_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 3 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.061 BeyazOrkidem .!.: Kımse bılmez benım tarıfı sadece yöreye aıt amacım herkese göstermek tanıtmak Genişletmek için tıkla... Şimdi dahada merak ettim Kolay gelsin şimdiden
BeyazOrkidem .!.: Kımse bılmez benım tarıfı sadece yöreye aıt amacım herkese göstermek tanıtmak Genişletmek için tıkla... Şimdi dahada merak ettim Kolay gelsin şimdiden
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.748 135.330 598 3 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.062 Nevreste .!.: Benim çocuklar bile kurcalamaz.Hiç hoşlanmam Genişletmek için tıkla... Benim hep ortada telefonum, eşim nadiren kendi telefonunun şarjı yoksa alır eline.
Nevreste .!.: Benim çocuklar bile kurcalamaz.Hiç hoşlanmam Genişletmek için tıkla... Benim hep ortada telefonum, eşim nadiren kendi telefonunun şarjı yoksa alır eline.
BeyazOrkidem “Hasbünallah ve nî’mel vekîl” Kayıtlı Üye 25 Mart 2007 13.015 4.678 748 49 3 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.063 minik meleklerim .!.: Benimki de öyle çocuklar uykuda tutuyor parmağımı Genişletmek için tıkla... Cocuklar kendı parmal ızlerınıde yaptılar bnm tele Kızım herseyımı bılır sıfrelerı falan bnde onunkılerı
minik meleklerim .!.: Benimki de öyle çocuklar uykuda tutuyor parmağımı Genişletmek için tıkla... Cocuklar kendı parmal ızlerınıde yaptılar bnm tele Kızım herseyımı bılır sıfrelerı falan bnde onunkılerı
BeyazOrkidem “Hasbünallah ve nî’mel vekîl” Kayıtlı Üye 25 Mart 2007 13.015 4.678 748 49 3 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.064 _CaNanSu_ .!.: Şimdi dahada merak ettim Kolay gelsin şimdiden Genişletmek için tıkla... Tesekkür ederım
_CaNanSu_ .!.: Şimdi dahada merak ettim Kolay gelsin şimdiden Genişletmek için tıkla... Tesekkür ederım
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.952 698 3 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.065 yasminsay .!.: Benim hep ortada telefonum, eşim nadiren kendi telefonunun şarjı yoksa alır eline. Genişletmek için tıkla... Benimkini hep alır o yüzden baksetmiyirum kk dan açık olsa girer bakar yani :// Benden fazla onda dir evde olunca kızı uyuturken alırım
yasminsay .!.: Benim hep ortada telefonum, eşim nadiren kendi telefonunun şarjı yoksa alır eline. Genişletmek için tıkla... Benimkini hep alır o yüzden baksetmiyirum kk dan açık olsa girer bakar yani :// Benden fazla onda dir evde olunca kızı uyuturken alırım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 3 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.066 yasminsay .!.: Benim hep ortada telefonum, eşim nadiren kendi telefonunun şarjı yoksa alır eline. Genişletmek için tıkla... Yok benimki çok nadir karıştırır:)Yoksa kullanmak için hiç almaz.Benim de ortada ama almazlar:)
yasminsay .!.: Benim hep ortada telefonum, eşim nadiren kendi telefonunun şarjı yoksa alır eline. Genişletmek için tıkla... Yok benimki çok nadir karıştırır:)Yoksa kullanmak için hiç almaz.Benim de ortada ama almazlar:)
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.952 698 3 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.067 Başka kategorilerde denemedim ama etli tarifleri muhakkak deneyeceğim bu kategoride
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.748 135.330 598 3 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.068 minik meleklerim .!.: Benimkini hep alır o yüzden baksetmiyirum kk dan açık olsa girer bakar yani :// Benden fazla onda dir evde olunca kızı uyuturken alırım Genişletmek için tıkla... Zaten hep KK da olmamdan şikayetçi, asla bakmaz Watzup mesajlarımı silerim ve sessizde olur gruplarım. İnstagramımı çok kurcalar Bende onun telefonunu alt üst ederim
minik meleklerim .!.: Benimkini hep alır o yüzden baksetmiyirum kk dan açık olsa girer bakar yani :// Benden fazla onda dir evde olunca kızı uyuturken alırım Genişletmek için tıkla... Zaten hep KK da olmamdan şikayetçi, asla bakmaz Watzup mesajlarımı silerim ve sessizde olur gruplarım. İnstagramımı çok kurcalar Bende onun telefonunu alt üst ederim
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.952 698 3 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.069 yasminsay .!.: Zaten hep KK da olmamdan şikayetçi, asla bakmaz Watzup mesajlarımı silerim ve sessizde olur gruplarım. İnstagramımı çok kurcalar Bende onun telefonunu alt üst ederim Genişletmek için tıkla... Benimki ile dışardan okuyorduk burayı hala da okuyoruz ben ilk birayı göğüs estetiği için keşfettim aslında Ama gerek yok falan dedi eşim üyelik için Sonra doğum yapacağım zAman çok işime yaradı burası Doğum sonrası problemlerde üye oldum o hep gerek yok dediği için ona bahsetmedim Ama w..... Msj geldiğini de girer yakinindausa açık denk gelse eminim buraya da bakar
yasminsay .!.: Zaten hep KK da olmamdan şikayetçi, asla bakmaz Watzup mesajlarımı silerim ve sessizde olur gruplarım. İnstagramımı çok kurcalar Bende onun telefonunu alt üst ederim Genişletmek için tıkla... Benimki ile dışardan okuyorduk burayı hala da okuyoruz ben ilk birayı göğüs estetiği için keşfettim aslında Ama gerek yok falan dedi eşim üyelik için Sonra doğum yapacağım zAman çok işime yaradı burası Doğum sonrası problemlerde üye oldum o hep gerek yok dediği için ona bahsetmedim Ama w..... Msj geldiğini de girer yakinindausa açık denk gelse eminim buraya da bakar
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 3 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.070 Nevreste .!.: Niye ses vermiyorsunuz Genişletmek için tıkla... un helvası kavurdum öyle uzaniyorum, daha tarifi yapmadim. Sunum vs dusunmedim doğaçlama olcak yine bakalim. Bu tarife ne yapabilirim modern
Nevreste .!.: Niye ses vermiyorsunuz Genişletmek için tıkla... un helvası kavurdum öyle uzaniyorum, daha tarifi yapmadim. Sunum vs dusunmedim doğaçlama olcak yine bakalim. Bu tarife ne yapabilirim modern
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 3 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.071 Smile Forever .!.: un helvası kavurdum öyle uzaniyorum, daha tarifi yapmadim. Sunum vs dusunmedim doğaçlama olcak yine bakalim. Bu tarife ne yapabilirim modern Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık afiyet olsunAdı yeter
Smile Forever .!.: un helvası kavurdum öyle uzaniyorum, daha tarifi yapmadim. Sunum vs dusunmedim doğaçlama olcak yine bakalim. Bu tarife ne yapabilirim modern Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık afiyet olsunAdı yeter
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.952 698 3 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.072 Nevreste .!.: Ellerine sağlık afiyet olsunAdı yeter Genişletmek için tıkla... Abla herkes iddialı senin laflara bakarsak pırasa ıspanak yapacak yok herhal
Nevreste .!.: Ellerine sağlık afiyet olsunAdı yeter Genişletmek için tıkla... Abla herkes iddialı senin laflara bakarsak pırasa ıspanak yapacak yok herhal
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.748 135.330 598 3 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.073 minik meleklerim .!.: Benimki ile dışardan okuyorduk burayı hala da okuyoruz ben ilk birayı göğüs estetiği için keşfettim aslında Ama gerek yok falan dedi eşim üyelik için Sonra doğum yapacağım zAman çok işime yaradı burası Doğum sonrası problemlerde üye oldum o hep gerek yok dediği için ona bahsetmedim Ama w..... Msj geldiğini de girer yakinindausa açık denk gelse eminim buraya da bakar Genişletmek için tıkla... Burası hep açık benim, sayfa yanda durur. Çift tıklasa girer ama, kadın muhabbetlerini sevmez.
minik meleklerim .!.: Benimki ile dışardan okuyorduk burayı hala da okuyoruz ben ilk birayı göğüs estetiği için keşfettim aslında Ama gerek yok falan dedi eşim üyelik için Sonra doğum yapacağım zAman çok işime yaradı burası Doğum sonrası problemlerde üye oldum o hep gerek yok dediği için ona bahsetmedim Ama w..... Msj geldiğini de girer yakinindausa açık denk gelse eminim buraya da bakar Genişletmek için tıkla... Burası hep açık benim, sayfa yanda durur. Çift tıklasa girer ama, kadın muhabbetlerini sevmez.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 3 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.074 minik meleklerim .!.: Abla herkes iddialı senin laflara bakarsak pırasa ıspanak yapacak yok herhal Genişletmek için tıkla... Yok gibi görünüyor
minik meleklerim .!.: Abla herkes iddialı senin laflara bakarsak pırasa ıspanak yapacak yok herhal Genişletmek için tıkla... Yok gibi görünüyor
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 3 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.075 Nevreste .!.: Ellerine sağlık afiyet olsunAdı yeter Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim.Adini duyunca bi acıkıyor insan. Ama tek benimki degil herkesin ki iddaali her Zaman ki gibi Son düzenleme: 3 Kasım 2018
Nevreste .!.: Ellerine sağlık afiyet olsunAdı yeter Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim.Adini duyunca bi acıkıyor insan. Ama tek benimki degil herkesin ki iddaali her Zaman ki gibi
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 3 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.076 Smile Forever .!.: tesekkur ederim.Adini duyunca bi acıkıyor insan. Ama tek benimki degil herkesin ki ideali her Zaman ki gibi Genişletmek için tıkla... Öyle olacak canım
Smile Forever .!.: tesekkur ederim.Adini duyunca bi acıkıyor insan. Ama tek benimki degil herkesin ki ideali her Zaman ki gibi Genişletmek için tıkla... Öyle olacak canım
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.952 698 3 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.077 yasminsay .!.: Burası hep açık benim, sayfa yanda durur. Çift tıklasa girer ama, kadın muhabbetlerini sevmez. Genişletmek için tıkla... Benimkide sevmez ama yazistigim biri ile en son ne konuşmuştuk diye bı geriye gider bildirimi görünce Ben çok yazisirim hani kendine annesine atıp tutuyor muyum diye sanırım yapmayan Allah in kulu değilim
yasminsay .!.: Burası hep açık benim, sayfa yanda durur. Çift tıklasa girer ama, kadın muhabbetlerini sevmez. Genişletmek için tıkla... Benimkide sevmez ama yazistigim biri ile en son ne konuşmuştuk diye bı geriye gider bildirimi görünce Ben çok yazisirim hani kendine annesine atıp tutuyor muyum diye sanırım yapmayan Allah in kulu değilim
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.952 698 3 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.078 Nevreste .!.: Yok gibi görünüyor Genişletmek için tıkla... benim ilk saydıklarım komik geldi düşününce ne kadar da basite kacmisim
Nevreste .!.: Yok gibi görünüyor Genişletmek için tıkla... benim ilk saydıklarım komik geldi düşününce ne kadar da basite kacmisim
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 3 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.079 minik meleklerim .!.: benim ilk saydıklarım komik geldi düşününce ne kadar da basite kacmisim Genişletmek için tıkla... Aynen bu daha iyi oldu:)
minik meleklerim .!.: benim ilk saydıklarım komik geldi düşününce ne kadar da basite kacmisim Genişletmek için tıkla... Aynen bu daha iyi oldu:)
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.748 135.330 598 3 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.080 minik meleklerim .!.: Benimkide sevmez ama yazistigim biri ile en son ne konuşmuştuk diye bı geriye gider bildirimi görünce Ben çok yazisirim hani kendine annesine atıp tutuyor muyum diye sanırım yapmayan Allah in kulu değilim Genişletmek için tıkla... Peki, yarışmalara katılıyorsun. Oldu da 1. oldun ve hediye geldi eve. Bu nereden geldi diye sormaz mı?
minik meleklerim .!.: Benimkide sevmez ama yazistigim biri ile en son ne konuşmuştuk diye bı geriye gider bildirimi görünce Ben çok yazisirim hani kendine annesine atıp tutuyor muyum diye sanırım yapmayan Allah in kulu değilim Genişletmek için tıkla... Peki, yarışmalara katılıyorsun. Oldu da 1. oldun ve hediye geldi eve. Bu nereden geldi diye sormaz mı?