Hayırlı olsunnn bende 90 ile adet günümde öğrenmiştim şuan 8.haftaya girdi kalp atışı duyduk cumartesi günüKızlar 55 çıktı
3 değil çarşamba git mutlaka 3olunca Dr şaşırıyor sonra sıkıntı oluyorüç gün sonra yeniden bakılacak inşallah sorunsuz geçer o da
Dr özellikle 72 saat demişti ama ben yine de çarşamba diğer dr a gideyim o zaman devlet hastanesine gidicem sonuçlar için kesinleşince özeldekine geçerim diye düşünüyorum3 değil çarşamba git mutlaka 3olunca Dr şaşırıyor sonra sıkıntı oluyor
Elbetteki gidip kan verin ne etkeniKızlar erken gebelik testim çift çizgi çıktı. Hemen gidip beta hcg baktırsam erken mi olur yardım edin lütfençok heyecanlıyım
adetiniz kac gun geciktiüç gün sonra yeniden bakılacak inşallah sorunsuz geçer o da
İnşallah sorunsuz geçerüç gün sonra yeniden bakılacak inşallah sorunsuz geçer o da
Bugün 28. Günmüşadetiniz kac gun gecikti
Devlet hastanesinde kadın doğuma gittim tahlil için duruma göre pazartesi tekrar tahlil verip özelde takibe geçmeyi düşünüyorumİnşallah sorunsuz geçerbu arada tahlil vermek için nereye gittiniz ben tahlil vermek için nereye gidilir bilmiyorum da
Gecikme görmedim yani henüzadetiniz kac gun gecikti
26. Günde çift çizgi görüp tahlil yaptırmıştım 55,7 ydi bugün yani 48 saat sonra 176 çıktıGecikme görmedim yani henüz
benim kan test verdim adetime 10 var 3.6 cikti belki yukzelir bi umit bekliyorum bide yumurta catlama ignesi vuruldumBugün 28. Günmüş
Kızlar erken gebelik testim çift çizgi çıktı. Hemen gidip beta hcg baktırsam erken mi olur yardım edin lütfençok heyecanlıyı
İnşallahbenim kan test verdim adetime 10 var 3.6 cikti belki yukzelir bi umit bekliyorum bide yumurta catlama ignesi vuruldum
Bu şekilde artması normal mi peki 2 katı olmuyor muyduumutlandirmK istemem ama gebelik var. Gibi görünüyor tebrik ederim
ogle yukselen var mi acabaİnşallah
Bu konuda bir bilgim yok açıkçası ben de ilk kez geçiyorum bu yoldanogle yukselen var mi acaba
Evet. Bazen döllenme gecikebiliyor. İki günde bir kan tahlili yaptir herşey net belli olacaktır . Ben iki kere kimyasal gebelik geçirdigim.icin artık çok iyi anlıyorum diyebilirim:)Bu şekilde artması normal mi peki 2 katı olmuyor muydu
İnşah ki.ğlıklı hamileliktor canım . Kaç gün geçti adetindenEvet. Bazen döllenme gecikebiliyor. İki günde bir kan tahlili yaptir herşey net belli olacaktır . Ben iki kere kimyasal gebelik geçirdigim.icin artık çok iyi anlıyorum diyebilirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?