hemen sevgili bulan es

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
arkadaslar esimle ayriyi bir bucuk senedir yakinda ayrilcaz ne aradi ne sordu beni bu süre zarfi icinde. duydum ki ben evden gittikten üc ay sonra bir sevgili bulmus kendine. inanamadim bi insan üzülmez mi evliliginin bittigine cabalamaz mi hemen o kadar kolay mi bu isler bi yas dönemi olmaz mi kendimi kötü hissettim sanki bu adam icin yedi yilimi vermye degmezmis, onun icin her seyimi birakip türkiyeden almanyaya gelmistim. kötü hissediyorm düsüncelerinize ihtiyacim var

arkadaslar esimle ayriyi bir bucuk senedir yakinda ayrilcaz ne aradi ne sordu beni bu süre zarfi icinde. duydum ki ben evden gittikten üc ay sonra bir sevgili bulmus kendine. inanamadim bi insan üzülmez mi evliliginin bittigine cabalamaz mi hemen o kadar kolay mi bu isler bi yas dönemi olmaz mi kendimi kötü hissettim sanki bu adam icin yedi yilimi vermye degmezmis, onun icin her seyimi birakip türkiyeden almanyaya gelmistim. kötü hissediyorm düsüncelerinize ihtiyacim var
Ne sebeple ayrıldınız ki?Aldatma güvensizlik vesaire?Belki de daha önceden tanıdığı birisidir.

Ne sebeple ayrıldınız ki?Aldatma güvensizlik vesaire?Belki de daha önceden tanıdığı birisidir.
aldatma degil. ablasiyla tatile gitmek istedi evlendigimizden beri ablasi bi kere bile evimize gelmemis bir insan. ben de olmaz dedim. madem öyle bosanalim dedi.siddette uygulamistu zaten bi kac kez egosundan dolayi. bahane gibi görünüyor ama esim aldatan ya da gözü disarda biri degildi. bilmiyorum hic bir sey bilmiyorum. bu kötü duyguyu nasil atlatabilirim. bu kadar kolay mi her sey

M melankolik_24
Sizin yapmanız gereken çok basit. Ona buna bakmadan, kendi hayatınıza devam etmek. Olan olmuş, giden gitmiş.. Siz kendi mutluluğunuza bakın bundan sonra. Onun sevgili bulması hiç önemli değil.
kizginligimi yenemiyorum. o hemen birini buldu ben yalniz mi kalcam hep diye düsünüorum yalniz hissediyorum

aldatma degil. ablasiyla tatile gitmek istedi evlendigimizden beri ablasi bi kere bile evimize gelmemis bir insan. ben de olmaz dedim. madem öyle bosanalim dedi.siddette uygulamistu zaten bi kac kez egosundan dolayi. bahane gibi görünüyor ama esim aldatan ya da gözü disarda biri degildi. bilmiyorum hic bir sey bilmiyorum. bu kötü duyguyu nasil atlatabilirim. bu kadar kolay mi her sey
Zaten size şiddet uygulayan birisinden ne hayır gelir ki?Boşanma sebebi de aşırı saçma geldi ablayla tatile gitmek nedir ya?Aşırı saçmaymış.Madem öyle boşanalım demiş çok garip.Bence siz de kendi hayatınıza bakın yeniden sevebilirsiniz başka birisini zaman verin kendinize.

keske resmen bosanmayi bekleseymis ama yas suresi falan beklentiniz cok sacma
nihayetinde kendi isteginizle bitirilen bir iliski soz konusu niye yas suresi tutsun ki?
3 ayda sevgili bulunabilir ama dedigim gibi resmen bosanmadan bulmasi ayip olmus
bi de fotograf koymus onla. cok kötü hissettiriyor yasamayan anlamaz

Zaten size şiddet uygulayan birisinden ne hayır gelir ki?Boşanma sebebi de aşırı saçma geldi ablayla tatile gitmek nedir ya?Aşırı saçmaymış.Madem öyle boşanalım demiş çok garip.Bence siz de kendi hayatınıza bakın yeniden sevebilirsiniz başka birisini zaman verin kendinize.
hayir beklemiyorum zaten ama degersiz hissettim kendimi cok, sanki kullanilip kolayca atilmis gibi. kac ay gecti atilmiyor kolay kolay

Kafaniza takmayin
Niye yas tutmuyor falan demek yerine delil toplayin. Sizinle evliyken baska biriyle sevgili olmak ne demektir?
Bosanin, ihtiyaciniz yoksa bile söke söke her seyini alin.
Tabi ki insanlar anlasamaz ve ayrilir bu cok normal.
Ama siddet? Ama ne olursa olsun resmen evliyken sevgili yapmak?
Bunlarin aciklamasi olamaz. Burnu surtsun biraz

Kafaniza takmayin
Niye yas tutmuyor falan demek yerine delil toplayin. Sizinle evliyken baska biriyle sevgili olmak ne demektir?
Bosanin, ihtiyaciniz yoksa bile söke söke her seyini alin.
Tabi ki insanlar anlasamaz ve ayrilir bu cok normal.
Ama siddet? Ama ne olursa olsun resmen evliyken sevgili yapmak?
Bunlarin aciklamasi olamaz. Burnu surtsun biraz
topluyorum zaten:(( keske siddet oldugunda ben ayrilsaymisim bu kadarini yasamazdim belki degmemis hic

yani kafada tamamen biten bir ilişkiden sonra başkasını bulması normal bence. İmza dahil kimse engel olamaz da suçlayamaz da. Bittiyse bitmiştir, uzatmak anormal olanı..

Bunlar normal şeyler, siz kendinize şunu sorun; neden 1.5 yıllık ayrıyız ve hala boşanmadık...

Ayrıca siz neden yalnız kalacakmışsınız?
ayrildiktan sonra gelecege güvensiz oluyor insan, kolayca sevip güvenemicem bunu biliyorum. acaba mutsuz olursam ona dönerim diye düsünerek mi yapmiyor bilmiyorum hic konusmadik sadece sevgilisiyle fotosunu gördüm dün

yani kafada tamamen biten bir ilişkiden sonra başkasını bulması normal bence. İmza dahil kimse engel olamaz da suçlayamaz da. Bittiyse bitmiştir, uzatmak anormal olanı..
ben o kadar cabuk olmasina ve bunun sosyal medyada paylasilmasina takildim bence hos degil

ayrildiktan sonra gelecege güvensiz oluyor insan, kolayca sevip güvenemicem bunu biliyorum. acaba mutsuz olursam ona dönerim diye düsünerek mi yapmiyor bilmiyorum hic konusmadik sadece sevgilisiyle fotosunu gördüm dün
Bence boşanamadığınız için yeni hayalleriniz yok. Oluru yoksa uzatmayın. Siz de önünüze bakın. Belki onsuz hayat çok daha güzel denemediniz ki henüz? Şahsen ben eskiye dönmeyi hiç istemedim boşanma davasından sonra...

Back
X