Kıyafet olarak fiyatlar uçmuş kuzum mağazadan alsan daha çok içine siner öyle söyliyim. Tabak, çanak için gittim çok uygundu. Senin hediye edilen tabaklar varya o tarz tabaklar 2,5 tlydi tanesi. Büyük servis tabakları 5'tlydi :)
Kahvaltılık küçük seramik tabaklar 1 tlydi kapış kapış gitti
Sagol canim. Ben tarifimi aksam yaptim hava bildigin karanlikti, ne acidan ceksem golgem ve telefonun golsesi cikiyordu. Olabildigi kadar,golgeler cikip karanlik olmasin diye ugrastim. El feneri vardi yuvarlak, onu tuttum cogu kez ki golge olmasin diye.
Kıyafet olarak fiyatlar uçmuş kuzum mağazadan alsan daha çok içine siner öyle söyliyim. Tabak, çanak için gittim çok uygundu. Senin hediye edilen tabaklar varya o tarz tabaklar 2,5 tlydi tanesi. Büyük servis tabakları 5'tlydi :)
Balkonu kapali olan napsin, telefonu kotu olan napsin evine gunes girmeyen napsin. Hic demiyonuz bu insalar napsin.
Profesyonel isik sistemi mi alalim yani illa gunes girmiyo diye. Evde cok nadir gunes yakaliyorum o anlara denk getirdim getirdim yoksa yok