Hemoglobin Yüksekliği hakkında bilgisi olan var mı ?

delikanli_kiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
161
1
116
Malatya
Arkadaslar ben bitliste yasıyorum bugun kan tahlılı yaptırdım hemoglobinim 16.4 norma aralıgı 12-16,5 yazıyor daha önce elazıgdayken cok yaptırdım hep normal cıkıyordu ılk defa bu kadar yuksek cıktı cok korktum sebebi ne olabılır sizde hıc bu kadar yukselme oldu mu .?

bana gore cok sanslısın
benım 10 olsa razıyım
Benim hiç düşük degıldı en dusuk oldugu zaman bile 12 idi ama hani 14 te sabıt kalırdı 16 gorunce sok oldum acaba buradaki hastanenin makınesinde mi sıkıtı var ben çok dıkkatlı beslenırım ama gene de korktum nıye boyle dıye.

olabılır hastaneden hastaneye fark edıttıgını duymustum
yüksek tansıyon sorununu doguruyormus hemoglobın yukseklıgı dıkkatlı ol olmadı sonuca tekrar emın olduktan sonra kan verebılırsınız

Canım bir sorun yaratmıyor aksine böyle olanların düzenli kan bağışı yapması hem vücuttaki kanın yenilenmesi hem de sağlık açısından yararlı oluyor arkadaşım da aynı durumdaydı 6 ayda bir kan bağışı yapıyor tavsiye ederim.

aklın kalmasın bence tekrar test yaptır ama içini ferah tut korkulacak bir rakam değil

Senin icin esime sordum simdi kendisi dahiliye hekimi. Klinik bulgu yoksa kadinda 17 erkekte 18in uzerini arastiriyoruz. Bunlarin altindaki degerler normal dedi. Rahat olabilirsin

Ben kan vermeye razıyım ama netten okudum neller yazıyor neler korktum cok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…