• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemde gelinee!!!!

hiç bir zaman anne kız arasında laf taşımayın.ne olursa olsun.
önemsizde olsa bildiği birsey de olsa söylemeyin.
onlar aralarındaki herşeyi halleder ama siz dediğiniz gibi gelinsiniz.
ve gelinliginizle kalırsınız ötesine geçemezsiniz.
kızı annesini tabiri caizse assada kessede evladım arada yapar öyle der geçer.
ancak sizin söyleyeceğiniz her söz aleyhinizde delil olarak kullanılır zamanı gelince:)
mesafeli olun.büyük ihtimalle kayinvalideniz bu olaydan sonra kızına bundan sonra geline birsey anlatma diyecektir..

Şu konudan bunu nasil anladınız bilemiyorum ama yalnıs anlamışsiniz ben kv mi haklı buluyorum bu konuda görümcem e de söyledim bunu, sorun o değil sorun sesli düşünmem di yani hemde geline kesmek yalnıs dedim patavatsız caydı ki görümcem duysa ayıp olurolur yoksa haber verme durumu yok kv beni keser dedi bende hemde geline dedim yani kabul etmiş oldum kestiğkadini

bunuda okudum yine anlamadım
geline kesmek ne demek?

" Aaa dedikodu yapmııışşş tüüüüü" diyennn herkese diyorum ki ne kadar düzgün bir hayatınız var. Ne mükemmel insanlarsınız. Hayatınız hep böyle mükemmellik içinde olsun. Harika insanlarsınız helal! Konu sahibi arkadaşımm birazcık gayri ihtiyari bir şey çıkmış ağzından belliii:) kayınvalideciğinin tepkisi ne oldu sonrasında? Bir de eğer bu bahsettiğin durumu görümcene sen düzgünce anlatırsan senden duyarsa bence ortada yanlış anlaşılma kalmaz.. Mesela benim de görümcemin eşiyle büyük sorunları var kayınvalidem kayınpederim hep destek kızım gelirsen kapımız açık derler ama o çekmeyi tercih eder.. Annemle yani kv konuşuruz arada dertleşir benimle ben de ona görümcem de gördüğüm yanlış hareketleri söylerim. Öyle yapmaması gerekir derim. Kızdığım konuları söylerim. Açığımdır hep onlara karşı. Fikrim neyse zikrim odur. Siizn de öyle olduğunuzu düşünüyorum gerçekten. Anne ile kızının arasına fitne sokmayı düşündüğünüz hiç geçmedi aklımdan. Sadece biraz basiret bağlanması yaşanmış:) bişey olmaz korkmayın durumdan bahsedin :)
Aslaaa neden fitne sokmak olsun
Dedi kodu değil boşansin ister miyim görümcem ,bu konu üzerinden konuşurken oldu zaten
kv me üzülüyorum hep arada kaliyor, ben de anne ablam seni yalnış anliyor dedim oda kesiyor deyince ahh salak kafam hemde geline dedim .
yani çok yalnış yaptıgı der gibi ki öyle düşünüyorum sesli bir düşünceyle kv mede söylemiş bulundum:cry:

hiç bir zaman anne kız arasında laf taşımayın.ne olursa olsun.
önemsizde olsa bildiği birsey de olsa söylemeyin.
onlar aralarındaki herşeyi halleder ama siz dediğiniz gibi gelinsiniz.
ve gelinliginizle kalırsınız ötesine geçemezsiniz.
kızı annesini tabiri caizse assada kessede evladım arada yapar öyle der geçer.
ancak sizin söyleyeceğiniz her söz aleyhinizde delil olarak kullanılır zamanı gelince:)
mesafeli olun.büyük ihtimalle kayinvalideniz bu olaydan sonra kızına bundan sonra geline birsey anlatma diyecektir..
Bu bana ders olur ohh oldu bana :bicak:

Konu sahibesi, başimi döndürdün:silah:

Şu an ben de size katıldım. Hem de geline asla dedikodu yapmayacaksın
.iyiniyet kisvesi altında gidip söyleyebilir

Şu an ben de size katıldım. Hem de geline asla dedikodu yapmayacaksın
.iyiniyet kisvesi altında gidip söyleyebilir
Haahh iste valla kv mi annem gibi gördüğüm için görümcem i kınadım geline anne mi kesilir diye oysa gelin benimmm:)

:olamaz:
anne kızın arasına gırmıs bulundunuz tebrık ederım
kımseye guvenılecegı kalmamıs

Yeri gelmişken gelinin de dedikodusunu yapsaydınız biraz :)

Ama haklısınız yani, sadece söylemeniz anlamsız olmuş.

İlişkinizin rengi önemli tabi ama biraz fazla takmışsınız ..Bizim ailede sıradan bir gün yani üzerinde bile durmam..
Ya benim gibi görümceni annesine kessen ne yapacaktın o daha da fena bence bildiğin kesiyorum aleni! Hem de annesine :KK70:
Biz kv ile kızı konusunda aynı şikayetlere sahibiz çünkü ...

İlişkinizin rengi önemli tabi ama biraz fazla takmışsınız ..Bizim ailede sıradan bir gün yani üzerinde bile durmam..
Ya benim gibi görümceni annesine kessen ne yapacaktın o daha da fena bence bildiğin kesiyorum aleni! Hem de annesine :KK70:
Biz kv ile kızı konusunda aynı şikayetlere sahibiz çünkü ...
Sıkıntı yok öyleyse devam edinnn:KK70::KK70::KK70:

Görümcem i kötülemedim yada haber vermedim ben kv dedi ki bana küsüyor bu konu da eşi ile ayrıl demiyor diye bende dedim evet bana da söyledi falan sonra o lanet kelime çikti agzim dan ayyy bi kaşikkk suda boğucam kendimiiii
Banada söyledi bile fazla olmuş.
Bakın yarın öbürgün aralarında tartışma çıkarda kayınvalideniz beni zaten çekiştiriyorsun hep,xde söyledi zaten deyiverir,olan size olur.
He deyip geçmek bu kadar zor olmamalı.
Yada konuyu değiştirmek.
Bence bu son olsun,bir dahakine ya dinlemeyip konuyu değiştirin yada tek kelime dahi yorum yapmayın.

Gorumcenizin annesi hakkindaki soylediklerini gidip k.v soylemeniz cok edepsizce.
Ben gorumcenizin yerinde olsam sizinle gorusmezdim resmen ara acmak bu.
Anne ve kizi kusturmek.
Siz kotu niyetlisiniz bence.

Gorumcenizin annesi hakkindaki soylediklerini gidip k.v soylemeniz cok edepsizce.
Ben gorumcenizin yerinde olsam sizinle gorusmezdim resmen ara acmak bu.
Anne ve kizi kusturmek.
Siz kotu niyetlisiniz bence.
O kadar anlattım anlamadıysanız sorun sizde hanim efendi açiklama yapmiyicam

Laf taşıyarak ara bozmaya calismissin resmen. Ne kadar basitçe. Demekki KV ve gorumceler iyi olunca gelinler böyle oluyor.
Gereksizce yorum yapmayı birakin da okuyun konuyu ben kv ve görümcem i çok severim özellikle kv mi ki kendi anneme de haksız söz söylensin yine o sekil savunurum

Back
X