Hemen test yapmalı mıyım?

gunesmk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
3.183
2.281
53
Bata 4 gün var arada bi olan bel ağrısı ve kasıkta batma var ama ilginç olan her ay battan 1 hafta önce şiddetli göğüs ağrısı başlar ve bat günü ağrım biterdi
Bu ay yumurtlama yani ilişkiden sonra 3-4 gün göğüs ağrısı yaşadım sonra bitti bu şekilde hamilelik belirtisi yaşayan var mı yani adet habercisi olan göğüs ağrısının olmaması hamile olabileceğimi gösterir mi tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Bir de ne zaman test yapmalıyım ? Batı beklemesem olur mu ilişkiden sonra 10 gün geçti

4 gün daha beklemek zor değil fakat adet olacak gibi ağrımın olmaması ilginç çünkü yıllardır bir hafta önceden başlar
Diğer yandan hamilelik belirtilerinde de yazıyor göğüs ağrısı
Ne adet öncesi ağrı ne hamilelik ağrısı hiçbiri Yok

4 gün daha beklemek zor değil fakat adet olacak gibi ağrımın olmaması ilginç çünkü yıllardır bir hafta önceden başlar
Diğer yandan hamilelik belirtilerinde de yazıyor göğüs ağrısı
Ne adet öncesi ağrı ne hamilelik ağrısı hiçbiri Yok
bu konuda tecrübem yok bebeğim yok ama yazmak istedm
ben olsam duramaz test alırdım çünkü :KK70:
ama o hatayı yaptım bata 3 gün kala aldım silik çizgi çıktı hamileyim sandm tabiki değildim =)
avatarında bebek var senin mi canm

bu konuda tecrübem yok bebeğim yok ama yazmak istedm
ben olsam duramaz test alırdım çünkü :KK70:
ama o hatayı yaptım bata 3 gün kala aldım silik çizgi çıktı hamileyim sandm tabiki değildim =)
avatarında bebek var senin mi canm
Hayır tatlım o benim totemim ilk kez bu ay ovu değerlendirdim bakalım heyecanlıyım

Hamilelik belirtisi herkesde aynı olmuyor. adetin geciktiğinde yap testi garanti olsun. Allah gönlüne versin inşallah :)

Adetin gecikirse yap yoksa negatif çıkıyor tecrübeyle sabit:))benim 2 gün gecikmem olunca idrarda çıkmıştı

Kan testinde çıkması için ilişkinin üzerinden 8 gün, idrar testinde çıkması için 12 gün geçmesi gerekir..

Ben adetime 5 gün kala idrar testi yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün kan verdim ve öğrenmiş oldum hamileliğimi. Ama öğrendimde noldu keseyi görcez kalp atışı görcez diye zaman geçmek bilmedi erkenden öğrenince :):)

Back
X