- 14 Mayıs 2012
- 3.349
- 3.044
- 448
- Konu Sahibi strong mother
Evet olmadık durumlarda olmadık tepkiler veriyorum. Sinirlenebilirim tamam da bunu hemen belli ediyorum ve ağlamaya kadar gidebiliyor
Sevdiklerimi çok üzüyorum. Elimde olmuyor. Az önce bir olay yaşadım. Sevgilim araba aldı. ''Bu bizim. İkimizin ilk ortak malı.'' dedi Beraber seçtik. Bugün arabayı aldı noter , sanayi işleriyle uğraşırken telefonlarıma cevap verememiş. ''Çok koşturduk.Seni arayamadım aşkım.Arabamızı aldım.'' dedi. Sesi de bir sevinçli. Bende daha aramadın diye surat yapıyorum. Kendimi dövesim geliyor bazen
Sevgilim daha neşeli neşeli anlatıyor yaptıklarını. Sonra dedi ki ''Annemlere 10 dk uzaklıktayım onlara geçip arabayı göstereyim.'' Ben de dedim ki '' Önce bana göstermeni isterdim annene değil. Bir şey diyor musun telefonu kapatıyorum.'' ''Seni çok seviyorum bebeğim'' dedi.
Ben bunda bile ağladım o derece sinirlendim. Bu durumda abartacak ne var diyorum kendime. Dedim ya engel olamıyorum bu hallerime. Aşkım bu durumlarıma alıştı ama ben sevdiğimi ve sevdiklerimi olur olmaz tepkilerimle daha fazla üzmek istemiyorum. Vicdanen çok rahatsızım. Huzursuzum. Ha birde panik atak rahatsızlığım var , bu durumlarda etkisi var mı bilmem.
Yazıp rahatlamak istedim.

Ben bunda bile ağladım o derece sinirlendim. Bu durumda abartacak ne var diyorum kendime. Dedim ya engel olamıyorum bu hallerime. Aşkım bu durumlarıma alıştı ama ben sevdiğimi ve sevdiklerimi olur olmaz tepkilerimle daha fazla üzmek istemiyorum. Vicdanen çok rahatsızım. Huzursuzum. Ha birde panik atak rahatsızlığım var , bu durumlarda etkisi var mı bilmem.