı ya da benim osursa kankisine anlatan insanlardan olmamam ötürü. arkadaş her şeyi anlatıyor her şeyi ya. ne espri anlayışı ne geyik anlayışı ne bir hayat görüşü. anca sevgilisini, özelini, eşini, şuyunu buyunu konuşur. ben sıkılıyorum o kadar dinlemekten ve anlatmaktan. muhabbet demek her şeyi anlat demek değil. sohbet etmek özelini anlatmak olmuş. dıdımın dıdısı geldi bana şunu dedi bana şunu yaptı şuraya gittik şunu yaptık bunu yaptık şunu gördük selam söyledi x şunu yapmış şunu demiş şuraya gitmiş y zden ayrılmış t boşanmış k aldatılmış şuna şu olmuş buna bu olmuş ayyyy. hımm tamam ben kaçtım optum kib bye muck. :3: :27:

aslında sen ihtiyaç hissediyorum diyorsun, o yüzden iletişim kurman zor olmasa gerek. bir erkek arkadaş mevzusu açsan başında 3 tane kız toplanır. malum tarzda sohbet ettikten sonra adam çooook. o yüzden çok çaba sarfetmene gerek yok. özelini anlat gerisi gelir.

hahaha çok tatlısın ya:)

kızlar ben de aslında bu aralar iyice asosyalleştim. evden dışarı çıkmaz oldum. kimi zaman akşama kadar yatasım geliyor. resmen tüm gün pinekliyorum. kokuşcam evde bu gidişle. tüm gün tv açıp uzanıyorum, keyfim de pek yok ama bir sebebi de yok. hayattan zevk almıyorum bayram geliyor onu bile istemez oldum sırf çıkıp eş dost gezilecek diye. tembelleştim, kimi zaman kitap okuyayım diyorum o bile içimden gelmiyor öyle arada sırada okuyorum. sanki depresyondayım ya sizce neler yapabilirim bunu aşmak için?

bunun cevabını bilsem mükemmel insan olurdum sanırım.ben de sen gibi bu tür sorunlara pek çözüm bulamayan biriyim.ama mesela en azından burdan bir iki kızla arkadaş olsan,mesajlaşsan vesaire iyi gelebilir mi?dertleşirsiniz,birbirinizden tavsiye alırsınız,herşeyi konuşursunuz,sosyal ilişkilerden siyasete kadar...ben bunun da iyi geleceğini düşünüyorum.benim öyle bir arkadaşım vardı,şimdi yok, ama çok eğlenceliydi çok severdim onla muhabbet etmeyi.

konuyu açan arkadaş çok samimi konuşmuş,genelde kimse pek yediremez arkadaşı olmadığını söylemez,bende yeni üyeyim konu dikkatimi çekti bri kere bu samimiyetini görseler çok arkadaşın olacağından eminim:)sevgilerle

Bu yorumunuz için teşekkür ederim..

Son düzenleme:
bu arada benim için çok sevindirici bir şey gözlemledim.bu talihsiz durum konusu vesilesiyse( :) ) muhabbet etmeye başlayan,birbirini soran,birbiriyle ilgilenen arkadaşlar gördüm.buna çok sevindim..

valla öyle bir yerdeyim ki yeni evlendim bi anda herşeyim değişti kalabalık nezih bir iş ortamından 3-5 kişinin çalıştığı mezra gibi bir iş yerine geldim canım ne giyinmek istiyor ne bi şey , bir sürü yaşıtım arkadaşım vardı apartmanda olsun iş yerinde olsun hiç yaşıtım yok en küçüğüyle aramda 15 yaş vardır napıcam bilmiyorum. egenin ilçeleri doğu illerine göre iyi diyorlardı ama hiç de öyle değilmiş karsı arıyorum çokkkkk

peki tekrar yer değiştirmen mümkün değilmi?Başka bir şehre gidemez misin yine?

bunun cevabını bilsem mükemmel insan olurdum sanırım.ben de sen gibi bu tür sorunlara pek çözüm bulamayan biriyim.ama mesela en azından burdan bir iki kızla arkadaş olsan,mesajlaşsan vesaire iyi gelebilir mi?dertleşirsiniz,birbirinizden tavsiye alırsınız,herşeyi konuşursunuz,sosyal ilişkilerden siyasete kadar...ben bunun da iyi geleceğini düşünüyorum.benim öyle bir arkadaşım vardı,şimdi yok, ama çok eğlenceliydi çok severdim onla muhabbet etmeyi.

zaten o yüzden üye oldum kızların yazdıklarını okuyup cevaplamak yeri geldiğinde konuşup dertleşmek için. yeni üyeyim. hadi ilk arkadaşım sen ol :13:

Canım bendede bu durum var sanki son zamanlarda konuşamayan biri oldum etrafimdakilerin muhabbeti dedikodu uzerine bende sevmıyorum dedikodu.arkadaşlarımı seviyorum onlarda beni sevıyor biliyorum ama hala cok yakın degilmişiz gibi :43:

zaten o yüzden üye oldum kızların yazdıklarını okuyup cevaplamak yeri geldiğinde konuşup dertleşmek için. yeni üyeyim. hadi ilk arkadaşım sen ol :13:

istersen seni skype vs gibi bir şeye de ekleyebilirim.Çünkü burda iletişim pek akıcı olmuyor, en azından canın sıkkınken derdin varken paylaşmak istediğin bişey varken öyle bir program üstünden de yazabilirsin,o şekilde de ara sıra da olsa sohbet ettiğimiz bir iletişimimiz olur.

peki tekrar yer değiştirmen mümkün değilmi?Başka bir şehre gidemez misin yine?

ah ah bi anlatsam karşiki dağlar yıkılır misali ..... eşim esnaf burda köklü bi esnaflığı yok 1 yıl bile olmadı açalı. Kpss çalıştı 2-3 yıl olmadı daha doğrusu ders çalışmayı sevmiyor ben memurum 5 yıl önce atandım . Memur olmak istiyor fakat lafta kalıyor her şey ...yok burayı yazarız yok şurayı diyor ama azim yok:41:

Back
X