geniş olduğu kesinde dominat mı bilemeyeceğim :)
vaayy be, kiskaniyor olmayasin ?
kiz samimiyet gostermis bence, savundugumu sanmayin sakin, ama bence sen biraz kiskanmis ve camur atmaya baslamissin. kimbilir, iyi niyetli de olabilir. belliki seni hicbir sekilde tehdit olarak gormemis, kizi tanimam etmem, ama hemen bu kadar onyargili davranmanda saglikli degil, hatta ben senin suanda onu cok kiskandiginin hissine kapildim. ben bu konuda neden bu kadar nefret dolu oldugunu anlamaya calisiyorum, sanirim cocugu cok ama cok sevmissin, o ise senin kadar sevmemiski baskasinda daha fazlasini bulup facelerde mutluluklarini herkesle fotograflarla paylasmaya baslamislar. sende mutlu olsan sevgilinle feyste resimlerini koyarsin, onlar senin icin koyduklarini hic sanmiyorum, hele hele seninle konusuyorlarsa , sana nisbet ne diye etsinler? seni takmadiklari ayan beyan ortada, muhabbet dahi olmus yani....goremiyormusun canim ??
benim genişliktan kastım görüşürm seninle faln demesi yoksa kızla çok iyi konuştum ben ve benim ne kadar temiz yürekli biri olduğumu sevgilin bilir dedim inşlhh mutlu olursun dedim kıza sırf bana iyi niyetli yaklaştığın için dedim yemin ediyorum ki bu olay haftabaşı oldu ve inan hiç kıskanmdım diyorum ya sadece sinir oldum bu kadr fazla değer verdğim için
vaayy be, kiskaniyor olmayasin ?
kiz samimiyet gostermis bence, savundugumu sanmayin sakin, ama bence sen biraz kiskanmis ve camur atmaya baslamissin. kimbilir, iyi niyetli de olabilir. belliki seni hicbir sekilde tehdit olarak gormemis, kizi tanimam etmem, ama hemen bu kadar onyargili davranmanda saglikli degil, hatta ben senin suanda onu cok kiskandiginin hissine kapildim. ben bu konuda neden bu kadar nefret dolu oldugunu anlamaya calisiyorum, sanirim cocugu cok ama cok sevmissin, o ise senin kadar sevmemiski baskasinda daha fazlasini bulup facelerde mutluluklarini herkesle fotograflarla paylasmaya baslamislar. sende mutlu olsan sevgilinle feyste resimlerini koyarsin, onlar senin icin koyduklarini hic sanmiyorum, hele hele seninle konusuyorlarsa , sana nisbet ne diye etsinler? seni takmadiklari ayan beyan ortada, muhabbet dahi olmus yani....goremiyormusun canim ??
ne yani kıskanabilir de, bunda ne varki gayet doğal bişey kıskanması..sonuçta giden birbuçuk yıllık ilişki..onca yaşanmışlık var ve şimdi onun yerinde bi başkası var buda geyet doğal kıskanılcak bi durum.seven herkes kıskanır sonuçta..insan kendisine sorar bende olmayan onda olan neydide onu tercih etti diye.bunuda başına gelenler en iyi anlar..ayrıca ortada muhabbet falanda yok bence bir nevi nispet var..o gerzek mesaja kendisi cevap vermek yerine neden kız arkadaşının etekleri arkasına saklanıp ona aratıyo onu konuşturuyo çok gereksiz bir durum olmuş bence..o mesaja ya hiç cvp vermezdi yada kısa bi cvp verip konuyu kapatabilirdi.ayrıca kız o kadar rahat messaj atabilirsin görüşelim edelim diyo ama madem umursamıyo neden arayıp konuşma gereği duyuyo..ben olsam umursamıyosam arayıp konuşma gereği bile duymam.tamamen saçmalık
ben kiskanilamaz demedimki? kiskandigi icin bu kadar kizgin oldugunu vurgulamak istedim, ayrica cocugun kizi arattirdigina bakilirsa, cocugun topik sahibini umursamadigini yeni sevgilisine bir gostergesi olarak algilardim ben, kimbilir kizla herseyini paylasacak kadar sevdiyse, mesajlarinida gosterip , '' bu kadar gereksiz iste hayatim'' demis olabilir, siz bilemezsiniz, bende bilemem... ben burda taraf tutmuyorum , fikirlerimi soyluyorum, sacma bir durum olarakta gorebilirsiniz, sizin kendi gorusunuzdur. bence ortada nispet yok gibi, ama topik sahibi sinir oluyorsa faceindende siler, her yerden siler, ve huzura erer. bu okadar zor degil degilmi?? bu konuda fazla uzulmeyin derim ben sevgili topik sahibi, ben burda bir sacmalik goremedim,herkesi kendiniz gibi bilmeyin, bence dunyada duyarli insanlarda var, belki bu hatunda duyarli davranip ( ha gorusur gorusmez o ayri) mesaji ceken topik sahibine dahada mahcup, gururu kirilmis hissetmemesi icin demis olabilir... topik sahibine ters cvpta verebilirdi.... (bence)[/QUO
canım benim facende ekli değil di o ikisinin fotosuna kardeşinin etiketlemiş kardeşi bende ekliydi bende ordan gördüm sonra onuda sildim ortak arkdaşlaımız bu durmua aşırı tepki vermiş ler oda herkese benim gazıma geliyorlar demiş halbuki ben herkesten sonra öğrndim olayı yaa benden uzaklar yaklaşık 550 km daha da uzak olsunlarrr :):) mutlu olsunlarr inanın ki haytım çok yolunda işte bugün biraz etkilendim :) yoksa yep yeni bir hayata başldım erkek leri içinde vaar etmeyen :) sağolun emek veripcevap verdğiniz için hwpinize
ben kiskanilamaz demedimki? kiskandigi icin bu kadar kizgin oldugunu vurgulamak istedim, ayrica cocugun kizi arattirdigina bakilirsa, cocugun topik sahibini umursamadigini yeni sevgilisine bir gostergesi olarak algilardim ben, kimbilir kizla herseyini paylasacak kadar sevdiyse, mesajlarinida gosterip , '' bu kadar gereksiz iste hayatim'' demis olabilir, siz bilemezsiniz, bende bilemem... ben burda taraf tutmuyorum , fikirlerimi soyluyorum, sacma bir durum olarakta gorebilirsiniz, sizin kendi gorusunuzdur. bence ortada nispet yok gibi, ama topik sahibi sinir oluyorsa faceindende siler, her yerden siler, ve huzura erer. bu okadar zor degil degilmi?? bu konuda fazla uzulmeyin derim ben sevgili topik sahibi, ben burda bir sacmalik goremedim,herkesi kendiniz gibi bilmeyin, bence dunyada duyarli insanlarda var, belki bu hatunda duyarli davranip ( ha gorusur gorusmez o ayri) mesaji ceken topik sahibine dahada mahcup, gururu kirilmis hissetmemesi icin demis olabilir... topik sahibine ters cvpta verebilirdi.... (bence)
e yani tabiyki kıskanıcak tabiyki kızıcak zaten insan başka niye kızsın ki tabiyki kıskandığı için kızar.bundan daha doğal bişey yok.ben burada erkeğin öküzlüğüne veriyorum.kendiside arayıp gönlünü alabilirdi onca yaşanmışlık var.kız iyi niyetli konuşmuş olabilir ama bu gerçekten de iyi niyetli olduğunu göstermez.buda benim şahsi görüşüm...
ben den ayrıldıktan kısa bir süre sonra tanışmışlar :) öküz onun yanında kral kral kalır bütün büyükbaşlar ondan kıymetli ben ayrıldıktan sonra buna dedim ki okuldan birini mi buldun o yüzden mi bitirdin hayır ben kısa sürede birini bulacak kadar karaktersiz miyim dedi bana :):) :82:benim anlamadigim, bunlar ayrilmadanmi cocuk baskasini bulmuste sen cocuga ''okuz'' damgasi vuruyorsun?? eger ayrilmadan topik sahibinin arkasindan baskasini bulduysa, haklisin, okuzluk etmis...
ama bunlar ayrilmislar canim kardesim, yeni sevgilisine bayilmis cocuk ( topik sahibi, eminim iyisindir suanda, bu yazdiklarimdan sakin etkilenme bacim tmm mi?)
yeni sevgilisine kendini iyi gostermek istemistir, kanimca.
ama neyse ya, bakin topik sahibide toparlanmis,,,oooohhhh, ne guzel,,daha 25 yasindasin gulum, bahtin acik olsun,karsina harikulade bir erkek cikar insallah, hayirlisi olsun . ( ben nisbet oldugunu yinede dusunmuyorum, kendimden yola cikarak yanee)
bana uzak ALLAHA yakın olsun bana geri dönmeye yüzü olursa da ki bu onu biraz tanıdıysam birgün olacak ozamn bir tekmede ben vuracağım :):)cocuk artik mutlu olmak istiyorum asik olmak istiyorum demis ama yanlis kiside
ariyo...
baksana kizin amaci sadece gezip tozmakmis...
sen boyle birinden kurtuldugun icin sevinmelisin canim...
umarim o kizdanda o sert bi tekme yerde senin kymetini anlar...
tabi cok gec olacak geri donmek istese bile kabul etmemelisin
benim anlamadigim, bunlar ayrilmadanmi cocuk baskasini bulmuste sen cocuga ''okuz'' damgasi vuruyorsun?? eger ayrilmadan topik sahibinin arkasindan baskasini bulduysa, haklisin, okuzluk etmis...
ama bunlar ayrilmislar canim kardesim, yeni sevgilisine bayilmis cocuk ( topik sahibi, eminim iyisindir suanda, bu yazdiklarimdan sakin etkilenme bacim tmm mi?)
yeni sevgilisine kendini iyi gostermek istemistir, kanimca.
ama neyse ya, bakin topik sahibide toparlanmis,,,oooohhhh, ne guzel,,daha 25 yasindasin gulum, bahtin acik olsun,karsina harikulade bir erkek cikar insallah, hayirlisi olsun . ( ben nisbet oldugunu yinede dusunmuyorum, kendimden yola cikarak yanee)
canım benim facende ekli değil di o ikisinin fotosuna kardeşinin etiketlemiş kardeşi bende ekliydi bende ordan gördüm sonra onuda sildim ortak arkdaşlaımız bu durmua aşırı tepki vermiş ler oda herkese benim gazıma geliyorlar demiş halbuki ben herkesten sonra öğrndim olayı yaa benden uzaklar yaklaşık 550 km daha da uzak olsunlarrr :):) mutlu olsunlarr inanın ki haytım çok yolunda işte bugün biraz etkilendim :) yoksa yep yeni bir hayata başldım erkek leri içinde vaar etmeyen :) sağolun emek veripcevap verdğiniz için hwpinize
şekerim ister ayrıldıktan sonra bulsun,ister ayrılmadan önce ben onun için demiyorum.eğer ayrılmadan önce bulduysa öküzlükde değil başka bişeylikdir o da neyse burda söylenmez...onun ökzülüğü onca zamanın hatrına kendisi bi gönül almak yerine yeni kız arkadaşına aratıp böyle bir diyaloğa ortam hazırlamış olması...onun öküzlüğü burada yani..umarım şimdi anlamışsındır.ayrıca evet topik sahibide iyi olduğuna göre artık konuşmaya bile değmez.sonuçta burada bizim amacımız birbirimize destek olmak.arkadaşımızda iyi durumdaysa dahada iyi olmasını dilemekten başka söyleyeceğimiz bişey kalmıyor
şekerim ister ayrıldıktan sonra bulsun,ister ayrılmadan önce ben onun için demiyorum.eğer ayrılmadan önce bulduysa öküzlükde değil başka bişeylikdir o da neyse burda söylenmez...onun ökzülüğü onca zamanın hatrına kendisi bi gönül almak yerine yeni kız arkadaşına aratıp böyle bir diyaloğa ortam hazırlamış olması...onun öküzlüğü burada yani..umarım şimdi anlamışsındır.ayrıca evet topik sahibide iyi olduğuna göre artık konuşmaya bile değmez.sonuçta burada bizim amacımız birbirimize destek olmak.arkadaşımızda iyi durumdaysa dahada iyi olmasını dilemekten başka söyleyeceğimiz bişey kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?