canımm tek isteğim ne biliyormusun benim çektiğimi oda çeksin şuan sevgim inanılmaz büyük bir nefrete dönüştübırak artık şu pisliği
ne mal olduğu ortadaaa..
Emin ol senin çektiklerin onun yanına kar kalmıcak..
Geri dönmeye filan kalkarsa da bi gün sen bas tekmeyi ona..
kız 2. sınıf mış zaten seneye yok bundan bir hafta once faceye çok özledim dayanamıyorum seviyorum diyen adam a bak nasıl bir mide varmış yaaa adamdaaHayır canım ileride önceden keşke duygularımı söleseydim deyip pişmanlık duyacağına şimdi içinden geleni paylaşmışsın... ortada gurursuz biri varsa oda o kız ve eski erkek arkadasındır... sen yorma kafanı böle şeylerle bak ünye baslayıp senı şutlayan adam gün gelir mutlu olarak basladıgı ilişkisinden kendi şutlanır... hem kız ne demıs ben eglenmek ıcın cıkıyorum demıs üniversite bitene kadar sadece eski erkek arkadasın ile gönül eglendirecek bak okul bitsin geriye dönüp bakacağını sanmam o kızın bu sayede erkek arkadasının gercek yüzünü görmüş oldun üzücü bir durum ama ömür boyu sürmez diye düşünüyorum... Allah sabır versin kolay atlatılacak gibi değil 1.5 yıl sevincini üzüntünü paylastıgın insan hemen silinemez... Allah hayırlılarınla karsılastırsın... gün gelir devran döner erkek arkadaşın sildiği adresin yolunu tutar aman ozamana kadar ne olur ne değişir bilinmez tabi yeterki moralını yüksek tut...
belki de öyle belkide çok sallamıyo ne olursa olsun benim sinirme dokunmak aptal yerine konmuş olmam kendimi yırttım adam üniversite okusun diye şimdi sonuç offf kendime çok kızıyorumBeğendim hakkım kalmadığı için şunu belirtmek istedim NIKITAYA katılıyorum.kız kendine ve sevgilisine çok güveniyor. ve seni sinir etmek istemiş, başarılıda olmuş... boşver face i falan, kendine hakim ol birdaha mesaj yazma.. ve hayatına devam et..
belki de öyle belkide çok sallamıyo ne olursa olsun benim sinirme dokunmak aptal yerine konmuş olmam kendimi yırttım adam üniversite okusun diye şimdi sonuç offf kendime çok kızıyorum
Zaten olan hep çok fazla ödün verene olur... cefayı sen çekersin sefasını başkaları sürer.. adam evlenmeyi düşünmez, alırsın hamuru ekmek gibi yoğurursun kıvama getirirsin elinden gider. başkası o ekmeği löööp löööp götürür,hemen evlenirler..
ben olsam hayatta mesaj çekmezdim, çocuğunda kızında kıçı kalkmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?