:) hızlı verince demek vitaminsizlik oldu bende yarın sağlık ocağına gideceğim oğlumu kontrole acaba bi kan testi mi yaptırsam diyorum vitaminlere de bakılıyor mu acaba D vitamini Demir çinko vs. Gibi
Brn doktorumdan istedim kan tahlili oyke yaptrdim. Ama ondan once vitamin hapi kullanmistim 1 ay kadar. Trkrar baslicam insallah. Bdn istemedim bu kadar vermeyi ki doyet vs yapnadim zaten. Uykusuzluk vs
Brn doktorumdan istedim kan tahlili oyke yaptrdim. Ama ondan once vitamin hapi kullanmistim 1 ay kadar. Trkrar baslicam insallah. Bdn istemedim bu kadar vermeyi ki doyet vs yapnadim zaten. Uykusuzluk vs
Anladım canım sorayım bende yarın doktora bakalım en son 2 buçuk sene önce kan testi yapıldı. D vitaminini çok önemli diyorlar saç dökülmesinde terlemede filan onu merak ediyorum en çokta oğlum da terliyor ailecek öyleyiz aslında
Hanımlar ben yavaş yavaş istirahate çekiliyorum oğlumu uyuttum biraz grip olmuştu geceleri uyanıyor ondan erken yatıyorum hepinize iyi geceler diliyorum Allah rahatlık versin
Hanımlar ben yavaş yavaş istirahate çekiliyorum oğlumu uyuttum biraz grip olmuştu geceleri uyanıyor ondan erken yatıyorum hepinize iyi geceler diliyorum Allah rahatlık versin