Hemen çıkan silik çizgi

Benimde bata 5 gün var
Bebe time mı bu test eğer oysa kesin var ben o markadan aradım bulamadım eczanelerde beni hiç yanıltmadı 8 düşük yaptığım gebeliği o testle öğrendim bulamıyorum burda eğer bebe tüme ise hayılırlı olsun canım var çünkü götürüyorum

İnşallah öyledir bizim burdaki eczanede de sadece bebetime var hatta bugün başka bi yere gidip farklı marka almayı düşünüyodum

Hayalet çizgi gibi birşey var sanki ama adet gününzden sonra tekrar edince yazın inşallah herşey gönlünüzce olur…
2 ay önce kimyasal yaşadım o zamanda böyle çıkmıştı hatta o zaman yumurtlamanın 8 . Günü böyle silik çıkmıştı bakalım daha erken nasibimizde ne varsa

Hayalet çizgi gibi birşey var sanki ama adet gününzden sonra tekrar edince yazın inşallah herşey gönlünüzce olur…
2 ay önce kimyasal yaşadım o zamanda böyle çıkmıştı hatta o zaman yumurtlamanın 8 . Günü böyle silik çıkmıştı bakalım daha erken nasibimizde ne varsa

Cuma günü tekrar gideceğim doktora o zamana çağırdı inşallah artış olur çok dua ediyorum iki önce bir kayıp yaşadım korkuyorum bu yüzden sevincim bile buruk
Seni çok iyi anlıyorum benimde 8 normal 1 tüp bebek kaybım var canım hamile kalmak değilde devamının gelmeyecek olmasını düşünmek daha çok yıpratıyor benide inşallah herşey daha güzel olacak bu sefer Rabbim çok büyük dualarım seninle inşallah güzel haberlerle gelirsin beni mutlaka etiketle tahlili yaptırınca

İnşallah Allahım seninde kucağını doldursun çok teşekkür ederim canım

Cuma günü tekrar gideceğim doktora o zamana çağırdı inşallah artış olur çok dua ediyorum iki önce bir kayıp yaşadım korkuyorum bu yüzden sevincim bile buruk
Salı günü 50 çıkmıştı sonuç bugün de kan verdim 272 çıktı öğleden sonra verdiğim için dr. Bakamadı pazartesiye kaldı sağlıklı bir artış mı acaba

Gayet güzel artmış
İnşallah canım allahtan ümit kesilmez benim bir kaybım oldu sezeryan kesiğinin arasına yerleşmiş olabilir dedi doktor aşırı kanaman olabilir dış gebelik olabilir adetim düzensiz yumurtlama desen keza aynı zamansa polikistik ovar hastasıyım yani sonuç ne olacak bilmiyorum 5 haftalık diyor doktor bata göre ama öyle değil ilk adet gününden hesaplıyorlar ama belki geç yumurtamla oldu zaten herseyim düzensiz korkuyorum Allah sonunu hayretsin inşallah

Hayırlısıyla bir avazda kucağıma aldım diyede yazarsın inşallah canım çok sevindim maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…