Hemen yardım nolur

Annecim o kadar güzel yapmışsın ki gece rüyama girdi kalktım yedim de

yok 1 günde birşey olmaz mevsim yaz olsa bozulma ihtimali fazla olurdu.Ayrıca kv korkma ! senin evine düzenine karışmasına hakkıda yok izinde verme !
İşte bebek küçük olunc bende çalışınca
Yeni yemek yap. Onu yiyelim de. Alla allaa..
onu düşündüm tabi sabah farkettim bebeğe bakmaya geldiği için 8 de geldi zaten söyledim doğrusunu

Hepinize cok tesekkurler bu aralar cok sık bir aradayız sürekli bir sorun cıkıyor cok alıngan inanılmaz bebeğim var küçük ben çalışıyorum dolayısıyla evin bütün düzeni onda bezelye kadar konu bile büyüyebiliyor huzursuzluk cıkıyor her gün bende korktum sağolun

Ay kadın nasıl sindirmiş korkkutmuş sizi ya !!
NE var yani unutmuş olmaz mısınız insanlık hali
Eğer ev aşırı sıcaksa belki bozulmuştur evdeyseniz kokusundan da anlarsınız zaten veya tadın ne olcak ?

Kaynanada amma korkutmuş seni hala böle kaynanalar var mı dicem ama var demekki

Kaynanada amma korkutmuş seni hala böle kaynanalar var mı dicem ama var demekki
Bizimki güya çok iyi eseretli kaşıkla verip sapıyla cıkarıyor derler ya aynen o hesap napıcağı neye kızıcağı olay cıkaracağı hiç belli olmuyor bu kadar cok beraber olunca işte anladım ben mesafeyi de tutturamıyor insan

Bacım korkma sen de bu kadından bu kadar. Olur mu öyle şey. Çoluklu çocuklu koca kadınsın. Üstüne bir de çalışıyorsun. Ezdirme kendini.

Bozulmamıstır kombili mutfağın havalandırması var serin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…