dr pazartesi gel dediEvet. Bazen döllenme gecikebiliyor. İki günde bir kan tahlili yaptir herşey net belli olacaktır . Ben iki kere kimyasal gebelik geçirdigim.icin artık çok iyi anlıyorum diyebilirim:)
Bugün döngümün 28. Günü henüz geçme olmadıİnşah ki.ğlıklı hamileliktor canım . Kaç gün geçti adetinden
Evet. Bazen döllenme gecikebiliyor. İki günde bir kan tahlili yaptir herşey net belli olacaktır . Ben iki kere kimyasal gebelik geçirdigim.icin artık
İnşah ki.ğlıklı hamileliktor canım . Kaç gün geçti adetimdenEvet. Bazen döllenme gecikebiliyor. İki günde bir kan tahlili yaptir herşey net belli olacaktır . Ben iki kere kimyasal gebelik geçirdigim.icin artık çok iyi anlıyorum diyebilirim:)
Değişiyor canım . Benim ilki 70 den 20 ye inmişti değerler birden düşüyor iki katına çıkmadığı için . İkincisinde de 130 dan 80 ne inmişti. İnşallah senin öyle değildir. Yadr pazartesi gel dedi
Kimyasalda nasıl oluyor beta kaça kadar çıkıyor
Bugün döngümün 28. Günü henüz geçme olmadı
Anladm canm yeni Dr döllenme den de yavaş ilerrliyor olabilir. Yenisin bakalım pazartesi hayırlı haberler le gelirsin inşallah.Bugün döngümün 28. Günü henüz geçme olmadı
Oo düşüyor yani dalgalanmalı. İnşallah ya. Pcoslu olduğum için kimyasaldan korkuyorum açıkçası klomen kullanmıştım bu ay ama iğne olmadımİnşah ki.ğlıklı hamileliktor canım . Kaç gün geçti adetimden
Değişiyor canım . Benim ilki 70 den 20 ye inmişti değerler birden düşüyor iki katına çıkmadığı için . İkincisinde de 130 dan 80 ne inmişti. İnşallah senin öyle değildir. Ya
Amin inşallahAnladm canm yeni Dr döllenme den de yavaş ilerrliyor olabilir. Yenisin bakalım pazartesi hayırlı haberler le gelirsin inşallah.
Ah o pcossOo düşüyor yani dalgalanmalı. İnşallah ya. Pcoslu olduğum için kimyasaldan korkuyorum açıkçası klomen kullanmıştım bu ay ama iğne olmadım
İnşallah çok çok aminAh o pcossmalesef bendd pcosluyum. Kabusumuz oldu vallaha. 1. Yıldır evliyim son 4 ayda iki kimyasal geçirdim. İnşallah ki bundan sonrası ikimiz içinde hayırlı olsun
dr pazartesi gel dedi
Kimyasalda nasıl oluyor beta kaça kadar çıkıyor
Teşekkür ederim çevremde hep kimyasal gebelik, düşük oldu. Bende de Pcos olunca ister istemez zorlanacağım bir süreç diye bakmıştım bu işlere. İlk gebeliğin heyecanı da var tabii yol bilmiyorum yordam bilmiyorum. Merak etmiştim ya olursa kısmını… Çok şükür sağlıklı ilerliyoruz ama. Bugün 1511 di beta. Çarşamba kese görünür artık diye düşünüyorum.Canım sen kimyasala niye bu kadar taktın ilk degerin 55 ten 177 ye yükseliyor maşallah çok güzel bı artık iki katı yüz yapar seninki fazlasıyla geçmiş Allah'ın izniyle sağlıklı gebelik en fazla bir hafta sonra kediyi görür rahatlarsın bence boşuna hiç canını sıkma kimyasal diye kimyasal olmuş olsaydı artıştan belli olurdu 55 ten en fazla 60 olurdu güzel canını da bebisini de sıkma sağlıklı hamilelikler diliyorum
Öyle bir söylem var ama önemli olan betanın sağlıklı artışıymış. Ben 55 ile görmüştüm ilk çift çizgiyi. Sonrasında iki gün arayla 176, 452 olduk. Üç gün sonra bugün de 1511i gördük.merhaba sonradan konuya dahil oldum ama bende de pcos var maalesef aşılamanın 12. günü kan verdim sonuc 99,62 çıktı
yarın tekrar kan vereceğim pcoslarda kimyasal gebelik daha mı çok oluyor
Sonucunuz noldu acaba benimde 1 hafta var 3.8 çıktıbenim kan test verdim adetime 10 var 3.6 cikti belki yukzelir bi umit bekliyorum bide yumurta catlama ignesi vuruldum
Sat günü 11.05 ögrendim bana bile var diyemem dedi şuan 12.gün 1675 Allahtan ümit kesilmezArkadaşlar beta 10.75 çıktı varmı yokmu anlamadım düşünmeden duramıyorum
Arkadaşlar iyi akşamlar asagıda sonumlarımk patlacağım sizce benim kimyasal mı ilk tatili adete 5 gün kala yaptım öğrendimDr özellikle 72 saat demişti ama ben yine de çarşamba diğer dr a gideyim o zaman devlet hastanesine gidicem sonuçlar için kesinleşince özeldekine geçerim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?