- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
İşte bebek küçük olunc bende çalışıncayok 1 günde birşey olmaz mevsim yaz olsa bozulma ihtimali fazla olurdu.Ayrıca kv korkma ! senin evine düzenine karışmasına hakkıda yok izinde verme !
onu düşündüm tabi sabah farkettim bebeğe bakmaya geldiği için 8 de geldi zaten söyledim doğrusunuYeni yemek yap. Onu yiyelim de. Alla allaa..
söyledim ohohooo yemek için bu kadar derde düşüyosanız daha büyük problemleriniz vardır. korkmayın söyleyin, unutmuşum diye.
Annecim o kadar güzel yapmışsın ki gece rüyama girdi kalktım yedim de
Söyledim bozulmamıstır yeriz dedi kendisi daha cok bozuldu :))Mutfak sıcaksa bozulmuş olabilir aman dikkat.
Elim mahkum yicem zaten şimdide zehirlenirmiyim diye korkuyırum enziriyorumda :)) bozulmamıstır dedi soyledimBozulmamistir korkma :)
Koy dolaba. Akşam ısıt koy önüne. Sen yeme ama.
Hemen koydum dolaba. Valla umarım bişey olmazhemen koy dolaba
amaan nolcak ya
Kızlar kayınvalidem kıymalı bezelye yaptı aksam yedik bugünde yeriz diye konuştuk, bana dedi ki dolaba koy unutmusum birazdan gelicek.. Bebek dolayısıyla cok uykusuz kaldım uyumus kalmısım simdi koydum dolaba bozulmusmudur? Koymadım desem söylencek cok fena
Bizimki güya çok iyi eseretli kaşıkla verip sapıyla cıkarıyor derler ya aynen o hesap napıcağı neye kızıcağı olay cıkaracağı hiç belli olmuyor bu kadar cok beraber olunca işte anladım ben mesafeyi de tutturamıyor insanKaynanada amma korkutmuş seni hala böle kaynanalar var mı dicem ama var demekki
Bacım korkma sen de bu kadından bu kadar. Olur mu öyle şey. Çoluklu çocuklu koca kadınsın. Üstüne bir de çalışıyorsun. Ezdirme kendini.Bizimki güya çok iyi eseretli kaşıkla verip sapıyla cıkarıyor derler ya aynen o hesap napıcağı neye kızıcağı olay cıkaracağı hiç belli olmuyor bu kadar cok beraber olunca işte anladım ben mesafeyi de tutturamıyor insan
doğru söylüyorsun..Bacım korkma sen de bu kadından bu kadar. Olur mu öyle şey. Çoluklu çocuklu koca kadınsın. Üstüne bir de çalışıyorsun. Ezdirme kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?