Henüz 5 aylık evliyim ama...

cok uzun sure tanisan da evlenene kdr goremezsn gercek yuzunu..evlendikten sonra o adamin her haliyle tanisiyosun..hc bilmedgn huylari htta sana igrenc gelen yanlariyla yuzlesiyosun malesef...bnde evlendikten bkacgun snra allahim ben nptim demistim..cay bardagiyla tuvalete girer orda birakir cikar tuvalette sigara icer .coraplarini banyo disinda bilimum her yerde cikarir gibi gbi....degisime acik bi adamsa zamanla duzelir ama degilse boyle devam...

Yapıyorum zaten ama bende çalışıyorum elimden ne kadarı gelir benim işim onunkinden çok dha ağır eve geliyo kocam ayrı masaj istiyo kv ayrı masaj istiyo yemek yap çay yap kahve yap. Maç muhabbeti desen 5 ayrı konuştuğumuz iki konu car biri futbol diğeri borçlar kafayı yemek üzereyim başka bişe yok

Çalışıp geliyorsun kocaya ve kv ye masaj mı yapıyorsun? :KK57::KK57::KK57:
Yemek, çay, kahve, meyve, temizlik ve masaj. Eh daha ne olsun yeme de yanında yat.
Senin çorap ve klozetten daha büyük sorunların varmış ama.

Aaaa kesinlikle hayır müsaade etme 3 erkek var evimde {iki oğlum, eșim} kesinlikle herkes oturup tualet ihtiyacını gideriyor. Nerden biliyorsun deme, bi li yo rum çünkü oğullarıma küçüklükten beri öyle öğrettim, eșimde kurala uyuyor, çünkü kontrol ediyorum, birșey görsem kıyameti koparırım ama sağolsun eșimde çok titiz olduğu için problem olmuyor.
Tavsiye ederim canım

Ne kadar güzel çocukluktan öyle alıştırmanız. Zaten ayakta yapmak sağlık için de sakıncalıymış. Şimdi oğullarınız ilerde evlendiğinde mesela eşi bu dertten kurtulmuş olacak :)
Bir çocuk yetiştirmek bu kadar önemli işte. Onun bütün hayatını bütün ilişkilerini etkileyecek.
Bir söz vardi iyi damat kazanılmış bir erkek çocuğu kötü damak kaybedilmiş bir kız çocuğudur diye..
Gerçekten kadınların hayatlarını zindan edebiliyorlar.

temizlemesene bi süre evi... bakalım o zaman nabıcak
heryerden boxser cıkarmış :KK70::KK70:

herkesin farklı huyu var ama eşinin yaptığını onaylamıyorum tabi
benim aklıma bir olay geldi onu anlatmak istedim
1,5 yaşında yeğenim eşimin çorap çekmesini dağıtmaya bayılır
o günde eşime uyuz olmuştum başka konudan
dağıt kızım dağıt benim orda şarteller attı
içimden sen öyle de bakalım o gün çorapları yerden toplamadım
ertesi gün ben topladım
ama bir daha öyle demedi
sen ne iş yapıyorsun dedi bana
o zaman 1 hafta maviyesiltuna oluyorsun dedim
bende sen suyumu varana kadar getiriyorsun
evi b.k götürdü temizlemedim
yemek yapmadım 2 gülücükle herşeyi düzeleceğini sandı
gittim komşuya 2 3 akşam yicek bişeyler aldı
yapsana diye baktı yapmadım bastım komşuya gittim
pat küt dolabı çarptı
ertesi gün tıpış tıpış kendi yapıyor
sofra bezini ser diyor belim çok kötü oldu o gün ağrısından öldüm
İşte bende bunu yapmayı denedim ama ben yapmasam kv yapıyo alıştırdığı yetmiyo hala daha arkasını topluyo ben öğrensin diye çabalarken o aman nolucak diyo deliricem ya ona göre normal beyfendinin çorabı yırtılıyo ben suçlu oluyorum neymiş koca dışarı yırtık çorapla gönderilmezmiş yırtıksa giymesin arkadaş o kadar aklı kesmiyomu

adamın evde hem anası var hem karısı ohhhh keyfe bak kral o
Anne zzaten açıpda ağzını bişe demez sanki oğlunun kölesiymiş gibi temizler eder. Valla kayınvalideyle oturursan sen bunu adam edemezsin. Evlendiğinin farkında mı acaba

Şartlar onu gerektirdi iki tarafında ev kurmaya durumu yoktu kredi hiç birimize çıkmadı
keşke bekleseydin şartlar olgunlaşana kadar. Sakın çocuk yapma. Ev ayırmayı düşünüyomusunz ilerde. Gerçekten en büyük yanlışı beraber oturmayı seçmekle yapmışsınz zaten

adamın evde hem anası var hem karısı ohhhh keyfe bak kral o
Anne zzaten açıpda ağzını bişe demez sanki oğlunun kölesiymiş gibi temizler eder. Valla kayınvalideyle oturursan sen bunu adam edemezsin. Evlendiğinin farkında mı acaba
Benim bi an önce ayrı eve çıkmam lazım eşimde istiyoda kv kp en az 5 yıl diyolar eğer böyle giderse biz 5 yıl evli kalamayız gibi geliyo bana

Benim bi an önce ayrı eve çıkmam lazım eşimde istiyoda kv kp en az 5 yıl diyolar eğer böyle giderse biz 5 yıl evli kalamayız gibi geliyo bana
en az 5 yıl mıııııı:KK57::KK57::KK57::KK57:
bu süreyi neden onlar belirliyo ki, sen çalışıosun eşin çalışıo, gerekirse herşeynz tam olmasın ama kemdi başınıza olsun.

5 yıl sonra evlenseydin sende
İnsan öz annesi babasıyla olsa yine evliyken yürümez yani
Eşinin anne babasıyla yaşamayı niye seçtin

Meraba bayanlar ben yeni üye oldum benim derdim şu ki ben eşimi evlenmeden önce hiiç tanıyamamışım. Şu an çok pişmanım sevgim bile bitme noktasına geldi. Aslında 3 senedir beraberiz nasıl bu kadar değiştiğini anlayamıyorum. Çorapları baksırları heryerde wc de klozetin oturma yerini kaldırmıyo tuttuğu takım yenilince saçma sapan herşwye bağıtıp çağıran iğrenç bi adama dönüşüyo. Evlendiğimizden beri daha bir kere oturup beraber film seyretmedik. Benimle maç muhabbeti yapıyo benim sevdiğim bi konudam konuşuncada hemen konuyu değişiyo ben tv izlesem olay oluyo kendi sabaha kadar futbol programı izliyo. Bu adam 3 senedir böyle diildide 3 günde nası bu hale geldi. Artık onunla bi gelecek hayal edemiyorum:KK43::KK43:
Igrenc biri olmus gercekten.

allah yardımcın olsun canım, zor bir evreden geçiyorsun ikaz et düzelmezseee:KK11: 5 yıl dgl 5 ay dgl 5 gun çekilmez o adamm:mad:

Kocam yok ama babamdan bilirim su tuvalet mevzu harbi can sıkıcı. Adam 70ine geldi hala klozetin ortasini tutturamiyor. Birde uyku apnesi var. Gece uyku sersemi her yere sicratiyor deli oluyorum. Iyyy depresyonum artti konuyu okuyunca.. Allahim bana temiz bi koca nasip et nolur. Sidigiyle bogmiyim adami.

Eee bekarken anasi arkasini toplamis simdi sira sende:KK49:3 yasinda oglan cocugu gibi yaw :KK53:ceza ver!!

Back
X