Kızlar şey düşündüm etiketlesem mi acaba,en az 10 kere katılan üyeye aşçı resmi gibi veya başka bir resim konsa profiline emeğine karşılık nasıl olur,sonra beni kovalamasın bana kızarsa arkidişler dedi derim
Kazen
,çoğumuz defalarca yemek yarışmasına katıldık ,kimimiz madalya aldı,kimimiz alamadı.En az 10 veya daha fazla yarışmaya katılan üyeye aşçı gibi veya başka resim konulsa profiline nasıl olur?
Patetes tavasını biliyosundur, patatesi haşla rendele, baharat koy az yağlı tavaya yay :) hamsi tava gibi pişir 2 tarafını da.. En pratik şey
Süt olsaydı bugün yapacaktım ama kalmamış :)
Makarna sevilmez mi yaa... neydi o Mantarlı tavukluAlfredo Soslu Fettucini Makarna olsa da yesek
Üşendiğimde kahvaltı olur bende, iki yumurta kır ye ekmek kızartabilirsin tereyağ bal... oh missss.. yasminsay
Patetes tavasını biliyosundur, patatesi haşla rendele, baharat koy az yağlı tavaya yay :) hamsi tava gibi pişir 2 tarafını da.. En pratik şey
Süt olsaydı bugün yapacaktım ama kalmamış :)
Makarna sevilmez mi yaa... neydi o Mantarlı tavukluAlfredo Soslu Fettucini Makarna olsa da yesek
Üşendiğimde kahvaltı olur bende, iki yumurta kır ye ekmek kızartabilirsin tereyağ bal... oh missss.. yasminsay